QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 04 16, 12:03)
...nes tik dėl malonumų ir teverta gyventi...
O kad nueis, galima beveik neabejoti, nes tema sukurta manau vien sąžinės apraminimui, tikintis štai tokio palaikymo - juk lengviau, kai žinai, kad tame pačiame purve murdaisi ne vienas.
Papildyta:
Ne, manes sazine negrauzia. Jei tureciau vyra ir eiciau susitikti su meiluziu, tada gal grauztu. Kam tema kuriau? Siaip, del idomumo
Dar nezinau ar eisiu. Ziuresiu, kaip noresiu tuo metu, kai paskambins, kaip kalbes, kaip ikalbines
Kad tai purvas, tai tikrai nemanau, bet cia jau mano nuomone
Tai bent neleisk jiems toliau Tavęs gadinti.
Ne, manes sazine negrauzia. Jei tureciau vyra ir eiciau susitikti su meiluziu, tada gal grauztu. Kam tema kuriau? Siaip, del idomumo
Dar nezinau ar eisiu. Ziuresiu, kaip noresiu tuo metu, kai paskambins, kaip kalbes, kaip ikalbines
Kad tai purvas, tai tikrai nemanau, bet cia jau mano nuomone
O del gadinimo, tai nuskambejo kaip per pamoksla. Itariu, kad busiu susigadinus, kai budama 18 atidaviau nekaltybe
QUOTE(Deganti @ 2007 04 16, 12:27)
Na juk tikrai jei abu zmones yra laisvi, kodel nepabut savo malonumui, tik va man atrodo, kad tiesa yra ta, aisku as galiu klysti, kad autorei nusibodo tie neipareigojants ir niekus nevedantys santykiai, santykiai be jausmu, tik seksas, manau kiekvienai moteriai reikalinga kazkas daugiau nei vakariene ir karsta lova nakciai, jis nors apsimestu bjaurybe, kad ana jam rupi nors bicki.
taip, man nusibodo tokie santykiai. Bet rimtu tai su juo tikrai nenoriu. O siaip, zinoma, labiausia noreciau geru ivairiapusiu santykiu, kurie kur nors veda...