Įkraunama...
Įkraunama...

Etatinis meilužis

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 04 20, 21:11)
Na, kam idomu, susitikusi buvau. Visas 4 dienas smile.gif Idomiausia, kad kuo as su juo saltesne, tuo jis labiau neresi is kailio rodydamas man demesi wink.gif Zodziu, visai nesigailiu, kad ejau susitikti, bet 4 dienu man sociai wink.gif Labai siulesi pasilikti savaitgaliui, bet pasakiau, kad turiu planu wink.gif O planai tai tokie, kad sedziu namie ir svajoju issimiegoti - nes pastarasias paras miegojau po 4-5 val. smile.gif

nu ir ką veiket? rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka gi galima veikti ax.gif As turejau proga prisiminti, kad esu gyva smile.gif Jis turejo proga del ko pasistengti. Temoj aiskiai ivardinta - etatinis meiluzis smile.gif Vadinasi, jau pazistantis mano kuna, ir zinantis, ka daryti, kad tas kunas reaguotu i tema wink.gif
Atsakyti
Na ir gerai, kad nepraleidai progos. Vienu zilu plauku maziau biggrin.gif. Va as tai praleidau daug progu, tai dabar kazkaip gailiuosi, ypac kai ju nelabai pasitaiko.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
turiu panašią istoriją kaip ir temos autorė - ir puikiausiai ją suprantu, tik visada po to - moralinės pagirios mane kankina doh.gif
Atsakyti
Kaip visiems gerai cia isejo: jam-nereikejo moket uz prostitute, jai-uz prostituta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jejeta @ 2007 05 01, 17:46)
Kaip visiems gerai cia isejo: jam-nereikejo moket uz prostitute, jai-uz prostituta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu įsivaizduoji, kaip gerai išėjo bigsmile.gif Tik aišku, truputį ne taip kaip tu įsivaizuoji. Leisk tau, dorovingajai, paaiškinti kai kurias sąvokas tongue.gif . Tavo žiniai, prostitutė, ta, kuriai reikia diedo pinigų ir už tai ji teikia savo sekso paslaugas. Na va, o šituoju duodoju atveju, pinigų pakankamai užsidirbu pati. Įsivaidzuok, kartai būna ir taip doh.gif kad kartais sekso norisi dėl paties sekso, o ne dėl naudos. Yra sakoma, kad kiekvienas kitame mato tai, koks yra pats. Tai pagal tavo pasakymą drįsčiau manyti, kad su vyru miegi tik tada, kai jis ką nors tau nuperka, o jei nusikalsta, tai baudi "nedavimu" mirksiukas.gif Čia tik spėjimas, sorry jei suklydau blush2.gif Žinai, visko būna, žmonės apsirinka... tongue.gif
Atsakyti
Šaunuolė, kad naudojiesi proga! Nėr ko laukti senatvės ir paskui sielotis dėl praleistų progų. Svarbu, kad jums abiem gerai. blush2.gif O dėl komentaro apie prostitutę, tai manau ne į temą buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 05 01, 18:55)
Nu įsivaizduoji, kaip gerai išėjo  bigsmile.gif  Tik aišku, truputį ne taip kaip tu įsivaizuoji. Leisk tau, dorovingajai, paaiškinti kai kurias sąvokas  tongue.gif . Tavo žiniai, prostitutė, ta, kuriai reikia diedo pinigų ir už tai ji teikia savo sekso paslaugas. Na va, o šituoju duodoju atveju, pinigų pakankamai užsidirbu pati. Įsivaidzuok, kartai būna ir taip  doh.gif  kad kartais sekso norisi dėl paties sekso, o ne dėl naudos.

Oi kokios mes įžeidžios. blink.gif Taigi prostitutės reikėjo "etatiniam meilužiui", bet kam tais pinigėliais švaistytis, kai, kaip apsukresniam jūreiviui, kiekviename krante po jo išsiilgusią mergelę laukia. hihihi.gif Tau irgi gera proga pasitaikė - nereikėjo už savo uždirbtus pinigus berniuko nuomotis ar šiaip kokiam lietuvaičiui ant kaklo kartis. Kita vertus, gal ne toks ir kiaulė tasai užsienietis, kad net pietumis savo "damos" nepavaišintų - tai vakaras matyt į minusą nesuėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Smalsute, ta ir turejau omeny.

Vienisoji, na galima kitoki zodi panaudot - k...a, kuris man jau labai negraziai skamba, uztai ir nerasiau. Tokia kojas ne del pinigu, o del malonumo bet kam praskecia. 'Bet kam' tinka siuo atveju, nes sis zmogus kaip supratau tau nieko nereiskia. Gal tiesa akis bado, lengva pie save galvot 'super moteris su super darbu, turinti super meiluzi' kuris is tikro kada nori sekso, tada su tavim ir susisiekia. Na visokiu yra, tave jei tenkina tokia pdetis tai saunu. As ir sakau, kad visi laimingi, visi patenkinti sioje situacijoje.

Beje, nebutina pulti ant manes, ne as tokia tema iskeliau smile.gif As su diedais nemiegu, man nereikia su uzsienieciais jiems panorejus sekso paslaugas teikt. Iziurekim skirtuma tarp 'uzsiimineti seksu' ir 'myletis'.
Atsakyti
man patinka moterys kurios nepavydi ir duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jejeta @ 2007 05 03, 14:05)
Tokia kojas ne del pinigu, o del malonumo bet kam praskecia.
Gal tiesa akis bado, lengva pie save galvot 'super moteris su super darbu, turinti super meiluzi'  kuris is tikro kada nori sekso, tada su tavim ir susisiekia.
As su diedais nemiegu,
man nereikia su uzsienieciais jiems panorejus sekso paslaugas teikt.

o reiketu del pinigu blink.gif
o santuokoj kojas praskecia ne del malonumo? g.gif kas sake, kad be kam - taigi rase, kad anksciau bendravo ir jausmai buvo, vienu kartu daugiau ar maziau pasimyles, kam nuo to blogai, jei abu to nori?
o kodel vyras negali susisiekt? gal ir moteris su juo susisiekia, kada nori? kodel reikia apie visas moteris galvoti kaip apie priklausomas nuo vyro (siuo atveju seksualine prasme)? tipo, jei vyras iesko, tai blogai, jis nori sekso doh.gif
tai su moterimis miegi? bigsmile.gif
nugi ne paslaugas moteriske teike, o malonuma pasieme, paslaugos teikiamos kitokiu asabu uz atitinkam litu kieki ir koks skirtumas, uzsienietis, ar ne
Atsakyti
Tai kad siuo atveju jis kai atvaziuoja, jis jai ir skambina. Toli gal nuo namu, o cia lietuvaite sekso isroskus-tai ko nepaskambint. Jai gal atrodo, kad ji cia ji apie pirsta vedzioja-viena malonuma gauna, o jis gal dziaugias saugiu seksu ir dar isivaizduojat uz dyka doh.gif Na bet viskas juk galu gale isplaukia, kad abu laimingi irabu patenkinti, tai ir yra svarbiausia. Gerai, kad temos autore su juo susitiko, hormonai nurimo gal iki kol vel atvaziuos ir vel abiem prades niezet. Idealus viena skitam tokiam tikslui drinks_cheers.gif

Ne apie mane tema, palikim mane nuosaly.
Atsakyti