Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

o man nuo tauriu spuogiukais visas kojas ir uzpakaliuka isbere... ax.gif nesuprantu kodel...baisiai jau nemalonus tas berimas..teks gal masazus nutraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 09 21, 17:23)
o man nuo tauriu spuogiukais visas kojas ir uzpakaliuka isbere... ax.gif  nesuprantu kodel...baisiai jau nemalonus tas berimas..teks gal masazus nutraukti g.gif

O gal ne nuo taurių, o nuo aliejaus ar kremo?
Atsakyti
Sveikos dar karteli.... 4u.gif
nezinau ar man cia dziaugtis ar vel yra kas su manimi negerai, melyniu kaip ir jau nebeatsiranda thumbup.gif , bet ir kojas maziau skauda, darau pati isvadas arba gereja rezultatas, arba jau iprato mano vargses kojos buti kankinamos ax.gif , nes skausmo tokio koki jauciau anksciau jau nebejauciu, man tai jau kaip vakarinis ritualas, vonioje uzsidarau ir davai visokias proceduras, vyras sako ka tu ten darai, sakau, nieko....grazinuosi biggrin.gif
taip kad manau viskas i komplekta turi ieiti:
1. kavos tirsciai ar pilingas
2. kontrastinis dusas.
3. masazas su taure, itrinant anticeliulitiniais kremais sumaisant su aliejuku.
4. pakaitomis masaza, pakeiciant su masazuokliu.
5. na sportas, zinoma.
6. Mityba....
tik neaisku viena, kada visiskai galutinai plika akimi nebus matyti to "grozio", nes jau nebezinau, kiek dar laiko man taip "zaisti"......gal apmazejo, siek tiek, gal, bet tikrai nezymiai, kaip vios kitos raso, kad jo atsikrato labai jau greitai..., nors jo ziauraus ir neturejau, taciau jis buvo matomas...
sekmes visoms, jei turite klausimu, prasom, kreiptis, pasidalinsiu patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš naudoju masažą, įvyniojimus ir pilingą. Nesportuoju (tik pasimankštinu, kiek norisi) ir dietos nesilaikau. Celiulito nebesimato. Užsiimsiu palaikomaisiais masažais.
Atsakyti
na nesuprantu as jusu panos, kaip ten jums nyksta tas musu "grozis", as jau lyg buvau apsidziaugusi, kad jis mazeja, taciau manau, kad tai buvo saves itikinimas, kad jis jau ne taip matosi, nes vakar buvau soliariume, ir tenai yra veidrodziai, pasiziurejau ir pamaciau, kad jis kaip buvo taip yra ie nei kiek nepamazejes, nesuprantu, kas cia per veliniava... blink.gif , jau atsibodo, kas vakara, man tas kojas kankinti... doh.gif , nezinau, ka man daryti, tikrai nemanau, kad jums jis akivaizdziai mazeja, neben jus jo nelabai turejote...
itariu, kad visa likusi gyvenima, teks kankiti savo kojas ir uzpakaliuka, masazais ir viskuo, kas "tipo" padeda.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 08:50)
na nesuprantu as jusu panos, kaip ten jums nyksta tas musu "grozis", as jau lyg buvau apsidziaugusi, kad jis mazeja, taciau manau, kad tai buvo saves itikinimas, kad jis jau ne taip matosi, nes vakar buvau soliariume, ir tenai yra veidrodziai, pasiziurejau ir pamaciau, kad jis kaip buvo taip yra ie nei kiek nepamazejes, nesuprantu, kas cia per veliniava...  blink.gif , jau atsibodo, kas vakara, man tas kojas kankinti... doh.gif , nezinau, ka man daryti, tikrai nemanau, kad jums jis akivaizdziai mazeja, neben jus jo nelabai turejote...
itariu, kad visa likusi gyvenima, teks kankiti savo kojas ir uzpakaliuka, masazais ir viskuo, kas "tipo" padeda....  verysad.gif

Susitaupyk pinigėlių ir pastoviai lankykis pas patyrusią masažuotoją, o ne užsiiminėk saviveikla. Tada ir rezultatai bus. Tiesa, pinigėlių išleisti reikės daug.
Atsakyti
ka reiskia susitaupyti pinigeliu?? bigsmile.gif man reikia daug taupyti, o kad butu efektas reikia vaikscioti maziausiai seansa 10 kartu, na, man kaip ir gaila metyti pinigus, tokiem dalykam, galiu nueiti viena karta, pamatyti kaip tai daro, bet ne 10 ar dar daugiau, nemanau, kad visos taip ir vaiksto pas masazistus thumbup.gif ...be to geriau gerus kvepalus man nusipirkti, nei leisti masazistei... schmoll.gif
juk tai nera vienas is sprendimo budu, masazistai???, na paneigti sias tisas gali dauguma, ir namanau, kad visos taip ir "bega" masazuotis+ ir laiko stoka... verysad.gif
Papildyta:
papildymas: p.s. Vaizgante, gal turi turtinga vyra..., tai gali sau tai leisti, ivyniojimai, masazai, zinau tikrai kiek tai kainuoja, ir tikrai daugelis negali sau to leisti, atleisk, bet cia gvildenami, realus ir pagal kisene visiems prieinami kovos budai su "groziu", (taip vadinu celiulita)....... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 12:26)
ka reiskia susitaupyti pinigeliu??  bigsmile.gif man reikia daug taupyti, o kad butu efektas reikia vaikscioti maziausiai seansa 10 kartu, na, man kaip ir gaila metyti pinigus, tokiem dalykam, galiu nueiti viena karta, pamatyti kaip tai daro, bet ne 10 ar dar daugiau, nemanau, kad visos taip ir vaiksto pas masazistus  thumbup.gif ...be to geriau gerus kvepalus man nusipirkti, nei leisti masazistei...  schmoll.gif
juk tai nera vienas is sprendimo budu, masazistai???, na paneigti sias tisas gali dauguma, ir namanau, kad visos taip ir "bega" masazuotis+ ir laiko stoka... verysad.gif
Papildyta:
papildymas: p.s. Vaizgante, gal turi turtinga vyra..., tai gali sau tai leisti, ivyniojimai, masazai, zinau tikrai kiek tai kainuoja, ir tikrai daugelis negali sau to leisti, atleisk, bet cia gvildenami, realus ir pagal kisene visiems prieinami kovos budai su "groziu", (taip vadinu celiulita)....... rolleyes.gif

O ar negali buti taip, kad pas tamsta celiulitas del nuolatinio niurzgejimo nenyksta? ax.gif
Juk Vaizgante tik patare nueit pas masaziste (pati skudeisi, jog niekas nepadeda).. neleidzia kisene, tai neik. As irgi negaliu sau to leisti, todel taip pat uzsiimineju saviveikla blush2.gif O puldineti ant kitu, kad geriau gyvena labai jau negrazu schmoll.gif
O gal rimtai, nusipirk kvepalus ir bala nemate to celiulito! Pati laimingesne busi ir kitiems nuotaikos negadinsi..
Atsakyti
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 11:26)

Man nereikia turtingo vyro, nes pati esu masažuotoja. Tai šioje temoje rašiau ne kartą. Man sunku suprasti, kaip moterys, neišmanančios masažo technikos, užsiima saviveikla. Aš pati sau masažuojuosi kojas rankomis, pati sau darau pilingus su jūros druska , pati darau įvyniojimus su specialia pasta, dumbliais, dumblu...Tos,kurios neturi pinigų, gali pačios išmokti daryti pilingus ir įvyniojimus, va su masažais sunkiau...Bet tikrai pigiau masažo kursus baigti nei vaikščioti pas masažuotoją... ax.gif Nes reikia kelių dešimčių masažų, kad būtų tikras poveikis.
Atsakyti
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 12:26)
ka reiskia susitaupyti pinigeliu??  bigsmile.gif man reikia daug taupyti, o kad butu efektas reikia vaikscioti maziausiai seansa 10 kartu, na, man kaip ir gaila metyti pinigus, tokiem dalykam, galiu nueiti viena karta, pamatyti kaip tai daro, bet ne 10 ar dar daugiau, nemanau, kad visos taip ir vaiksto pas masazistus  thumbup.gif ...be to geriau gerus kvepalus man nusipirkti, nei leisti masazistei...  schmoll.gif
Papildyta:

Tau ne pagal kisene, o gal kam ir pagal kisene tie masazai. Siaip maziau pyk ir keisk poziuri i gyvenima. zinik, celiulitas ir nuo pykcio randasi tongue.gif Sekmes niurzgant
Atsakyti
merginos, o kur galima Kaune tu tauriu isigyt? bigsmile.gif labai jau noriu jas isbandyt rolleyes.gif
losjona jau nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
na jau turiu ir taures - pirkau Kaune prie gelezinkelio stoties pozemineje perejoje mirksiukas.gif

tai tik grizus namo, iskart kelnes zemyn ir puoliau masazuotis lotuliukas.gif tai va, ir man labai patiko thumbup.gif biski skaudejo, bet nieko, po kokiu 10min praejo visi raudonumai ir jokiu skausmu thumbup.gif
Atsakyti