Įkraunama...
Įkraunama...

Masažo taurės

QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 30, 17:31)
Pamatysi, tas celiulitas greit išvis išnyks. Mano vyras aikčioja, kaip čia taip staigiai mano užpakalis "dingo", juokiasi, kad jau kelnių nėra pirkt "ant tokio skeleto"  biggrin.gif

super bigsmile.gif
o kiek tu laiko ir kaip daznai masazuojies?
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 30, 17:11)
super  bigsmile.gif
o kiek tu laiko ir kaip daznai masazuojies?

Jau 3 mėn. Pirmą mėn. masažavausi beveik kasdien po 10-20 min. maždaug, antrą mėn. - kas antrą trečią dieną ir jau trumpiau, o vėliau keletą kartų per savaitę po 10 min. maždaug.
Atsakyti
Iš pat pradžių labai skaudėdavo masažuojant, o dabar beveik nebesijaučia ir nėra to kaitimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 06 30, 18:16)
Jau 3 mėn. Pirmą mėn. masažavausi beveik kasdien po 10-20 min. maždaug, antrą mėn. - kas antrą trečią dieną ir jau trumpiau, o vėliau keletą kartų per savaitę po 10 min. maždaug.

velnias, kiek ilgai... kiek kantrybes... na bet, jei toookie rezultatai...sekmes tada man ir jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Lelija33, labai faina, kai tokie puikūs rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien aš irgi nusipirkau taures. Mokėjau 12Lt už 2vnt. Hales turguje. Jau neiškentėjau ir truputi pabandžiau ant šlaunies, pajutau tik skausmą lotuliukas.gif bet manes jis nesustabdys, šiandien pradėsiu masažuotis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 07 08, 19:16)
Šiandien aš irgi nusipirkau taures. Mokėjau 12Lt už 2vnt. Hales turguje. Jau neiškentėjau ir truputi pabandžiau ant šlaunies, pajutau tik skausmą  lotuliukas.gif  bet manes jis nesustabdys, šiandien pradėsiu masažuotis.  smile.gif

Tai tikrai pigiai...
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2007 06 29, 01:08)
nusipirkau ir as tas taures...ir instrukcija kelissyk perskaiciau... ale, nieko man neiseina nors tu ka doh.gif

o instrukcija lietuvishka? blush2.gif
Atsakyti
jezua,kokia tragedija lotuliukas.gif instrukcija...lietuciskai...nelietuviskai...nu cia tas pats kad prie pieno pakelio instrukcijos reiketu kaip ji atidaryt lotuliukas.gif imi taure i ranka- kairerankes i kaire, desinerankes i desine tongue.gif taure siek tiek suspaudi ir priglaudi prie kuno, pries tai kunas turi but gausiai aliejum isteptas, ir ta taure kuo puikiausiai "prisisiurbia" prie odos, aiku nereik taip stipriai prisiurbt kad jos is vietos nepajudint smile.gif ir vedziojat aukstyn-zemyn, arba ratais.viskas, visa instrukcija biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane nuo nestuke.gif atsirado strijų ir kaip tyčia ant užpakaliuko, nors matmanys nepakito blink.gif
Dėl to padėjau taures į šoną... O gal nieko bloga jei naudočiau?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2007 07 09, 10:19)
Pas mane nuo  nestuke.gif atsirado strijų ir kaip tyčia ant užpakaliuko, nors matmanys nepakito  blink.gif
Dėl to padėjau taures į šoną... O gal nieko bloga jei naudočiau?

Tikrai nemanau, kad masažas taurėmis galėtų kuo pakenkti odai su strijomis.
Atsakyti
Bet strijų su taurėmis neišnaikinsi... schmoll.gif
Atsakyti