Paskaičiau, paskaičiau, susigundžiau ir aš na, skausmelis tai pakenčiamas, nieko baisaus, o kojos tikrai vos ne burokinės spalvos tampa tikiuosi padės, nors tas prakeiktasis celiulitas tik vos vos pasirodo, bet nesinori, kad daugintųsi
Paskaičiau, paskaičiau, susigundžiau ir aš
na, skausmelis tai pakenčiamas, nieko baisaus, o kojos tikrai vos ne burokinės spalvos tampa
tikiuosi padės, nors tas prakeiktasis celiulitas tik vos vos pasirodo, bet nesinori, kad daugintųsi
Gal ne taip išsireiškiau, tiesiog kai aš šviesaus gymio, tai iš karto kojos raudonos raudonos tampa bet mėlynių, ačiū Dievui, nėra žiūrėsim kas bus toliau...
IR AS VAKAR MASAZAVAUSI IR STENGIAUSI NE PER STIPRIAI DARYTI,TADA NEBUS IR MELYNIU. TIK BIJAU KAD VENOM NEPAKENKTU,NES TURIU SU JOMIS BEDU... Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2008 01 14, 18:24)
gal kas vilniuje ar klaipedoje gali siu tauriu parduoti arba nurodyti kur pirkti?
o gal kas zinot kaip ar veiksmingi vakuminiai masazai su "Starvac SP2" aparatu.l noreciau isbandyti sako ten daug veiksmingesni nei ranku masazai ir t.t.???
taigi yra tema apie tai (vakuuminis masazas) man aparatu proceduros veiksmingos, bet negaliu pasakyti ar veiksmingesnes nei daromos masazisto su taurem, nes pastarojo nebandziau namie daryti ilgesni laika paciai man truksta kantrybes
taigi yra tema apie tai (vakuuminis masazas) man aparatu proceduros veiksmingos, bet negaliu pasakyti ar veiksmingesnes nei daromos masazisto su taurem, nes pastarojo nebandziau namie daryti ilgesni laika paciai man truksta kantrybes