Sveikos būsimos mamos
Reabilitacijos centre Gemma renkama nėščiųjų psichoterapijos grupė nuo birželio 17d. 14 val. Pirmas užsiėmimas nemokamas.
Kam įdomu-prisijunkite.
Daugiau informacijos www.gemma.lt
Laba diena,
www.sveikasmazylis.lt puslapyje nėra tvarkaraščio paskaitų.
ir www.nukas.lt jo didenybė naujagimis tik birželio paskutinė paskaita.
Tai liepos mėn bus paskaitos ar ne?
ar dabar tik rudenį?
ar dabar tik rudenį?
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 10:24)
Laba diena,
ar dabar tik rudenį?
ar dabar tik rudenį?
kiek žinau, liepą ir rugpjūtį niekur nevyksta paskaitėlės atostogos
kaip nepasisekė... man rugpjūčio pabaigoje gimdyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:26)
kaip nepasisekė... man rugpjūčio pabaigoje gimdyti
nenukabink nosies nieko ten mandro nepasako viską gali rasti ir internete ar knygutėse na tik ten dar dovanėlių duoda
ačiū už palaikymą o kokių dovanėlių duoda? gal spėjai nueiti?
dabar turbūt eisiu į mokamus sveika pradžia, nes kažkaip info mažai turiu ir baisoka nes pirmas mano gimdymas bus... knygas tai skaičiau, bet ten galima bus ir paklausti.
dabar turbūt eisiu į mokamus sveika pradžia, nes kažkaip info mažai turiu ir baisoka nes pirmas mano gimdymas bus... knygas tai skaičiau, bet ten galima bus ir paklausti.
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:46)
ačiū už palaikymą o kokių dovanėlių duoda? gal spėjai nueiti?
mes irgi pirmo laukiam tai jau norisi būt pasiruošusiai ėjau į tris paskaitėles, tai aišku, daugiausia ten duoda reklaminių visokių bukletėlių, nuolaidėlių... bet gavom ir gerų dalykų soskę, buteliuką, seilinuką, pirštinytes, tepaliukų mėginukų, įdėkliukus į liemenuką, arbatėlės ir maistelio pabandymui... ko čia dar nu žodziu, šiek tiek susitaupė
o info, manau, bet kuriuo atveju bus mažai kai jau susidursi su problema,tai tada ir ieškosi... o ko dabar klausti, jei nežinai kas ir kaip? aš tai jau perspėjau drauges, kad jas kankinsiu
gal mokamose jie daugiau ką pasako bet abejoju...
sėkmės
Ačiū labai Tau irgi sekmės lengvo gimdymo ir sveiko leliuko
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:46)
mes ir eisim i sveika pradzia pas banga liepos berods 18
Labas, o cia as ar nematau ar niekas neraso apie kursus poliklinikose? Na kur ilgesni tokie buna, nei viena paskaitai, maciau pampers puslapy, kad isvardintos p-kos, kurios juos rengia, tai gal kas buvote? verta? Tik idomu ar priims, jei nesilankau poliklinikose, o tik privaciai visur einu Gimdymo mokyklos vadinasi, va prisiminiau
QUOTE(eglliux @ 2009 07 07, 17:36)
mes ir eisim i sveika pradzia pas banga liepos berods 18
Buvau kartu su vyru siuose kursuose 07.18, pas Banga Kulikauskaite Super! Labai labai patiko!!! Rekomenduoju ir kitiems apsilankyti, kuomet jie vel bus organizuojami..
QUOTE(R_Ko @ 2009 07 22, 19:03)
Labas, o cia as ar nematau ar niekas neraso apie kursus poliklinikose? Na kur ilgesni tokie buna, nei viena paskaitai, maciau pampers puslapy, kad isvardintos p-kos, kurios juos rengia, tai gal kas buvote? verta? Tik idomu ar priims, jei nesilankau poliklinikose, o tik privaciai visur einu Gimdymo mokyklos vadinasi, va prisiminiau
Buvau apsilankiusi ir rengiamuose poliklinikose kursuose.Vaizdas toks:ateina akusere gydytoja ir atsako i klausimus susiburusioms nestukems.Klausimai prityli ir ji pasako,kad jau nebeturinti laiko ir iseina.."Kursas" vyko koki pusvalandi.Jokios naudos.
Nebent cia turima omeny specializuoti kursai,kurie jau isties teikia info...