Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Vilniuje

Sveikos būsimos mamos 4u.gif

Reabilitacijos centre Gemma renkama nėščiųjų psichoterapijos grupė nuo birželio 17d. 14 val. Pirmas užsiėmimas nemokamas.
Kam įdomu-prisijunkite.
Daugiau informacijos www.gemma.lt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

www.sveikasmazylis.lt puslapyje nėra tvarkaraščio paskaitų.
ir www.nukas.lt jo didenybė naujagimis tik birželio paskutinė paskaita.
Tai liepos mėn bus paskaitos ar ne?
ar dabar tik rudenį? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 10:24)
Laba diena,

www.sveikasmazylis.lt puslapyje nėra tvarkaraščio paskaitų.
ir www.nukas.lt jo didenybė naujagimis tik birželio paskutinė paskaita.
Tai liepos mėn bus paskaitos ar ne?
ar dabar tik rudenį?  verysad.gif

kiek žinau, liepą ir rugpjūtį niekur nevyksta paskaitėlės verysad.gif atostogos mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip nepasisekė... verysad.gif man rugpjūčio pabaigoje gimdyti
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:26)
kaip nepasisekė...  verysad.gif    man rugpjūčio pabaigoje gimdyti

nenukabink nosies mirksiukas.gif nieko ten mandro nepasako ax.gif viską gali rasti ir internete ar knygutėse mirksiukas.gif na tik ten dar dovanėlių duoda blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū už palaikymą smile.gif o kokių dovanėlių duoda? biggrin.gif gal spėjai nueiti?
dabar turbūt eisiu į mokamus sveika pradžia, nes kažkaip info mažai turiu ir baisoka nes pirmas mano gimdymas bus... knygas tai skaičiau, bet ten galima bus ir paklausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeta_151: 07 liepos 2009 - 11:46
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:46)
ačiū už palaikymą smile.gif  o kokių dovanėlių duoda?  biggrin.gif  gal spėjai nueiti?
dabar turbūt eisiu į mokamus sveika pradžia, nes kažkaip info mažai turiu ir baisoka nes pirmas mano gimdymas bus... knygas tai skaičiau, bet ten galima bus ir paklausti.

mes irgi pirmo laukiam 4u.gif tai jau norisi būt pasiruošusiai blush2.gif ėjau į tris paskaitėles, tai aišku, daugiausia ten duoda reklaminių visokių bukletėlių, nuolaidėlių... bet gavom ir gerų dalykų thumbup.gif soskę, buteliuką, seilinuką, pirštinytes, tepaliukų mėginukų, įdėkliukus į liemenuką, arbatėlės ir maistelio pabandymui... ko čia dar g.gif nu žodziu, šiek tiek susitaupė thumbup.gif
o info, manau, bet kuriuo atveju bus mažai ax.gif kai jau susidursi su problema,tai tada ir ieškosi... o ko dabar klausti, jei nežinai kas ir kaip? doh.gif aš tai jau perspėjau drauges, kad jas kankinsiu lotuliukas.gif
gal mokamose jie daugiau ką pasako g.gif bet abejoju...
sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai smile.gif Tau irgi sekmės 4u.gif lengvo gimdymo ir sveiko leliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violeta_151 @ 2009 07 07, 11:46)

mes ir eisim i sveika pradzia pas banga liepos berods 18 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas, o cia as ar nematau ar niekas neraso apie kursus poliklinikose? Na kur ilgesni tokie buna, nei viena paskaitai, maciau pampers puslapy, kad isvardintos p-kos, kurios juos rengia, tai gal kas buvote? verta? Tik idomu ar priims, jei nesilankau poliklinikose, o tik privaciai visur einu g.gif Gimdymo mokyklos vadinasi, va prisiminiau smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2009 07 07, 17:36)
mes ir eisim i sveika pradzia pas banga liepos berods 18 biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Buvau kartu su vyru siuose kursuose 07.18, pas Banga Kulikauskaite biggrin.gif Super! Labai labai patiko!!! Rekomenduoju ir kitiems apsilankyti, kuomet jie vel bus organizuojami.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R_Ko @ 2009 07 22, 19:03)
Labas, o cia as ar nematau ar niekas neraso apie kursus poliklinikose? Na kur ilgesni tokie buna, nei viena paskaitai, maciau pampers puslapy, kad isvardintos p-kos, kurios juos rengia, tai gal kas buvote? verta? Tik idomu ar priims, jei nesilankau poliklinikose, o tik privaciai visur einu  g.gif  Gimdymo mokyklos vadinasi, va prisiminiau  smile.gif  smile.gif

Buvau apsilankiusi ir rengiamuose poliklinikose kursuose.Vaizdas toks:ateina akusere gydytoja ir atsako i klausimus susiburusioms nestukems.Klausimai prityli ir ji pasako,kad jau nebeturinti laiko ir iseina.."Kursas" vyko koki pusvalandi.Jokios naudos.
Nebent cia turima omeny specializuoti kursai,kurie jau isties teikia info...
Atsakyti