Pabandyk su geru alyvuogiyu aliejumi
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 23, 18:11)
Pirma karta su tom taurem atsargiau darykit, nes melynem galit but nusetos. Geriau kreiptis i ismanancius masazistus. Mano masaziste - super
as nesuprantu - ar mano oda kazkokia kitokia, ar masazuoti nemoku, bet ne tik , kad nebuvo melyniu, bet ir nepasakyciau kad tempimas labai didelis butu naudojau is egipto parsivezta specialu masazini alieju - gal del jo slidumo taip
Vakuumas per mazas buvo
o kaip ji didesni padaryt ?
QUOTE(uItra @ 2008 01 30, 22:25)
o kaip ji didesni padaryt ?
taurę labiau suspausti, kai dedi prie odos.
kitas dalykas, dėl ko nebuvo jokio tempimo, gal nėra ką masažuoti
o ir tų mėlynių nereikia taip norėti, jos tiesiog atsiranda dėl vakuumo didelio.
QUOTE(uItra @ 2008 01 30, 18:40)
as nesuprantu - ar mano oda kazkokia kitokia, ar masazuoti nemoku, bet ne tik , kad nebuvo melyniu, bet ir nepasakyciau kad tempimas labai didelis butu naudojau is egipto parsivezta specialu masazini alieju - gal del jo slidumo taip
Gal tiesiog nėra celiulito, jei jo nėra, paprsstai ir mėlynių nebūna
Netiesa, kad jeigu yra celiulitas, tai turi buti melynes. Tik 100% tiesa, kad, jeigu yra celiulitas, tai turi skaudeti. Melynes atsiranda nuo neprofesionalaus darbo, o skausmas nuo celiulito Bet jeigu labai (LAAAABAI) liekna, gali ir neiseit to vakuumo isvis padaryt.
Sveikos merginos,
as taip pat turiu taure ir darau masaza jau kokias tris savaites sakykit o kiek laiko darot masaza vienai kojai???
as taip pat turiu taure ir darau masaza jau kokias tris savaites sakykit o kiek laiko darot masaza vienai kojai???
QUOTE(endi555 @ 2008 02 01, 15:13)
Sveikos merginos,
Aš darydavau po keletą minučių.
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 01, 16:28)
Aš darydavau po keletą minučių.
ar tikrai tiek pakanka? Kai buvau Druskininkuose Vilniaus SPA, tai vienai kojytei apie 10min dare... ir programa sita pasirinkau tik profilaktikai. Tad, jeigu celiulito daugiau, tai gal ir pakankinti kojas ilgiau reiktu?
Internetiniame psl. rašo: "Masažo taurėmis atlikimo metodika
Masažuojamą paviršių patepame pašildytu augaliniu aliejumi, specialiu, skirtu masažui, kremu arba vazelinu. Uždedamos viena arba dvi taurės, dozuojant vakuumo jėgą baliono suspaudimu. Būtina atsižvelgti į paciento odos jautrumą. Po to, prilipusia taure būtina daryti slystančius masažo judesius piešinyje nurodyta kryptimi. Judesiai gali būti tiesūs, sukamieji, zigzagais. Masažo laikas individualus - iki stabilios hiperemijos (3-10 minučių). "
Daugiau apie masažą taurėmis čia:
http://www.masazonam...GES/Masazas.htm
Masažuojamą paviršių patepame pašildytu augaliniu aliejumi, specialiu, skirtu masažui, kremu arba vazelinu. Uždedamos viena arba dvi taurės, dozuojant vakuumo jėgą baliono suspaudimu. Būtina atsižvelgti į paciento odos jautrumą. Po to, prilipusia taure būtina daryti slystančius masažo judesius piešinyje nurodyta kryptimi. Judesiai gali būti tiesūs, sukamieji, zigzagais. Masažo laikas individualus - iki stabilios hiperemijos (3-10 minučių). "
Daugiau apie masažą taurėmis čia:
http://www.masazonam...GES/Masazas.htm