Gal kas norit turiu taures naujas su dezute, vis stovi ir neprisiruosiu niekaip masazuotis jei ka domina rasykit i AZ
Teisingai cia minejo, kad celiulitas ir nuo pykcio randasi. Taigi stresai celiulito geriausi draugai, nes organizmas nervines itampos poveikyje blogiau salina toksinus is organizmo. Sekmes kovojant su celiulitu
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 26, 14:43)
Aš naudoju masažą, įvyniojimus ir pilingą. Nesportuoju (tik pasimankštinu, kiek norisi) ir dietos nesilaikau. Celiulito nebesimato. Užsiimsiu palaikomaisiais masažais.
o kokius ivyniojimus darai? Pati ar i salona eini?
Tiesa, man visai dar nieko konstrastinis dusas, po jo net savijauta pagereja...
QUOTE(cingute @ 2008 01 08, 22:05)
o kokius ivyniojimus darai? Pati ar i salona eini?
Viską darau pati.
Kai maudausi, kojas gerai išmasažuoju su šiurkščia kempine, paskui su rankšluosčiu gerai patrinu.
gal kas vilniuje ar klaipedoje gali siu tauriu parduoti arba nurodyti kur pirkti?
QUOTE(uItra @ 2008 01 14, 19:24)
Minsko "Iki" Vilniuje ( ten tokioje rusiskoje vaistineje) yra, kaina apie 20 lt, o Kalvariju turguje sako dar pigiau - 16 lt (2 taures).
QUOTE(cingute @ 2008 01 14, 17:53)
Minsko "Iki" Vilniuje ( ten tokioje rusiskoje vaistineje) yra, kaina apie 20 lt, o Kalvariju turguje sako dar pigiau - 16 lt (2 taures).
12 Lt.
QUOTE(uItra @ 2008 01 14, 18:24)
Klaipėdoje senajam turguje 12 lt
vaje, aciu
Pirma karta su tom taurem atsargiau darykit, nes melynem galit but nusetos. Geriau kreiptis i ismanancius masazistus. Mano masaziste - super
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 23, 18:11)
Pirma karta su tom taurem atsargiau darykit, nes melynem galit but nusetos. Geriau kreiptis i ismanancius masazistus. Mano masaziste - super
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 23, 18:11)
jo pirma karta kaip sudauzyta buvau:)) bet siaip greitai praeina melynes...veliaujau nebebuna...tik pavargau jau darytis, labai reiakigero aliejaus jom, kad gerai slystu...beje pats geriausia sbuvo, kuri pirkau kartu su tom taurem, rusiskas, tik 9 lt , nes kur prikau siaip masazinisu, nelabai pavyko
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 01 27, 23:04)
Papildyta:
jo pirma karta kaip sudauzyta buvau:)) bet siaip greitai praeina melynes...veliaujau nebebuna...tik pavargau jau darytis, labai reiakigero aliejaus jom, kad gerai slystu...beje pats geriausia sbuvo, kuri pirkau kartu su tom taurem, rusiskas, tik 9 lt , nes kur prikau siaip masazinisu, nelabai pavyko
Tinka ir bet koks kremas...