Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

labas vakarelis , manea kaip dauguma kamuoja toks klausimelis, kur gauti tu vakuminiu taureliu unsure.gif , nes kiek ieskojau, daug kur nera, o gal kas gali parduoti? ax.gif
Atsakyti
marlena24, o kai eidavai pas masažistę, tai kokius masažus darydavo? Su taurėm, su medum? O dar kokio su aliejum nedarydavo? Ir kaip dažnai reikėjo pas ją eit?
Atsakyti
siaip as karta per metus pasidarau kokiu 15 kartu kursa,dazniausiai pavasari tongue.gif einu kokius 2-3 kart per savaite. o daro su kuo tik noriu, ir rankom, ir taure, labiausiai megstu medumi (nors ir skauda biski blush2.gif ), taip pat su kavos tirsciais "patarkuoja" oda, ivyniojimus kazkokius saltus daro,bet nebandziau...nenorejau...nepakenciu salcio 4u.gif
o dabar irgi pro reta uzsuka pas ja atsipalaiduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1985erika @ 2007 07 11, 17:17)
labas vakarelis , manea kaip dauguma kamuoja toks klausimelis, kur gauti tu vakuminiu taureliu unsure.gif , nes kiek ieskojau, daug kur nera, o gal kas gali parduoti? ax.gif

O kuriame mieste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 11, 13:24)
Su abiem?  g.gif
O fainumo tai kol kas jokio nematau- skauda  biggrin.gif

Taip, abiem taurėm masažuojuos vienu metu: vieną koją viena taure, kitą - kita. Pirmą savaitę ir man skaudėjo, o ir mėlynių buvo nemažai. Dabar neatsiranda mėlynės išvis, o ir skausmo nėra, tik kažkas panašaus į masažą šiurkštesne kempine.
Gal žinai, ką reiškia, jei po masažo su anticeliulitiniu kremu, kojos kaista, jausmas lyg mažom adatėlėm badytų? Girdėjau nuomonę, kad tai ženklas, jog kremas gerai veikia, bet ir atvirkštinių atsiliepimų girdėjau - kad kremo poveikis nepasireioškia jokiais išoriniais pojūčiais. Man taip būna, kai tepuosi anticeliulitiniu VITEKS. Kai kitais - nieko panašaus nejaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 11, 18:46)
Taip, abiem taurėm masažuojuos vienu metu: vieną koją viena taure, kitą - kita. Pirmą savaitę ir man skaudėjo, o ir mėlynių buvo nemažai. Dabar neatsiranda mėlynės išvis, o ir skausmo nėra, tik kažkas panašaus į masažą šiurkštesne kempine.
Gal žinai, ką reiškia, jei po masažo su anticeliulitiniu kremu, kojos kaista, jausmas lyg mažom adatėlėm badytų? Girdėjau nuomonę, kad tai ženklas, jog kremas gerai veikia, bet ir atvirkštinių atsiliepimų girdėjau - kad kremo poveikis nepasireioškia jokiais išoriniais pojūčiais. Man taip būna, kai tepuosi anticeliulitiniu VITEKS. Kai kitais - nieko panašaus nejaučiu.

Apsižiūrėjau dabar šlaunikes- mėlynių neprisidariau.
Nežinau atsakymo į tavo klausimą. Aš kol kas baigiu rusišką pigų kremą iš serijos "Krasnaja linija". Reikės ir ką nors rimtesnio nusipirkti. Mano masažuotoja sako, kad gera yra Marijos Galand produkcija,bet brangi. Kadangi mano celiulitas nėra didelis, o jau ir sumažėjo kiek (pereinamasis laipsnis iš pirmo į antrą), tai ir neplanuoju brangių kremų ar aliejų pirkti...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 11, 19:03)
neplanuoju brangių kremų ar aliejų pirkti...

Ir aš brangių neperku. Naudojau RASOS anticeliulitinį, o tas kaitinantis VITEKS kainuoja 10 Lt. Talpa - 200 ml. Rašo, kad į kremo sudėtį įeinantys kofeinas, raudonųjų pipirų aliejinis ekstraktas (tas, matyt, ir duoda šildomąjį efektą), kėnio, rozmarinų, citrinos, mėtų eteriniai aliejai, jūros dumbliai pagerina kraujotaką gilesniuose odos sluoksniuose skatina intensyvesnį drenažą, pašalina vandens perteklių iš probleminių zonų, išlygina odą. Kremas šalina ilgalaikius procesus riebaliniuose audiniuose ir neleidžia susidaryti naujoms riebalų sankaupoms.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 11, 19:08)
Ir aš brangių neperku. Naudojau RASOS anticeliulitinį, o tas kaitinantis VITEKS kainuoja 10 Lt. Talpa - 200 ml. Rašo, kad į kremo sudėtį įeinantys kofeinas, raudonųjų pipirų aliejinis ekstraktas (tas, matyt, ir duoda šildomąjį efektą), kėnio, rozmarinų, citrinos, mėtų eteriniai aliejai, jūros dumbliai pagerina kraujotaką gilesniuose odos sluoksniuose skatina intensyvesnį drenažą, pašalina vandens perteklių iš probleminių zonų, išlygina odą. Kremas šalina ilgalaikius procesus riebaliniuose audiniuose ir neleidžia susidaryti naujoms riebalų sankaupoms.

Ant jų visų gražiai parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 11, 19:04)
dazniausiai pavasari tongue.gif einu kokius 2-3 kart per savaite. o daro su kuo tik noriu, ir rankom, ir taure, labiausiai megstu medumi (nors ir skauda biski blush2.gif ),

O kiek laiko trunka vienas seansas? Tarkim su medum arba su taurėm?
Atsakyti
na kiekvienas seansas grubiai apie valanda uztrunka...jei darau su taurem, tai ispradziu rankomis ismasazuoja,po to siurkscia pirstine miski,o po to jau istepa gausiai aliejum ir taute, bet taure negalima masazuot ilgiau nei 20-25 minutes. jei daromas medaus masazas, tai pradzioj procedura ta pati- kunas ismasazuojamas rankomis,o po to pradeda su medumi ir jau kiek iskesi tongue.gif
Atsakyti
O tai kiek min jūs pačios namie masažuojatės su taurėm, jei tik 20-25 min galima? Ar kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 11, 13:24)
Šiandien Kalvarijų turguje nusipirkau masažines taures. Vieną atiduosiu kolegei. Išsimasažavau šlaunikes, blauzdikes, pilvuką... thumbup.gif  Kai kitas masažuoja, kur kas labiau skauda...Išmoksiu gerai, tada ir klientėms šią paslaugą pasiūlysiu.

Sveikos.
As irgi nusipirkau savaitgali smile.gif
stoju i kluba mirksiukas.gif
Bet klausykit - man ji prie pilvo nelabai limpa g.gif Visa kita gerai - uzpakaliukas, slaunys, sonai(svarbiausia), bet prie pilvo nepilpa, nei stovint nei gulint g.gif Kodel, ka nors ne taip darau?
beje - vienose vietose skauda labiau, kitose neskauda - cia taip turi but? g.gif
Atsakyti