o man nuo tauriu spuogiukais visas kojas ir uzpakaliuka isbere... nesuprantu kodel...baisiai jau nemalonus tas berimas..teks gal masazus nutraukti
QUOTE(cherruti @ 2007 09 21, 17:23)
o man nuo tauriu spuogiukais visas kojas ir uzpakaliuka isbere... nesuprantu kodel...baisiai jau nemalonus tas berimas..teks gal masazus nutraukti
O gal ne nuo taurių, o nuo aliejaus ar kremo?
Sveikos dar karteli....
nezinau ar man cia dziaugtis ar vel yra kas su manimi negerai, melyniu kaip ir jau nebeatsiranda , bet ir kojas maziau skauda, darau pati isvadas arba gereja rezultatas, arba jau iprato mano vargses kojos buti kankinamos , nes skausmo tokio koki jauciau anksciau jau nebejauciu, man tai jau kaip vakarinis ritualas, vonioje uzsidarau ir davai visokias proceduras, vyras sako ka tu ten darai, sakau, nieko....grazinuosi
taip kad manau viskas i komplekta turi ieiti:
1. kavos tirsciai ar pilingas
2. kontrastinis dusas.
3. masazas su taure, itrinant anticeliulitiniais kremais sumaisant su aliejuku.
4. pakaitomis masaza, pakeiciant su masazuokliu.
5. na sportas, zinoma.
6. Mityba....
tik neaisku viena, kada visiskai galutinai plika akimi nebus matyti to "grozio", nes jau nebezinau, kiek dar laiko man taip "zaisti"......gal apmazejo, siek tiek, gal, bet tikrai nezymiai, kaip vios kitos raso, kad jo atsikrato labai jau greitai..., nors jo ziauraus ir neturejau, taciau jis buvo matomas...
sekmes visoms, jei turite klausimu, prasom, kreiptis, pasidalinsiu patirtimi
nezinau ar man cia dziaugtis ar vel yra kas su manimi negerai, melyniu kaip ir jau nebeatsiranda , bet ir kojas maziau skauda, darau pati isvadas arba gereja rezultatas, arba jau iprato mano vargses kojos buti kankinamos , nes skausmo tokio koki jauciau anksciau jau nebejauciu, man tai jau kaip vakarinis ritualas, vonioje uzsidarau ir davai visokias proceduras, vyras sako ka tu ten darai, sakau, nieko....grazinuosi
taip kad manau viskas i komplekta turi ieiti:
1. kavos tirsciai ar pilingas
2. kontrastinis dusas.
3. masazas su taure, itrinant anticeliulitiniais kremais sumaisant su aliejuku.
4. pakaitomis masaza, pakeiciant su masazuokliu.
5. na sportas, zinoma.
6. Mityba....
tik neaisku viena, kada visiskai galutinai plika akimi nebus matyti to "grozio", nes jau nebezinau, kiek dar laiko man taip "zaisti"......gal apmazejo, siek tiek, gal, bet tikrai nezymiai, kaip vios kitos raso, kad jo atsikrato labai jau greitai..., nors jo ziauraus ir neturejau, taciau jis buvo matomas...
sekmes visoms, jei turite klausimu, prasom, kreiptis, pasidalinsiu patirtimi
Aš naudoju masažą, įvyniojimus ir pilingą. Nesportuoju (tik pasimankštinu, kiek norisi) ir dietos nesilaikau. Celiulito nebesimato. Užsiimsiu palaikomaisiais masažais.
na nesuprantu as jusu panos, kaip ten jums nyksta tas musu "grozis", as jau lyg buvau apsidziaugusi, kad jis mazeja, taciau manau, kad tai buvo saves itikinimas, kad jis jau ne taip matosi, nes vakar buvau soliariume, ir tenai yra veidrodziai, pasiziurejau ir pamaciau, kad jis kaip buvo taip yra ie nei kiek nepamazejes, nesuprantu, kas cia per veliniava... , jau atsibodo, kas vakara, man tas kojas kankinti... , nezinau, ka man daryti, tikrai nemanau, kad jums jis akivaizdziai mazeja, neben jus jo nelabai turejote...
itariu, kad visa likusi gyvenima, teks kankiti savo kojas ir uzpakaliuka, masazais ir viskuo, kas "tipo" padeda....
itariu, kad visa likusi gyvenima, teks kankiti savo kojas ir uzpakaliuka, masazais ir viskuo, kas "tipo" padeda....
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 08:50)
na nesuprantu as jusu panos, kaip ten jums nyksta tas musu "grozis", as jau lyg buvau apsidziaugusi, kad jis mazeja, taciau manau, kad tai buvo saves itikinimas, kad jis jau ne taip matosi, nes vakar buvau soliariume, ir tenai yra veidrodziai, pasiziurejau ir pamaciau, kad jis kaip buvo taip yra ie nei kiek nepamazejes, nesuprantu, kas cia per veliniava... , jau atsibodo, kas vakara, man tas kojas kankinti... , nezinau, ka man daryti, tikrai nemanau, kad jums jis akivaizdziai mazeja, neben jus jo nelabai turejote...
Susitaupyk pinigėlių ir pastoviai lankykis pas patyrusią masažuotoją, o ne užsiiminėk saviveikla. Tada ir rezultatai bus. Tiesa, pinigėlių išleisti reikės daug.
ka reiskia susitaupyti pinigeliu?? man reikia daug taupyti, o kad butu efektas reikia vaikscioti maziausiai seansa 10 kartu, na, man kaip ir gaila metyti pinigus, tokiem dalykam, galiu nueiti viena karta, pamatyti kaip tai daro, bet ne 10 ar dar daugiau, nemanau, kad visos taip ir vaiksto pas masazistus ...be to geriau gerus kvepalus man nusipirkti, nei leisti masazistei...
juk tai nera vienas is sprendimo budu, masazistai???, na paneigti sias tisas gali dauguma, ir namanau, kad visos taip ir "bega" masazuotis+ ir laiko stoka...
Papildyta:
papildymas: p.s. Vaizgante, gal turi turtinga vyra..., tai gali sau tai leisti, ivyniojimai, masazai, zinau tikrai kiek tai kainuoja, ir tikrai daugelis negali sau to leisti, atleisk, bet cia gvildenami, realus ir pagal kisene visiems prieinami kovos budai su "groziu", (taip vadinu celiulita).......
juk tai nera vienas is sprendimo budu, masazistai???, na paneigti sias tisas gali dauguma, ir namanau, kad visos taip ir "bega" masazuotis+ ir laiko stoka...
Papildyta:
papildymas: p.s. Vaizgante, gal turi turtinga vyra..., tai gali sau tai leisti, ivyniojimai, masazai, zinau tikrai kiek tai kainuoja, ir tikrai daugelis negali sau to leisti, atleisk, bet cia gvildenami, realus ir pagal kisene visiems prieinami kovos budai su "groziu", (taip vadinu celiulita).......
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 12:26)
ka reiskia susitaupyti pinigeliu?? man reikia daug taupyti, o kad butu efektas reikia vaikscioti maziausiai seansa 10 kartu, na, man kaip ir gaila metyti pinigus, tokiem dalykam, galiu nueiti viena karta, pamatyti kaip tai daro, bet ne 10 ar dar daugiau, nemanau, kad visos taip ir vaiksto pas masazistus ...be to geriau gerus kvepalus man nusipirkti, nei leisti masazistei...
Papildyta:
Papildyta:
O ar negali buti taip, kad pas tamsta celiulitas del nuolatinio niurzgejimo nenyksta?
Juk Vaizgante tik patare nueit pas masaziste (pati skudeisi, jog niekas nepadeda).. neleidzia kisene, tai neik. As irgi negaliu sau to leisti, todel taip pat uzsiimineju saviveikla O puldineti ant kitu, kad geriau gyvena labai jau negrazu
O gal rimtai, nusipirk kvepalus ir bala nemate to celiulito! Pati laimingesne busi ir kitiems nuotaikos negadinsi..
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 11:26)
Man nereikia turtingo vyro, nes pati esu masažuotoja. Tai šioje temoje rašiau ne kartą. Man sunku suprasti, kaip moterys, neišmanančios masažo technikos, užsiima saviveikla. Aš pati sau masažuojuosi kojas rankomis, pati sau darau pilingus su jūros druska , pati darau įvyniojimus su specialia pasta, dumbliais, dumblu...Tos,kurios neturi pinigų, gali pačios išmokti daryti pilingus ir įvyniojimus, va su masažais sunkiau...Bet tikrai pigiau masažo kursus baigti nei vaikščioti pas masažuotoją... Nes reikia kelių dešimčių masažų, kad būtų tikras poveikis.
QUOTE(kaktusa @ 2007 09 27, 12:26)
Papildyta:
Papildyta:
Tau ne pagal kisene, o gal kam ir pagal kisene tie masazai. Siaip maziau pyk ir keisk poziuri i gyvenima. zinik, celiulitas ir nuo pykcio randasi Sekmes niurzgant
merginos, o kur galima Kaune tu tauriu isigyt? labai jau noriu jas isbandyt
losjona jau nusipirkau
losjona jau nusipirkau
na jau turiu ir taures - pirkau Kaune prie gelezinkelio stoties pozemineje perejoje
tai tik grizus namo, iskart kelnes zemyn ir puoliau masazuotis tai va, ir man labai patiko biski skaudejo, bet nieko, po kokiu 10min praejo visi raudonumai ir jokiu skausmu
tai tik grizus namo, iskart kelnes zemyn ir puoliau masazuotis tai va, ir man labai patiko biski skaudejo, bet nieko, po kokiu 10min praejo visi raudonumai ir jokiu skausmu