Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

Pabandyk su geru alyvuogiyu aliejumi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 23, 18:11)
Pirma karta su tom taurem atsargiau darykit, nes melynem galit but nusetos. Geriau kreiptis i ismanancius masazistus. Mano masaziste - super  thumbup.gif

as nesuprantu - ar mano oda kazkokia kitokia, ar masazuoti nemoku, bet ne tik , kad nebuvo melyniu, bet ir nepasakyciau kad tempimas labai didelis butu g.gif naudojau is egipto parsivezta specialu masazini alieju - gal del jo slidumo taip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 30 sausio 2008 - 18:41
Vakuumas per mazas buvo wink.gif
Atsakyti
o kaip ji didesni padaryt g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 01 30, 22:25)
o kaip ji didesni padaryt  g.gif  ?

taurę labiau suspausti, kai dedi prie odos.

kitas dalykas, dėl ko nebuvo jokio tempimo, gal nėra ką masažuoti bigsmile.gif
o ir tų mėlynių nereikia taip norėti, jos tiesiog atsiranda dėl vakuumo didelio.
Atsakyti
Kažkas pirko tas masažines taures Minsko IKI. Šiandien užėjau, neradau. Kurioj vietoj? Kokia ten vaistinė tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 01 30, 18:40)
as nesuprantu - ar mano oda kazkokia kitokia, ar masazuoti nemoku, bet ne tik , kad nebuvo melyniu, bet ir nepasakyciau kad tempimas labai didelis butu  g.gif naudojau is egipto parsivezta specialu masazini alieju - gal del jo slidumo taip  unsure.gif

Gal tiesiog nėra celiulito, jei jo nėra, paprsstai ir mėlynių nebūna thumbup.gif
Atsakyti
Netiesa, kad jeigu yra celiulitas, tai turi buti melynes. Tik 100% tiesa, kad, jeigu yra celiulitas, tai turi skaudeti. Melynes atsiranda nuo neprofesionalaus darbo, o skausmas nuo celiulito smile.gif Bet jeigu labai (LAAAABAI) liekna, gali ir neiseit to vakuumo isvis padaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita-is: 31 sausio 2008 - 22:53
Sveikos merginos,
as taip pat turiu taure ir darau masaza jau kokias tris savaites sakykit o kiek laiko darot masaza vienai kojai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(endi555 @ 2008 02 01, 15:13)
Sveikos merginos,
as taip pat turiu taure ir darau masaza jau kokias tris savaites sakykit o kiek laiko darot masaza vienai kojai??? g.gif

Aš darydavau po keletą minučių.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 01, 16:28)
Aš darydavau po keletą minučių.

g.gif ar tikrai tiek pakanka? Kai buvau Druskininkuose Vilniaus SPA, tai vienai kojytei apie 10min dare... ir programa sita pasirinkau tik profilaktikai. Tad, jeigu celiulito daugiau, tai gal ir pakankinti kojas ilgiau reiktu?
Atsakyti
Internetiniame psl. rašo: "Masažo taurėmis atlikimo metodika

Masažuojamą paviršių patepame pašildytu augaliniu aliejumi, specialiu, skirtu masažui, kremu arba vazelinu. Uždedamos viena arba dvi taurės, dozuojant vakuumo jėgą baliono suspaudimu. Būtina atsižvelgti į paciento odos jautrumą. Po to, prilipusia taure būtina daryti slystančius masažo judesius piešinyje nurodyta kryptimi. Judesiai gali būti tiesūs, sukamieji, zigzagais. Masažo laikas individualus - iki stabilios hiperemijos (3-10 minučių). "
Daugiau apie masažą taurėmis čia:

http://www.masazonam...GES/Masazas.htm

Atsakyti