Įkraunama...
Įkraunama...

Etatinis meilužis

QUOTE(jejeta @ 2007 05 03, 14:59)
Tai kad siuo atveju jis kai atvaziuoja, jis jai ir skambina. Toli gal nuo namu, o cia lietuvaite sekso isroskus-tai ko nepaskambint. Jai gal atrodo, kad ji cia ji apie pirsta vedzioja-viena malonuma gauna, o jis gal dziaugias saugiu seksu ir dar isivaizduojat uz dyka  doh.gif  Na bet viskas juk galu gale isplaukia, kad abu laimingi irabu patenkinti, tai ir yra svarbiausia. Gerai, kad temos autore su juo susitiko, hormonai nurimo gal iki kol vel atvaziuos ir vel abiem prades niezet. Idealus viena skitam tokiam tikslui  drinks_cheers.gif

Ne apie mane tema, palikim mane nuosaly.

o gal ji ne lietuvaite? bigsmile.gif
o ji dziaugtis saugiu seksu uz dyka negali? g.gif juk neisi i gatve bet kokio vyro gaudyt, o cia senai viskas isbandyta, viskas sureguliuota rolleyes.gif
jei nenori kad apie tave diskutuotu, tai ir nerasyk apie save mirksiukas.gif
P.S. kai bus 10 meteliu daugiau paciai, suprasi,kaip gerai tureti toki etatini meiluzi ,pakasymui" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikekimes, jog iki to nedazna moteris prieis, baisu jei visoms 30metems lietuvaitems tik tokie pasikasymai ir rupetu. Gi kaip gyvuliai kokie vien instinktu vadovaujami.

Zaiskit, megaukites, tik vaiku neprisidirbkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jejeta @ 2007 05 03, 15:20)
Tikekimes, jog iki to nedazna moteris prieis, baisu jei visoms 30metems lietuvaitems tik tokie pasikasymai ir rupetu. Zaiskit, megaukites, tik vaiku neprisidirbkit  biggrin.gif

ne tik pakasymai, bet jie irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
kas cia per bliatsvos vyksta?Ox lietuvaites,visai lietuvos prestiza numusote,jau uzsenieciai kaip turistai tuntais atvaziuoja pasi***i.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 03, 15:38)
kas cia per bliatsvos vyksta?Ox lietuvaites,visai lietuvos prestiza numusote,jau uzsenieciai kaip turistai tuntais atvaziuoja pasi***i.

kaip gerai,k ad lietuviai nesip.... su lietuvaitem, bo taip ju prestiza numusa rolleyes.gif
siaip nei vieno uzsieniecio nesu turejus, uztenka vietiniu - labai jau isranki esu rolleyes.gif bet jei kazkam konkretaus zmogaus reikia ir jis yra uzsienietis, tai man nei silta, nei salta
as nekalbu apie etatines merguzeles klubuose, kurios kiekviena vakara vis su kitu uzsienieciu tusinasi doh.gif
Atsakyti
O kur mums negrazies lietuviams detis?O uzsenietes i mus neziuri, tai kas mums belieka , su ranka? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 03, 15:50)
O kur mums negrazies lietuviams detis?O uzsenietes i mus neziuri, tai kas mums belieka , su ranka? blush-anim-cl.gif

vyras turi buti ors truputi grazesnis uz velnia, jei ka mirksiukas.gif
negi manai,kad jei lietuvaite pasi... su uzsienieciu, tai jei nebutu to uzsieniecio, tada pasi... su bet kokiu leituviu blink.gif
Atsakyti
Kiti velniai labai grazus , tokie vyriski.Ka daryti kurie ir uz velnia bjauresni? devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 03, 16:00)
Kiti velniai labai grazus , tokie vyriski.Ka daryti kurie ir uz velnia bjauresni? devil.gif

nusiprausti, nusisskusti, apsirengti svariais normaliais rubais, pasikvepinti, susisukuoti ir tobulinti iskalbos mena biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet as jus vistiek jus myliu, kad ir skriaudziate mane.
Sveikinu visas moteris su tarptautine mamos diena, ir linkiu kad kitais metais jus ir kas nors pasveikintu.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 05 03, 16:17)
Nu bet as jus vistiek jus myliu, kad ir skriaudziate mane.
Sveikinu visas moteris su tarptautine mamos diena, ir linkiu kad kitais metais jus ir kas nors pasveikintu.

na kas gi tave skriaudzia rolleyes.gif
dekui uz linkejimus, bet dar net uzsakymo palinketojui nepadariau biggrin.gif
Atsakyti
Moterytes dziaukites, kad kitos uzsieniecius etatiniais meiluziais renkasi, jums daugiau lietuviu vyru lieka, o ir savam vyrui nusukt kairen mazesnis asortimentas lieka. Taigi nepavydekim!!!
Atsakyti