Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(wahaha @ 2007 07 10, 16:14)
Pas mane tai per pusmetį atsirado, kai priaugau 10 kg  blush2.gif  Tuomet ir strijos atsirado, kurių niekad neturėjau  ax.gif
Na pradžiai norėčiau nueit pas masažistę, pažiūrėt kas ir kaip. Gal kuri žino kokią Kaune ir kainas?

Žinau vieną gerą Kaune, bet kainų schmoll.gif Ji namie masažuoja, tai gal ir nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 10, 17:30)
Žinau vieną gerą Kaune, bet kainų  schmoll.gif  Ji namie masažuoja, tai gal ir nebrangiai.

O gal ir kontaktus kokius turi?
Atsakyti
na as is vilniaus, tai cia ir masazavau, privaciai pas moretiske namo eidavau, 20 lt vienas kartas, daro ir rankom, ir taure,o labiausiai man su medum patinka, nors ne itin didelis kiafas, bet rezultatai thumbup.gif aisku salonuose be koiu 60 lt nepasidarysi...
Atsakyti
O mazu kuri kokiu foto galetu atsiust kaip pries ir po? blush2.gif ar nei viena nedare eksperimento..
labai susidomejau, bet pirmiau noreciau pas masaziste nueit..

o po kiek kartu rezultatai atsirado?
Atsakyti
QUOTE(wahaha @ 2007 07 10, 21:13)
O mazu kuri kokiu foto galetu atsiust kaip pries ir po?  blush2.gif  ar nei viena nedare eksperimento..
labai susidomejau, bet pirmiau noreciau pas masaziste nueit..

o po kiek kartu rezultatai atsirado?

Man po mėnesio kasdieninio masažo.
Bet ne eksperimentus darau, o sveikata rūpinuosi...Celiulitas gi yra uždegimas...
Kai gydai brinchitą, argi fotografuojiesi prieš ir po? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 10, 22:36)
Man po mėnesio kasdieninio masažo.
Bet ne eksperimentus darau, o sveikata rūpinuosi...Celiulitas gi yra uždegimas...
Kai gydai brinchitą, argi fotografuojiesi prieš ir po?  biggrin.gif

O aš tai jaučiu nusifotografuosiu, vien dėl savęs pačios, smalsu, įdomu bus palyginti smile.gif
Galėsiu įdėt foto, jei skirtumas bus biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal kuri gali rekomenduot kokia masažistę Kaune?
Atsakyti
as kaune masazo saloj masazavausi. ten dalinis ( kojos ir pilva ) 45 lt,o desimtas kartas nemokamai.
Atsakyti
O gal kurios eje esat i namus masazuotis pa kokia masaziste? girdejau, kad taip pigiau buna g.gif
Atsakyti
Šiandien Kalvarijų turguje nusipirkau masažines taures. Vieną atiduosiu kolegei. Išsimasažavau šlaunikes, blauzdikes, pilvuką... thumbup.gif Kai kitas masažuoja, kur kas labiau skauda...Išmoksiu gerai, tada ir klientėms šią paslaugą pasiūlysiu.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 11, 12:24)
Šiandien Kalvarijų turguje nusipirkau masažines taures. Vieną atiduosiu kolegei. Išsimasažavau šlaunikes, blauzdikes, pilvuką... thumbup.gif  Kai kitas masažuoja, kur kas labiau skauda...Išmoksiu gerai, tada ir klientėms šią paslaugą pasiūlysiu.

O aš su abiem taurėm vienu metu masažuojuos, laaaabai fainas jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 11, 12:38)
O aš su abiem taurėm vienu metu masažuojuos, laaaabai fainas jausmas smile.gif

Su abiem? g.gif
O fainumo tai kol kas jokio nematau- skauda biggrin.gif
Atsakyti