Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas 50-mečio jubiliejui

Mano mamai irgi jau 50 bus šiais metais unsure.gif Gal, sakau, kokioj nebrangioj kavinėj užsakyt? Vis nereiks namie valytis, o ir alinka kita, muzikos paleistų, gal kas pašoktų g.gif
Atsakyti
O gal kas koki scenariju turit? Gal kokiu padekos zodziu? smile.gif
Atsakyti
Scenarijaus tai tikrai dabar negaliu pasakyti, o žodžių per google, manau, reikia paieškoti. Tik va naudingiau būtų apie kavines ir kainas susižinoti ax.gif
Atsakyti
nezinau, kiek jusiskems mamoms butu priimtina, bet iaip keletas ideju:
Kaune rumsiskese buna tokie edukaciniai uzsiemimai, galima is ju kazka pasirinkti, pvz. pasimokyti puodus ziesti, dar tuo paciu dovana pupdyne uzsakyti.. arba sokolado namuose uzsiemima su sokoladu uzsakyti - gi irgi idomu.. siaip daug kas priklauso nuo turimu lesu tokiai sventei - galu gale ta pati pasisedejima organizuociau kokiam TV bokste - aisku tai nebus ilgas balius, bet truputi kitokia atmosfera ir kitokios idejos.. blogiausiu atveju padaryti temini vakareli - tarkim sirdyje vis dar 20 smile.gif gales visi prisiminti senus gerus laikus, kuodus ant galvos, hipiskus ar kokius disko drabuzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2008 03 04, 15:07)
nezinau, kiek jusiskems mamoms butu priimtina, bet iaip keletas ideju:
Kaune rumsiskese buna tokie edukaciniai uzsiemimai, galima is ju kazka pasirinkti, pvz. pasimokyti puodus ziesti, dar tuo paciu dovana pupdyne uzsakyti.. arba sokolado namuose uzsiemima su sokoladu uzsakyti - gi irgi idomu..  siaip daug kas priklauso nuo turimu lesu tokiai sventei - galu gale ta pati pasisedejima organizuociau kokiam TV bokste - aisku tai nebus ilgas balius, bet truputi kitokia atmosfera ir kitokios idejos.. blogiausiu atveju padaryti temini vakareli - tarkim sirdyje vis dar 20 smile.gif gales visi prisiminti senus gerus laikus, kuodus ant galvos, hipiskus ar kokius disko drabuzius smile.gif

Neee, mano mamai nelabai schmoll.gif Bet tokioms "šūstresnėms" mamoms tai thumbup.gif . Aš tai galvoju, kad vistiek bus toks susirinkimas prie stalio, bet kur ne namie, su muzika, gal kokia programėle smile.gif
Atsakyti
Matai mano mama gyvena kaimukyje ir ji ne is tokiu kad vaziuotu kur i kauna i kavine svesti, ji turi nuosava nama ir jai mieliausiai ten atsvesti... vietos tikrai nekeisim, tik va reikia programeles kokios, muzikantuka koki pasamdyt...
Atsakyti
QUOTE(vaileta @ 2008 03 04, 15:23)
Matai mano mama gyvena kaimukyje ir ji ne is tokiu kad vaziuotu kur i kauna i kavine svesti, ji turi nuosava nama ir jai mieliausiai ten atsvesti... vietos tikrai nekeisim, tik va reikia programeles kokios, muzikantuka koki pasamdyt...

nu tai va, kad jau viska turit susimaste - pasisamdysit koki muzikantuka, jir ir praves jums visa vakara.. problemu kaip ir nebeliko..
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2008 03 04, 15:30)
nu tai va, kad jau viska turit susimaste - pasisamdysit koki muzikantuka, jir ir praves jums visa vakara.. problemu kaip ir nebeliko..

Kaip tik rašiau apie muzikantą vailetai smile.gif Iš tiesų, jie ir "užveda" publiką ir užduotėlių duoda smile.gif O yra ir nebrangių jų smile.gif Ypač, jei arčiau kokio kaimo.
Atsakyti
na, mano mamos 50-metis buvo vos prieš porą savaičių, tai pas mus buvo blondinių vakarėlis. Labai gerai pavyko, buvo sugalvotas aprangos kodas, reikalavimai, atitinkamai papuošėm salę, padarėm skelbimų lentą. Organizavom loteriją. Fotografavome visus dalyvius kaip nusikaltėlius. Buvom paruošę lapukus su užduotim, kas turės ką pavaizduoti ir suvaidinti. Įrašėm šokių dainas - lambadą, makareną, kankaną, ančiukus ir mažųjų blondinių šokį. Baliaus metu ėmėm iš svečių interviu - koks dizaineris aprengė, kiek kainavo ir klausėm provokuojančius klausimus apie blondines (iš anekdotų prisirinkom). Na, kadangi kompanija tokia, tai visiem labai patiko. Aišku, daug kas priklauso nuo dalyvaujančių būdo smile.gif
Atsakyti
Va čia tai balius, bet manau, kad giminės, kurie labiau prie kaimo, nesuprastų doh.gif Bet jau kokia mintis... O kaip vyrai? Irgi blondinėmis ar blondinais? hihihi.gif
Atsakyti
Vyrai buvo blondinais - perukus pasirūpino kai kurie. Užtat visi buvo su rūžavais marškiniai, kaklaraiščiais, o kai kurie net su rūžavom kijonėm (taip kvietime buvo parašyta) lotuliukas.gif
Atsakyti
ką tėčiui dovanų 50-mečio proga? doh.gif
Atsakyti