Deja, nežada, kad tokie masažiukai galėtų strijas išnaikint. Skaičiau, kad specialias kosmetologines procedūras siūlo strijų naikinimui, lazeriu, berods.
Aš vakar masažavausi, nestipriai ir labai lietai, o šiandien pabijojau, nes smulkios venos išryškėjo, nedaug, labai mažai, bet as pabijojau, jeigu iki rytdienos vakaro nepraeis, tai nerizikuosiu masažuotis taurėmis, nors laaaaabai patiko.
su tom venom labai atsargiai...negalima masazuoti tu vietu kur venos matosi, ant uzpakalio ir sonines slaunu puses juk neturetu buti jokiu venu vidines slaunu puses apskritai negalima liest, as anksciau pas masaziste dariaus tai ji man paaiskino kaip ir kas
su tom venom labai atsargiai...negalima masazuoti tu vietu kur venos matosi, ant uzpakalio ir sonines slaunu puses juk neturetu buti jokiu venu vidines slaunu puses apskritai negalima liest, as anksciau pas masaziste dariaus tai ji man paaiskino kaip ir kas
na aiskino tai ji labai protingai,bet ar as taip kaip reik supratau tai nezianau na visdinej slaunu pusej oda zymiai plonesne, todel tie visokie kapiliarai arciau odos pavirsiau,todel ir negalima, nes kraujosruvu atsiras vienzo, negalima
Ieškau tų taurių pirkti "Zodiake" atveš už poros savaičių, centriniame pašte nėra. Žinau,kad galima nusipirkti kalvarijų ir Halės turguose. Bet kur jų ten ieškoti?
haes turguj tai nezinau,as Kalvarkej pirkau ner ten ko ieskot, tokiam baltam visokiu rusisku maisto papildu, kremu ir kt. paviljon,ant kampo kur prasideda geles...nu jau aiskiau tai nezianu kaip paaiskint
haes turguj tai nezinau,as Kalvarkej pirkau ner ten ko ieskot, tokiam baltam visokiu rusisku maisto papildu, kremu ir kt. paviljon,ant kampo kur prasideda geles...nu jau aiskiau tai nezianu kaip paaiskint
as vaikstau pas masazuotoja tai jinai mane su tok taurem pakankina,oi kaip nemegstu as tos proceduros,skauda bjaurybe mieliau renkuosi medaus masaza, efektas zymiai didesnis,na bet pati jo jau niekaip nepadarysi
Celiulitu teks visą gyvenimą rūpintis...Visos nori labai greitų rezultatų...Celiulitas gi ne per savaitę ir ne per mėnesį atsirado, tai reikia laiko ir jam aptvarkyti...Jei turi pinigėlių- daaaaug jų reikės išnaudoti. Jei neturi- pati masažuotis mokykis...