Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 09, 10:49)
Bet strijų su taurėmis neišnaikinsi... schmoll.gif

Deja, nežada, kad tokie masažiukai galėtų strijas išnaikint. Skaičiau, kad specialias kosmetologines procedūras siūlo strijų naikinimui, lazeriu, berods.
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 07 09, 11:19)
Pas mane nuo  nestuke.gif atsirado strijų ir kaip tyčia ant užpakaliuko, nors matmanys nepakito  blink.gif
Dėl to padėjau taures į šoną... O gal nieko bloga jei naudočiau?

As manyciau, kad dabar tikrai ne laikas masazams. Kai bus leliukas tada issimasazuosi. Vakuumo deka strijos greiciau pasvieseja.
Atsakyti
Aš vakar masažavausi, nestipriai ir labai lietai, o šiandien pabijojau, nes smulkios venos išryškėjo, nedaug, labai mažai, bet as pabijojau, jeigu iki rytdienos vakaro nepraeis, tai nerizikuosiu masažuotis taurėmis, nors laaaaabai patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
su tom venom labai atsargiai...negalima masazuoti tu vietu kur venos matosi, ant uzpakalio ir sonines slaunu puses juk neturetu buti jokiu venu g.gif vidines slaunu puses apskritai negalima liest, as anksciau pas masaziste dariaus tai ji man paaiskino kaip ir kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 10, 07:37)
su tom venom labai atsargiai...negalima masazuoti tu vietu kur venos matosi, ant uzpakalio ir sonines slaunu puses juk neturetu buti jokiu venu g.gif vidines slaunu puses apskritai negalima liest, as anksciau pas masaziste dariaus tai ji man paaiskino kaip ir kas 4u.gif

Taip, ir aš girdėjau, kad vidinės šlaunų pusės liest negalima, tik nežinau, kodėl. Gal Tau masažistė paaiškino? Pasidalink ir su mumis, jei taip.
Atsakyti
na aiskino tai ji labai protingai,bet ar as taip kaip reik supratau tai nezianau blush2.gif na visdinej slaunu pusej oda zymiai plonesne, todel tie visokie kapiliarai arciau odos pavirsiau,todel ir negalima, nes kraujosruvu atsiras smile.gif vienzo, negalima 4u.gif
Atsakyti
Ieškau tų taurių pirkti doh.gif "Zodiake" atveš už poros savaičių, centriniame pašte nėra. Žinau,kad galima nusipirkti kalvarijų ir Halės turguose. Bet kur jų ten ieškoti? g.gif
Atsakyti
haes turguj tai nezinau,as Kalvarkej pirkau tongue.gif ner ten ko ieskot, tokiam baltam visokiu rusisku maisto papildu, kremu ir kt. paviljon,ant kampo kur prasideda geles...nu jau aiskiau tai nezianu kaip paaiskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 10, 13:49)
haes turguj tai nezinau,as Kalvarkej pirkau tongue.gif ner ten ko ieskot, tokiam baltam visokiu rusisku maisto papildu, kremu ir kt. paviljon,ant kampo kur prasideda geles...nu jau aiskiau tai nezianu kaip paaiskint biggrin.gif

Ačiū,ieškosiu...Man tas celiulitas jau paranoją įvarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 04 25, 09:42)
as vaikstau pas masazuotoja tai jinai mane su tok taurem pakankina,oi kaip nemegstu as tos proceduros,skauda bjaurybe blush2.gif mieliau renkuosi medaus masaza, efektas zymiai didesnis,na bet pati jo jau niekaip nepadarysi schmoll.gif

O kur dareisi tuos masazus? kiek kaunuoja? kiek kartu reikia eit? ar matosi rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(wahaha @ 2007 07 10, 15:21)
O kur dareisi tuos masazus? kiek kaunuoja? kiek kartu reikia eit? ar matosi rezultatai?

Celiulitu teks visą gyvenimą rūpintis...Visos nori labai greitų rezultatų...Celiulitas gi ne per savaitę ir ne per mėnesį atsirado, tai reikia laiko ir jam aptvarkyti...Jei turi pinigėlių- daaaaug jų reikės išnaudoti. Jei neturi- pati masažuotis mokykis...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 10, 16:28)
Celiulitas gi ne per savaitę ir ne per mėnesį atsirado, tai reikia laiko ir jam aptvarkyti...

Pas mane tai per pusmetį atsirado, kai priaugau 10 kg blush2.gif Tuomet ir strijos atsirado, kurių niekad neturėjau ax.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2007 07 10, 16:28)
Jei turi pinigėlių- daaaaug jų reikės išnaudoti. Jei neturi- pati masažuotis mokykis...

Na pradžiai norėčiau nueit pas masažistę, pažiūrėt kas ir kaip. Gal kuri žino kokią Kaune ir kainas?
Atsakyti