Aš matau viską...
QUOTE(Susiena @ 2006 01 27, 16:51)
Puslapis, pilnas paveiksliukų schemų, tinkamų išsiuvinėti ar išmegzti ką nors vaikams.
o man tik kryžiukai,kryžiukai ,jau ir akyse kryžiukai o jei rimtai,tai nieko man nerodo.
QUOTE(bazuka @ 2006 01 30, 09:58)
o man tik kryžiukai,kryžiukai ,jau ir akyse kryžiukai o jei rimtai,tai nieko man nerodo.
na kai aš atsidariau šį tinklapį, man apatinėje įrankių panelėje atsirado programos'JAVA" ikona, tai gali būti taip kad norint peržiūrėti šį tinklapį, reikia savo kompiuteryje turėti instaliuotą JAVOS programą. gal tada ne vien tik kryžiukai matysis
čia nemokams siuntimas JAVA
Be galo daug idėjų galite prisirankioti čia.
QUOTE(Susiena @ 2006 01 31, 17:11)
Liuks idejos,dar ,kad aprasymai butu,tai isvis saunu butu.Dar man pradziamokslei be schemu sunkoka
na kai aš atsidariau šį tinklapį, man apatinėje įrankių panelėje atsirado programos'JAVA" ikona, tai gali būti taip kad norint peržiūrėti šį tinklapį, reikia savo kompiuteryje turėti instaliuotą JAVOS programą. gal tada ne vien tik kryžiukai matysis
Nu tikrai, kai yra JAVOS programa, tai viskas matosi.
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 01 31, 16:10)
Ačiū už patarimą ,pamėginsiu.
Radau dar vieną neblogą įvairių rankdarbių puslapiuką.
QUOTE(Susiena @ 2006 01 31, 18:11)
Tikrai labai daug visko.Šaunu! Visą valandą žiūrinėjau
Na ir saunuoles jus.Sitiek geros informacijos pririnkot.Kad tik dabar to laiko butu ideju igivendinimui.
Aciu labai.
Aciu labai.