Sveikutės,
gal kas žino ar organizuoja kursus Karoliniškių poliklinikoje Vilniuje? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Braskiautoja @ 2011 04 21, 12:01)
Sveikutės,
gal kas žino ar organizuoja kursus Karoliniškių poliklinikoje Vilniuje? Kokie atsiliepimai?
sveika! pirmutiniai tikrai organizuojami, ten viena paskaitele, o velesni kolkas nezinau, atsakysiu kai sueis 30 savaiciu tada zinosiu o pazintiniai kas ir kaip tikrai yra nes buvau nusiusta
Gal kas parasytu ar verta is anksto tartis su akusere, nes kiek zinau ju pamainos keiciasi ir gimdymo metu gali jau ateiti kita ? as apie antakalnio klinika.
na bet tikiuosi , kad i pabaiga gimdymo jau neateis naujas zmogus ir darba uzbaigs pradejusi akusere Ar ten grieztai suskirstytos tos pamainos ir keiciasi atejus laikui ,nepriklausomai nuo to kas vyksta ?
buciau labai dekinga uz atsakyma.
na bet tikiuosi , kad i pabaiga gimdymo jau neateis naujas zmogus ir darba uzbaigs pradejusi akusere Ar ten grieztai suskirstytos tos pamainos ir keiciasi atejus laikui ,nepriklausomai nuo to kas vyksta ?
buciau labai dekinga uz atsakyma.
Pasirinkome kursus "Laiminga šeima", likome labai patenkinti, gavome labai daug informacijos ir patarimų ne vadovėlinių, o iš patirties
Beje, labai rekomenduoju ir nemokamus kursus, apie patį gimdymą sužinojau daug ir iš gydytojus, kuri pati priiminėja gimdymus
Beje, labai rekomenduoju ir nemokamus kursus, apie patį gimdymą sužinojau daug ir iš gydytojus, kuri pati priiminėja gimdymus
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 03, 18:31)
Kokius konkreciau?
QUOTE(Kitix @ 2011 05 08, 12:57)
Kokius konkreciau?
Nemokami kurskai nėščiosiosm, bet jų yra ir daugiau
QUOTE(Yasmin @ 2011 05 09, 08:47)
Gal galite parasyti kokiu dar nemokamu kursu zinote Vilniuje?
QUOTE(simba @ 2011 05 16, 09:29)
Gal galite parasyti kokiu dar nemokamu kursu zinote Vilniuje?
www.sveikasmazylis.lt
Antakalnio poliklinikos nėščiųjų mokykla
"Paskaitos Antakalnio poliklinikos pacientėms yra NEMOKAMOS.
Kitų gydymo įstaigų pacientėms vienos dienos paskaitos kainuoja 10 Lt."
kursai Antakalnyje
Cia yra visos kursu temos, geguzes antroj pusej ir apie bevaisti nuskausminima bus.
Cia yra visos kursu temos, geguzes antroj pusej ir apie bevaisti nuskausminima bus.
QUOTE(gandrone @ 2011 01 05, 12:32)
Sveikos,
gal kas lankėte Pašilaičių šeimos medicinos centre paskaitas? Temos neblogos, kaip suprantu jos kartojamos kas menesi, bet ar informatyvios ir naudingos praktikoje?
gal kas lankėte Pašilaičių šeimos medicinos centre paskaitas? Temos neblogos, kaip suprantu jos kartojamos kas menesi, bet ar informatyvios ir naudingos praktikoje?
Sveikute, as lankau Pašilaičių šeimos medicinos centre paskaitas, man asmeniskai labai patinka, is viso 4 paskaitos buna po mazdaug 2 valandas, daug naudingos ir idomios informacijos, tikrai esu patenkinta
Sveikutes,as buvau kursuose sveika pradzia apie gimdyma...na zinokyt nepasakyciau kad likau patenkinta nieko naujo ten nesuzinojau
QUOTE(Zhannulka @ 2011 05 30, 11:25)
Sveikutes,as buvau kursuose sveika pradzia apie gimdyma...na zinokyt nepasakyciau kad likau patenkinta nieko naujo ten nesuzinojau
o kuriuose mokymuose buvai? Gimdymas ar Naujagimis ir mama po gimdymo naujagimio priežiūra, ir dar maciau vienus kudikio zindymas\
kuriuos rinktis?