Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(marlena24 @ 2007 04 26, 09:03)
taigi rase cia kazkas,kad tu tauriu reik NE VAISTINESE ieskot,o pas visokias babulkas,na tipo kurios Klavariju turgely prekiauja:)))as va kaip tik siandien zadu ten vaziuot tos taures ieskot.o del pilvo masazavimo tai man sunku pasakyt,ar paciai gausis,nes nebandziau 4u.gif man masazuotoja daro,tai jai gaunas tongue.gif

Na jus jau man atleiskit bet kuriam mieste tas turgus g.gif Nes as nedideliam miesteli gyvenu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(INGUTE. @ 2007 04 26, 09:51)
Na jus jau man atleiskit bet kuriam mieste tas turgus  g.gif Nes as nedideliam miesteli gyvenu  unsure.gif

yra Vilniuj yra ir Kaune mirksiukas.gif gelezinkelio turguj biggrin.gif
Atsakyti
na va,as vakar kaip tik Klavariju turguj ir nusipirkau tas taures, 2 uz 12 lt.,ir po 1 tap kitko neparduoda,tai emiau abi ir su drauge pasidalinsiu:))
o kur tu tauriu ieskot mazuose miesteliuose tai tikrai neisivaizduoju g.gif nes as ir Vilniuj ziurejau parduotuvese,kur prekiauja visokia rusiska kosmetika ir pan.,bet niekur ju nebuvo,tik turguj radau...
Atsakyti
Kur tas stebuklingas kioskas randasi Kalvariju turguj? koki orientyra duokit....
Atsakyti
net nezinau kaip paaiskint...pati bludijau kol radau...na jei uzeini per ta centrini iejima,na kur stotele truliku, tai eini tiesiai,po deine tai bus tas pastatas,kur rukytas mesas ir visokiu kopustus parduoda...na eini link geliu...na tai ten ant kampo,nedaejus geliu tas baltas lariokas stovi...o jei ka paklausk bet kokios bobulkos kur cia kioskas kur rusiskais maisto papildais ir visokiais kremais prekiauja mirksiukas.gif gal paaiskinau tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Pro pagrindinius vartus ieini, po desinei yra mesos gaminiu paviljonas, o salia jo einant i turgu ant kampo tokia parduotuvyte, prekiaujanti rusiskais papildais. Parduoda ir po viena 6 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
neparduoda schmoll.gif as gi prasiau...
Atsakyti
nu lyg ir aisku.....aciu! o paciom iseina pasidaryti?
Atsakyti
vakar dariaus...iseina...tik pilvo neiseina...nelimpa taure...bet reik kokia patogia poza isgaut,kad butu atpalaiduotos kojos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 04 30, 21:49)
neparduoda schmoll.gif as gi prasiau...

Parduoda, pirkau 04-18 tongue.gif Bet gal kokia kita pasitaike. Bet tai cia nemazai nevilnieciu norinciu atsiras-parduosi antra biggrin.gif
Atsakyti
jau suprekiavau as ta antra tongue.gif ta pacia diena,bendradarbe paeme thumbup.gif kaip sekasi darbuotis su ja?ar pilva gaunas masazuot?
Atsakyti