Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Jucy @ 2007 07 20, 19:28)
blush2.gif  nu va, o as taip tikejausi....  blush2.gif  O kuo oda geriausia butu istrinti masazuojant taure? Turiu as ta taure, tik uzmesta kazkur  blush2.gif  Issitrauksiu, dulkes nupusiu ir kibsiu i darba  bigsmile.gif

Kad ir vaikišku aliejum, jei nieko spec celiulitui neturi...
Atsakyti
Aš masažuodavau paprastu sezamų aliejum ax.gif
Gerai slysdavo thumbup.gif o sezmų aliejus dar turi šildantį poveikį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puccha: 21 liepos 2007 - 14:29
Aš dar skaičiau, kad į tuos masažo aliejus gerai įlašinti keletą lašų greipfrutų eterinio aliejaus, tipo gerai celiulitui naikint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 21, 21:50)
Aš dar skaičiau, kad į tuos masažo aliejus gerai įlašinti keletą lašų greipfrutų eterinio aliejaus, tipo gerai celiulitui naikint  ax.gif

Aš taip ir darau. Lašinu greipfrutų arba citrinų eterinį aliejuką ir dar arbatmedžio keletą lašų.
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 07 21, 21:50)
Aš dar skaičiau, kad į tuos masažo aliejus gerai įlašinti keletą lašų greipfrutų eterinio aliejaus, tipo gerai celiulitui naikint  ax.gif

Tik po to porą valandų negalima būti saulėje.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 22, 19:42)
Tik po to porą valandų negalima būti saulėje.

Negalima jei eterinius aliejus lasinam, ar apskritai po masazo? Ir del kokiu priezasciu negalima? 4u.gif
Atsakyti
Panaudojus greipfrutų aliejaus negalima būti saulėje-dėmės bus.
Atsakyti
Ir naudojant citrinu alieju reikia saugotis saules. siaip tai negirdejau, kad citrinu eterinis aliejus gerai kovojant su celiulitu. Reiks pasidometi smile.gif
Atsakyti
vaižgante, nevaryk manęs į neviltį.. doh.gif Taip tikėjau, kad atsikratysiu to celiulito..

Tai negi jei pakeisi gyvenimo būdą: sveikiau maitinsiesi, sportuosi ir reguliariai masažus darysiesi, vistiek jau to celiulito neišgydisi? unsure.gif

Ai ir dar tada kaip ten su tais gazuotais gėrimais? Irgi skatina celiulito atsiradimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wahaha: 22 liepos 2007 - 21:23
QUOTE(liniux @ 2007 07 22, 22:33)
Ir naudojant citrinu alieju reikia saugotis saules. siaip tai negirdejau, kad citrinu eterinis aliejus gerai kovojant su celiulitu. Reiks pasidometi smile.gif

Visi citrusiniu vaisiu eteriniai aliejai padeda kovot su celiulitu, bet greipfrutu kazkodel labiausiai rekomenduojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wahaha @ 2007 07 22, 21:22)
vaižgante, nevaryk manęs į neviltį..  doh.gif  Taip tikėjau, kad atsikratysiu to celiulito..

Tai negi jei pakeisi gyvenimo būdą: sveikiau maitinsiesi, sportuosi ir reguliariai masažus darysiesi, vistiek jau to celiulito neišgydisi?  unsure.gif

Ai ir dar tada kaip ten su tais gazuotais gėrimais? Irgi skatina celiulito atsiradimą?

Šimtu procentų neišgydysi, bet, jei prisižiūrėsi, gali taip apgydyti,kad jis nekels problemų.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Gal kas gali patarti, kur Kaune ir aplink galima tas taures nusipirkti? Gal ir buvo mineta temoje, nerandu dabar blush2.gif blush2.gif
O gal kas galite parduoti? Nes nelabai galiu dabar vaikscioti ir ieskoti, laisva tik po darbo, kai jokie turgai nedirba ax.gif
Todel labai dziaugciaus sulaukus pasiulymu i az 4u.gif
Atsakyti