Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Vilniuje

O kur geriausia apie gimdyma kursai daugiau naturalistams, bet ne kardinaliems, turiu omeny kaip pas Semeta...
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 09 19, 13:18)
O kur geriausia apie gimdyma kursai daugiau naturalistams, bet ne kardinaliems, turiu omeny kaip pas Semeta...

sveikoj pradžioj.
Atsakyti
QUOTE(Burbulytis @ 2007 09 19, 13:18)

Man geriausi kursi buvo Arkivyskupijos centre (ne religiniai, neisigaskit). Jie yra apie Zindyma, bet is esmes apie viska. Superiniai kursai, tikrai rekomenduoju, tuo labiau, kad galiu palyginti, nes ejau ir i BAK organizuojamus.
Atsakyti
kai laukiausi sunaus pries 3 metus lankiau seskines poliklinikos nesciuju kursus, man jie patiko ir informacijos nestigo, gal kad ir taip apsiskaicius buvo ir siaip daug zinojau, bet dabar laukdamasi antro vel ketinu ten pat nueiti bent jau zinias atnaujinti, manau pravers nestuke.gif
Atsakyti
gal kas nors girdejote apie mamamia kursus. Kaip jie? As savaitgali parodoje skrajute gavau. Gal kam teko buti?
Atsakyti
QUOTE(gabr @ 2007 11 07, 14:24)
man jie nelabai patiko, daug labiau patiko paskaita "Jo didenybe - naujagimis"

nemokama? bet ji gi ten labiau reklaminio pobūdžio? g.gif
Ar patiko dėl to kad dovanėles dalino?
Atsakyti
na, o as pasisakysiu uz SEMETOS kursus teigiamai...
mes su vyru likom labai patenkinti... Taip sakyciau jis naturalistas, bet reikia moket skaityt tarp eiluciu-JEIGU VISKAS GERAI... o jei blogai taj jis tikrai neliepia sakotis ir atsisakyt mediku siulomu variantu, kad pagreitint, pagerint, palengvint kudikio atejima ir mamos sveikata... sakyciau nereikia visko priimti uz gryna piniga... as buvau susiruosusi gimdyti naturaliai, bet kas galejo zinoti, kad per 12val gimdos kaklelis bus atsidares tuos pacius nepilnai 3cm... o saremiai kas 4-5 min... taj kiek butu teke gimdyti? tris paras? supratau, kad taip nieko nebus, padare man epidurine nejautra ir pagimdziau kuo puikiauisiai/...
Taip Semeta tikrai pries cezario pjuvy is anksto susistarus... na as irgi kaip moteris pries tai nusistaciusi-taj kam isviso gimdyt, laukt to kudikio,jei zinai, kad 40sav. nuvaziuoji pas daktara ir tave isoperuoja... dar gali data pasirinkt...
O kalbant apie vyro paruosima gimdymui taj tikrai maniskis buvo suzavetas... nemeluosiu, kad per gimdyma as likau apstulbusi-masazuoja, glosto, o galiausiai- sedi pries mane, as guliu, o jis per saremy letai, graziai kvepuoja, taip kaip mokino per kursus...
manau nuostabus yra ir Semetos partneres Kristinos patarimai del vaiko prieziuros... laukiam jos atvykstant, nes norim, kad pamokintu mazyle nardyti ir dinamines gimnastikos pratimu...
neeturiu nieko pries ir kitus kursus...manau bet kokia informacija yra gera, tik nereikia ja patiket 100proc, reikia moket atsirinkti... lankiau pora paskaity RK lilonineje-na ten pasakoja viska ka daro ju ligonineje... per viena uzsiemima pasakojo-kaip maudo, kokia tirpale, po kiek laiko, ir t.t... na taj turi ytakos pasirenkant ligonine-tau patinka ka jie daro ar ne? todel bent jau besilaukiancioms pirmu atzaleliu patarsiu kuo daugiau visur lankytis, nes kiekzinau ligoninese kursai yra nemokami, belieka susirasti gera kompanija ir apsiziurineti visur, ns bet kokia info yra naudinga...
sekmes visoms soske.gif
Atsakyti
kai paskutini karta buvau pas gydytoja centro poliklinikoj, gavau lapelius su informacija apie paskaitas apie gimdyma kalinausko g. Jos vyksta karta per menesi 12 val.
Ir dar kvietima apsilankyti "Musu rupestis-sveikas mazylis". Vyksta kiekvieno men. trecia antradieni centro poliklinikoj.
Gal kas is jusu dalyvavo siose paskaitose? noretusi atsiliepimu..
Atsakyti
As buvau centro poliklinikos paskaitelej. ten daugiau apie pacia naujagimio prieziura. Nueiti buvo tikrai labai verta, dar ir dovanu gavau (kojinytes, buteliuka, ivairiu meginuku). Ir kaip kazkas sake "Hipp reklama", tai tikrai neikyri ir nepersama per prievarta, o tik kad mamos zinotu maitinimo alternatyvas.
Atsakyti
QUOTE(Natelė @ 2007 12 02, 12:09)
Ir dar kvietima apsilankyti "Musu rupestis-sveikas mazylis". Vyksta kiekvieno men. trecia antradieni centro poliklinikoj.
Gal kas is jusu dalyvavo siose paskaitose? noretusi atsiliepimu..

Ir man įdomu, nes aš taip pat gavau tokį pakvietimą.
Gal žinote kokia gydytoja tas paskaitas skaito? Ar įdomu buvo?
Atsakyti
Gal kas zino, ar "Northway" kursai buna savaitgaliais? g.gif
Atsakyti
as siaip lankausi irgi centro poliklinikoje ir ieskausi informacijos apie kursus ir paskaiteles.... smile.gif gal butu faina dalintis informacija cia - kada ir kelinta val. buna paskaiteles...
Atsakyti