Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(wahaha @ 2007 07 22, 22:22)
vaižgante, nevaryk manęs į neviltį..  doh.gif  Taip tikėjau, kad atsikratysiu to celiulito..

Tai negi jei pakeisi gyvenimo būdą: sveikiau maitinsiesi, sportuosi ir reguliariai masažus darysiesi, vistiek jau to celiulito neišgydisi?  unsure.gif

Ai ir dar tada kaip ten su tais gazuotais gėrimais? Irgi skatina celiulito atsiradimą?

Gazuoti gerimai nesukelia celiulito cia tik prisigalvojimas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2007 07 26, 14:38)

Na tai gerai, nes negaliu gyvent be gazuoto mineralinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2007 07 26, 14:38)

o is kur tu zinai? 4u.gif kiek esu skaiciusi visokiuose straipsniuose ir pan., tai teigiama, kad burbuliukai skatina celiulita.. ax.gif
tai kur dabar teisybe? g.gif
Atsakyti
O galima pvz celiulita isnaikinti kokiais vaistais ar kokiom kitom priemonem isskyrus taures ir masazus?
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 07 28, 20:04)
O galima pvz celiulita isnaikinti kokiais vaistais ar kokiom kitom priemonem isskyrus taures ir masazus?

+ sportas, sveika mityba.

kažkodėl vien tik piliulėmis nelabai tikiu. Jei tai būtų tiesa ir įmanoma, jau seniai visos vaikščiotume su nuostabiomis ir nepriekaištingomis kojomis ir užpakaliuku bigsmile.gif
Atsakyti
O as zinokit jau 5 kartus buvau pas masaziste ir dabar pastebejau, kad vos vos atsirado rausvos venu linijos, tokie issisakojimai. Tai ne nezinau ar cia taip turi buti? Ar praeis ar dar labiau isryskes jei eisiu?
Atsakyti
rytinė mankšta +stengiuosi sveikai maitintis.neseniai pradėjau.
Papildyta:
sveika mityba
Atsakyti
Na as pradejau vaikscioti pas masaziste ir darausi viso kuno masaza su taure, na jau kaip skauda doh.gif ypac blauzdas, vidines slaunu puses ir spranda ax.gif buvau jau 4 kartus, ziuresiu kokie bus rezultatai po 10 kartu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 09 05, 16:54)
Na as pradejau vaikscioti pas masaziste ir darausi viso kuno masaza su taure, na jau kaip skauda  doh.gif ypac blauzdas, vidines slaunu puses ir spranda  ax.gif  buvau jau 4 kartus, ziuresiu kokie bus rezultatai po 10 kartu  bigsmile.gif

Mano masažistė sakė, kad negalima su taure masažuot vidinių šlaunų pusių blink.gif
Nes ten limfmazgiai visokie ir oda išsitampyt gali.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2007 09 05, 17:10)
Mano masažistė sakė, kad negalima su taure masažuot vidinių šlaunų pusių  blink.gif
Nes ten limfmazgiai visokie ir oda išsitampyt gali..  unsure.gif

Ir aš šitą ne kartą girdėjau pabrėžiant. Bijau liest vidines šlaunų puses masažuodamasi, o ir skauda žiauriai.
Atsakyti
Aš sau masažuoju, bet nedaug ir švelniau.
Atsakyti
Nusipirkau siandien masazo taures, bet nemoko naudotis, braukau , braukau ir nieko verysad.gif
Atsakyti