Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Vilniuje

QUOTE(Tender @ 2010 03 31, 14:26)
Pievas reklamuoja patys pievininkai (Imogen)  doh.gif

aaaaa rolleyes.gif , nu reikia kazkaip zmonems plestis
Papildyta:
o kaip jsupati, ar jau pagalvojto kur i kokias pamokeles eisit? as jau tikriausiai apsisprendziau kad eisiu i BAK i tuos trumpuosius balandzio menesi, paskui jau liks tik llabai neilgas laukimas....
Atsakyti
Aš irgi linkstu kad eiti į trumpuosius. Nu ką ten 6 paskaitas klausyti, vistiek kaip bus lemta, taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2010 04 02, 10:07)
Aš irgi linkstu kad eiti į trumpuosius. Nu ką ten 6 paskaitas klausyti, vistiek kaip bus lemta, taip ir bus.

as jau uzsirasiau, tikiuosi grpe susirinks 4u.gif
Atsakyti
O aš paskambinau pasitarti ir taip gražiai man ausis užkalbėjo, kad iškart užsirašiau pilnam kursui ir pinigėlius pervedžiau lotuliukas.gif Šiaip ar taip kainos skirtumas nedidelis, o laiko teks kažkaip surasti.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2010 04 02, 12:11)
O aš paskambinau pasitarti ir taip gražiai man ausis užkalbėjo, kad iškart užsirašiau pilnam kursui ir pinigėlius pervedžiau  lotuliukas.gif Šiaip ar taip kainos skirtumas nedidelis, o laiko teks kažkaip surasti.

faina... ir as i ilguosius norejau, bet nespeju jau i pirmasasias pamokas, nes suplanuotos dienos... ax.gif

sekmes, papasakosit kaip ten.
Atsakyti
o nemokamų paskaitų nebebūna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 04 07, 14:13)
o nemokamų paskaitų nebebūna?  unsure.gif

Taigi va atskira tema net:

Naujas paskaitų "Jo didenybė- naujagimis"grafikas (2010m pavasario sezonui):

Šeškinės p-kos I-aukšto salėje 135 kab.
II-ą mėnesio pirmadienį 16 val 2010m.: 02.08., 03.08., 04.12., 05.10.,06.14.

Virginija
Atsakyti
aciu uz informcija 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as esu visiskai visiskai zalia ir turiu toki klausima, kuriuos kursus rinktis, jeigu noriu informacijos ne tik apie gimdyma, bet ir apie nestuma, nes "Sveikoj pradzioj" supratau, kad labiau apie gimdyma, BAK yra kursai specialiai laukimui, o Semetos visai programos neradau, gal kuri galetu smulkiau papasakot? ir dar apie Semeta man tokia nuomone susidare, kad jis tik uz naturalu gimdyma, o vat (nu maza kas) apie situs visus nuskausminimus ar suteikia info?
Atsakyti
jei apie pati gimdyma ir nuskausminimus, tai gimdymo kursuose tikrai apie tai kalba.
Atsakyti
QUOTE(Nattaly @ 2010 04 07, 14:47)
Taigi va atskira tema net:

Naujas paskaitų "Jo didenybė- naujagimis"grafikas (2010m pavasario sezonui):

Šeškinės p-kos I-aukšto salėje 135 kab.
II-ą mėnesio pirmadienį 16 val 2010m.: 02.08., 03.08., 04.12., 05.10.,06.14.

Virginija

ačiū 4u.gif

mano toks pastebėjimas, kad būtų labai malonu, jei pvz paskaitos vyktų vėliau, tarkim nuo 17 ar 18 val, nes taip norisi tėvelius nusitempt kad jie paklausytų, nes kai pati perpasakoji, tai doh.gif per vieną įeina per kitą išeina hihihi.gif

gal būtų koks vienas vakarinis seansas blush2.gif
Atsakyti
Del paskaitu galite paziureti cia www.sveikasmazylis.lt arba www.nukas.lt ar pacioj poliklinikoj. Tiesiog per interneta galima is anksto uzseregistruoti. Buvau paskaitoje "Jo didenybe-naujagimis" visai neblogai.. Noretusi nueit i paskaita kur kalbama apie gimdima. Gal kas zino kur vyksta?
Atsakyti