Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščiųjų kursai Vilniuje

merginos patarkit ar aplamai verta eiti i kursus. man jau 26sav, vis neapsisprendziu ar eiti ar neiti i tuos kursus. kaip manot? ar ten tikrai paruosia gimdymui? nes mano dvi drauges kurios lanke kursus sake ta pati, kad gimdymo metu nieko neprisimine:) tai kaip ten yra? pati esu vilniete, gal kas galit pasiulyt kazhkokius fainus kursus [uz normalia kaina ir pamoku kieki] senamiestyje nors galima ir kitur. siaip kokios yra vid kainos tu kursu? as net neisivaizduoju uz ka moket, kiek buna pamoku ir kiek pvz iseina viena pamoka. ar mokama uz du [turiu omeny vyra]? zodziu laukiu Jusu patarimu.
Atsakyti
Mano nuomone, jei tik yra laiko ir atliekamu pinigu, eiti i kursus VISADA verta. Todel, kad ten pateikiama daugmaz objektyvi, mokslu, o ne draugiu subjektyviais pastebejimais, pagrista informacija. Geriausia eiti ne pacioje nestumo pabaigoje, kai sedeti vienoje vietoje ilgiau buna sunku.
Sioje temoje jau aptartos, turbut, visos nesciuju mokykleles Vilniuje. Is man zinomu yra sios:
R. Semetos nesciuju mokykla
BAK Motinystes mokykla (www.bak.lt rasi vis ainformacija apie paskaitu ciklus - galima rinktis nebutinai visa paketa, o tik tam tikras paskaitas- pvz., tik gimdymas)
Nortway klinikoje (www.nmc.lt irgi rasi visa tvarkarasti ir informacija apie ju paskaitas)
Sveika pradzia- www.sveikapradzia. lt - sita mokyklele salyginai nauja, gal metus tik veikia Vilniuje, todel labai daug info apie ja neturiu.
Ir aisku, daugelyje polikliniku rengiamos paskaiteles- galima paklausti pas akusere ar pasidairyti ant sienos info.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2007 12 18, 22:55)
merginos patarkit ar aplamai verta eiti i kursus. man jau 26sav, vis neapsisprendziu ar eiti ar neiti i tuos kursus. kaip manot? ar ten tikrai paruosia gimdymui? nes mano dvi drauges kurios lanke kursus sake ta pati, kad gimdymo metu nieko neprisimine:) tai kaip ten yra? pati esu vilniete, gal kas galit pasiulyt kazhkokius fainus kursus [uz normalia kaina ir pamoku kieki] senamiestyje nors galima ir kitur. siaip kokios yra vid kainos tu kursu? as net neisivaizduoju uz ka moket, kiek buna pamoku ir kiek pvz iseina viena pamoka. ar mokama uz du [turiu omeny vyra]? zodziu laukiu Jusu patarimu.

Tikrai verta. Butinai eikit abudu su vyru. As asmeniskai rekomenduociau Šemetos kursus, jie vyksta Pašilaičiuose, du savaitgalius, nuo 10 iki 17 val., kaina kažkas apie 280Lt. Labai įdomu, labai naudinga, vyrą paruošia nerealiai gerai. Mūsų šeimai tikrai labai daug davė tie kursai.
Atsakyti
QUOTE(ritoolia @ 2008 01 08, 22:34)
Tikrai verta. Butinai eikit abudu su vyru. As asmeniskai rekomenduociau Šemetos kursus, jie vyksta Pašilaičiuose, du savaitgalius, nuo 10 iki 17 val., kaina kažkas apie 280Lt. Labai įdomu, labai naudinga, vyrą paruošia nerealiai gerai. Mūsų šeimai tikrai labai daug davė tie kursai.

tai paskaita vyksta septynias valandas blink.gif
Atsakyti
Sveikos!!!
niu ir msn pasidare idomu del tu kursu.... Jau gyvenam 2 metus Panevezy, pries tai gyvenom netoli Vilniaus. Tai va... Panevezy, kiek girdejau, kursai vyksta tik poliklinikoje... atsiliepimai apie juos palyginus su Vilniaus privaciu mokykleliu kursais yra prastoki... ka ir besakyt, juk mokam pinigelius pastariesiems... ax.gif apsisprendziau eiti i kursus...tik vat: - ar i Semetos kursus; - ar i Sveika pradzia?
Ar taip gali buti, kad Semetu kursu ikainiai priklauso nuo kaz kokiu faktoriu? nes cia skaiciau, kad jie kainuoja apie 280Lt (gal cia Kaune kursai pigiau kainuoja), o as skambinau si menesi ir man pasake, kad kaina - 360Lt. Cia Vilniuje. Kursai vyksta 2 savaitgalius nuo 10.00 iki 17.00 val., su 1 val pertrauka 13.00-14.00.... tai kaip is tikruju yra? dar karta skambinsiu... be to girdejau, kad salygos tenai nekokios, tipo reik sedet ant nepatogiu kedziu ir pan,,, kai Sveikoj pradzioj geresnes salygos, relaxuojancios rolleyes.gif nors man tai ne itin svarbu, svarbiau medziagos isdestymas ir pan. Ka pasirinkti? gal kokie atsiliepimai butu? labai padetumet.... Aciux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veeru5 @ 2008 01 27, 13:10)
Sveikos!!!
niu ir msn pasidare idomu del tu kursu.... Jau gyvenam 2 metus Panevezy, pries tai gyvenom netoli Vilniaus. Tai va... Panevezy, kiek girdejau, kursai vyksta tik poliklinikoje... atsiliepimai apie juos palyginus su Vilniaus privaciu mokykleliu kursais yra prastoki... ka ir besakyt, juk mokam pinigelius pastariesiems...  ax.gif  apsisprendziau eiti i kursus...tik vat: - ar i Semetos kursus; - ar i Sveika pradzia?
Ar taip gali buti, kad Semetu kursu ikainiai priklauso nuo kaz kokiu faktoriu? nes cia skaiciau, kad jie kainuoja apie 280Lt (gal cia Kaune kursai pigiau kainuoja), o as skambinau si menesi ir man pasake, kad kaina - 360Lt. Cia Vilniuje. Kursai vyksta 2 savaitgalius nuo 10.00 iki 17.00 val., su 1 val pertrauka 13.00-14.00.... tai kaip is tikruju yra? dar karta skambinsiu... be to girdejau, kad salygos tenai nekokios, tipo reik sedet ant nepatogiu kedziu ir pan,,, kai Sveikoj pradzioj geresnes salygos, relaxuojancios  rolleyes.gif  nors man tai ne itin svarbu, svarbiau medziagos isdestymas ir pan. Ka pasirinkti? gal kokie atsiliepimai butu? labai padetumet.... Aciux  smile.gif

Manau, kad Šemetos kursų kaina priklauso nuo norinčių juose dalyvauti gausos.
Aš lankausi prieš tris metus, taip ir buvo kaip rašai - nuo ryto iki vakaro su valanda pertraukos.

Esant dabartiniam pasirinkimui aš eičiau į Sveikos pradžios kursus.
Atsakyti
QUOTE(veeru5 @ 2008 01 27, 13:10)
Sveikos!!!
niu ir msn pasidare idomu del tu kursu.... Jau gyvenam 2 metus Panevezy, pries tai gyvenom netoli Vilniaus. Tai va... Panevezy, kiek girdejau, kursai vyksta tik poliklinikoje... atsiliepimai apie juos palyginus su Vilniaus privaciu mokykleliu kursais yra prastoki... ka ir besakyt, juk mokam pinigelius pastariesiems...  ax.gif  apsisprendziau eiti i kursus...tik vat: - ar i Semetos kursus; - ar i Sveika pradzia?
Ar taip gali buti, kad Semetu kursu ikainiai priklauso nuo kaz kokiu faktoriu? nes cia skaiciau, kad jie kainuoja apie 280Lt (gal cia Kaune kursai pigiau kainuoja), o as skambinau si menesi ir man pasake, kad kaina - 360Lt. Cia Vilniuje. Kursai vyksta 2 savaitgalius nuo 10.00 iki 17.00 val., su 1 val pertrauka 13.00-14.00.... tai kaip is tikruju yra? dar karta skambinsiu... be to girdejau, kad salygos tenai nekokios, tipo reik sedet ant nepatogiu kedziu ir pan,,, kai Sveikoj pradzioj geresnes salygos, relaxuojancios  rolleyes.gif  nors man tai ne itin svarbu, svarbiau medziagos isdestymas ir pan. Ka pasirinkti? gal kokie atsiliepimai butu? labai padetumet.... Aciux  smile.gif

Yra patogios kedes nestukems. Kazkaip netrunka praeiti laikas, nes labai idomiai pateikia informacija, parodo filmuku, nusiveda i sporto sale pratimuku padaryt. Kaina nepriklauso nuo dalyviu gausos. Ir pagrindinis geris yra tas, kad gimus vaikuciui bet kada ir bet kiek gali konsultuotis su akusere is Semetos mokyklos ir net kviestis ja i namus
Atsakyti
Parasykit kuri Semetos kursu tel.Vilniuje. Aciu
Atsakyti
Kristina 868956446
Atsakyti
Sveikos besilaukiancios mamytes smile.gif Aciu uz Kristinos mob.tel.nr. Pasiskambinau ir uzregistravo, taip taip kaina 360 LT. Bet manau, bus vertos paskaitos situ pinigeliu. Planuoju, dar jei pasiskambinti ir paprasyti, kad atsiustu kursu programa. Lankiau keleta paskaiteliu poliklinikoje, tai manau, kad bet per kokius kursus isgirsti kazka naujo, tad jei yra laiko ir noro, butinai reiktu juos palankyti. Skaitau knyga " Pirmieji treji gyvenimo metai", tai kaip sakant jau nezalia i kursus einu, o svarbiausia, nezinai kaip seksis praktiskai tas zinias igyvendinti g.gif
Taigi laimingai smile.gif
Atsakyti
O kursai vyksta kiekviena savaitgalį ar ten užrašo konkrečiai datai, kelių savaičių geriausiai eti į tuos kursus?
Atsakyti
Del minetu kursu skambinau praeitos savaites pradzioje, tai mus uzregistravo konkreciai datai: vasario 16-17, 23-24 dienomis. Kadangi laukiames pirmojo vaikelio, nesame patyre, tai negaliu pasakyti, kada i tuos kursus verta pradeti eiti. Man jau 35 savaites, ir kai pasakiau Kristinai, tai sako jau daug, gal del to, kad bus sunku 7 valandas issedeti. Tai nesame 100proc. apsisprende del dalyvavimo, gal dar ir atsisakysim. Turime grazu rytoju pamastymams.
Laimingai smile.gif
Atsakyti