Super. taip padarysiu, eisiu tik i zindymo kursus, nes abu - man per brangu. o info manau man tikrai reikia. Artejant didziajai dienai jausiuosiu ramiau.
na o del brangumo...net nezinau ka pasakyti...nes as tik SM paskaiciau apie kazkokia konkrecia "stafke"... nes bent jau kai as buvau, tai tuomet niekas nesake, kad kainuoja 100 litu... sake auka...kas kiek galite
na o del brangumo...net nezinau ka pasakyti...nes as tik SM paskaiciau apie kazkokia konkrecia "stafke"... nes bent jau kai as buvau, tai tuomet niekas nesake, kad kainuoja 100 litu... sake auka...kas kiek galite
Super. taip padarysiu, eisiu tik i zindymo kursus, nes abu - man per brangu. o info manau man tikrai reikia. Artejant didziajai dienai jausiuosiu ramiau.
hm.... nu kazin ar gali eiti i abu, ir moketi tik uz viena. Kai telefonu registravausi - tai jie konkreciai pabreze kad auka yra 100 Lt, kuria turiu atsinesti i pirma paskaita. o kazkaip "nachaliskai" eiti i visas paskaitas geda, nepatogu
Ačiū visoms papasakojusioms apie Vilniuje organizuojamus kursus. Man asmeniškai rimčiausiai atrodo VASC organizuojami. Be to, kainos (jei nepasikeitė) ir kokybės (sprendžiu iš atsiliepimų) santykis atrodo labai geras. Užsidegiau ir aš nueiti į tuos kursus dabar gruodžio - sausio mėnesį. Tik, deja, VASC svetainėje nurodoma, kad visos grupės net iki kovo užpildytos - o man gimdyti jau sausio pabaigoje. Susiradau, kas veda tuos kursus. Pasirodo gruodžio sausio mėnesį kursų lektorės organizuoja papildomą grupę. Taigi, noriu pasidalinti info su tomis, kurios kaip ir aš norėtų lankyti žindymo kursus gruodžio - sausio mėnesį, bet galvoja, kad vietų jau nėra. Aš užsiregistravau šiais tel:
"Kursai kiekvieną mėnesį vyksta Vilniaus ir Kauno Arkivyskūpijų šeimos centrų patalpose. Dėl registracijos į kursus ir norinčius patekti į papildomas grupes, prašome kreiptis: Vilniuje: el. paštu: pradziu.pradzia@gmail.com, tel. 8-698-36946. Kaune: el. paštu: rasa.padrieziene@gmail.com, tel. 8-682-55209".
Tikiuosi kam nors mano info pravers. Iki pasimatymo kursuose.
Noreciau ir as pagirti VASC zindymo kursus. Gal ir ne visos 8 pamokos buvo vienodai naudingos, bet gal cia tik mums su vyru - kitiems kaip tik tos "nenaudingos" informacijos reikejo, bet tikrai gavome daug ziniu, kurios labai praverte kai prie kruties atsirado gyvas vaikas. Labai rekomenduoju, ypaz pirma karta gimdancioms arba turincioms neigiamos patirties su ankstesniai zindymais.
O mes dabar lakom Gerb. Šemetos kursus Vilniuje "Gimdymas su šypsena" Labai labai daug žinių gavome. labai informatyvu ir įdomu. Esame labai patenkinti. Iš viso trukmė (2 pilni savaitgaliai: šeštad ir sekmad. nuo 9.val. iki 17 val.)
O kovo mėnesį esam užsiregistravę Vilniaus arkivyskupijos šeimos centre kursuose (8 užsiėmimai).
sveikutės, aš su pirmu vaikučiu tai vaikščiojau į nemokamus kursus, rengiamus naujininkų poliklinikoje, tai kaina buvo simolinė ir šiaip tokie labiau laisvalaikio praleidimo pobūdžio kursai. šokom dainavom ir panašiai visai nieko, kai į dekretą išeini.
VASC besilaukianciuju kursuose labai gera programa, tik gaila,kad vietu jau nebera, tik geguzes men ten pakliut butu galima. Bandziau dar prasyt, nes kova gimdyt reikia,bet be sansu sake Geriausia kai pastojai ir uzsirasyt i kursus