Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas 50-mečio jubiliejui

QUOTE(linuciuxxxx @ 2007 11 23, 23:04)
Sveika peleda,norejau paklausti kur tu gavai ta sesiaviete zvakide,nes as niekur tokios nerandu,kiek buvau radus tai tik penkiavietes.

As nepirkau sesiavietes,nupirkau inda dideli pripyliau vandens ir su kiekvienu desimtmeciu paleidau i ta inda plaukiojancia zvake.
Atsakyti
na, manau, kaina tai tikrai nuo vietovės priklauso. Vilniuj ne kažką už 50 litų įpirksi, o mažesniuose miesteliuose, tikiu, galima.

o šiaip dar patarčiau išsiaiškint, ar už tą sumą jums priklausys kavinė, ar tik atskiras kampas joje. Nes mano draugai taip su vestuvėm apsišovė. Jie manė, kad kavinė bus uždaryta ir skirta tik jų šventei, o kai visi sugužėjom ir pradėjom švęst, paaiškėjo, kad mums skirtas tik vienas kavinės galas, o kitame visokie prašalaičiai ėjo kas alaus įkalt, kas dar ko, prie mūsų, šokančių trynėsi ir pan. Kartais užtenka tiesiog stalo kavinėje, o kartais norisi uždarumo, priklausomai nuo progos, poreikių ir galimybių. Tad patarčiau dėl to susitart iš anksto 4u.gif
Atsakyti
o mes kureme filma apie jubiliata ir rodeme baliaus metu 4u.gif kas keleta siuzetu ji stabdydavom ir 'palaistydavom'. blink.gif kadangi filmas buvo ilgas, tai uzeme gana daug laiko.kiek zinau sveciam labai patiko, o paciam jubiliatui sokas, nes filmuota jam nezinant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 10 02, 12:40)
4u.gif Gal jau esi pabaigus ir galetum pasidalinti?

As visai nesenai tevuko 60-meti pravedinejau. Dariau su zodziais, nuotraukomis, tokia knyga (jei kam reikia, galiu persiusti, foto pasikeisit). Sudejau atspauzdinus lapus i idekla-knyga su celofaniniais lapais (ar kaip jis ten vadinasi).
Sulig kiekvieno lapo sveikinimais buvo iteikiama dovanele. Skaite visi giminaiciai pasikeisdami. Grazu buvo.
Tik sudetinga, tai kad paciai reikejo visas dovanas supirkti, sudiriguot eisma. Giminaiciai tik sumete pinigelius.
Daugiau vargu ar taip bedarysiu...Greitai ttetos 60. Norisi nauju minciu rolleyes.gif.

labai norėčiau tos knygos gal būtų galima gauti pavyzdį

ir dar labai norėčiau paklausti idėjų dėl žaidimų nes pas mus bus super didelis balius apie 100 žmonių.
Būtų įdomu kaip galima užimti tiek svečių, kad nenuobodžiautų visi kažkaip reikia visus įtraukti tuo labiau kad amžius įvairus nuo 1-iki 80 taigi labai prašyčiau padėti blush2.gif nes visos pasikausčiusios pasidalinkit idėjomis ir padėkite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabele: 10 gruodžio 2007 - 07:25
Sveikutes,

Mano tevelio 50-etis jau si pirmadieni. Baliaus nedarome, bet norime kazkuo ji nustebinti. Tik kad pas visus galvos tuscios, minciu nera, ka butu galima idomaus sugalvoti ir kaip praleisti vakara. Na planuojame pavakarieniauti uzsisakius staliuka, bet tik tiek, noretusi kazko tokio, kas jam liktu tikrai atminciai. Gal jus turite kokiu minciu? Gal zinote, kur graziai padengia stala? Ka butu galima originalaus padoanoti? LABAI prasau pagalbos smile.gif
Atsakyti
Kadangi pasiulymu is cia nesulaukiau lotuliukas.gif tai teko patiems galva pasukti g.gif O sugalvojom visai paprastai, kadangi baliaus iskilmingo nedarome. Tik mano seima, as su vyru ir vieni seimos draugai - viso 7-i biggrin.gif Tai va, aisku galiu papasakoti, ka tik sugalvojome, o nuotaikas ir visa kita veliau smile.gif
Taigi, iki vakaro tetis musu nieko nezino, ir siaip apleidom ji, nesveikinam nei telefonu, nei sms nei kaip kitaip biggrin.gif Turbut jam dabar nera labai gera ant siredeles ax.gif bet... tongue.gif Mama vakare jam ir broliui pasiulys pavaziuoti iki Akropolio siaip, alia tai "pasivaikscioti" biggrin.gif Na jie ten vaikscios vaikscios... Po to pasiulys netiketai kur nors nuvaziuoti tiesiog pavakarieniauti. Ir atves atvaziuos ten, kur busiu as su vyru ir tada visa seima pasveikinsime. Veliau prie musu prisijungs ir seimos draugai smile.gif Tai dar viena staigmenele smile.gif Na vakariene, vynas, snekos ir t.t. Ir turbut galvos kad jau viskas. O tada prie staliuko torta su fejerverku atnes pilvo sokeja, kuri jam ir pasoks, ir pati teti musu pasokdins smile.gif Manau, jam turetu buti gera staigmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 12 17, 15:25)
Ir atves atvaziuos ten, kur busiu as su vyru ir tada visa seima pasveikinsime. Veliau prie musu prisijungs ir seimos draugai smile.gif Tai dar viena staigmenele smile.gif Na vakariene, vynas, snekos ir t.t. Ir turbut galvos kad jau viskas. O tada prie staliuko torta su fejerverku atnes pilvo sokeja, kuri jam ir pasoks, ir pati teti musu pasokdins smile.gif Manau, jam turetu buti gera staigmena biggrin.gif

biggrin.gif Taip buvo suorganizavusi, mano broliukui, drauge thumbup.gif ...Ramzyje drinks_cheers.gif ...labai buvo nustebes, kai jam pradejo dainuoti ilgiausiu metu (aisku jis nesuprato, kad jam)...ir iplauke dvi pilvo sokejos su tortu, veliau pakviete sokiui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2007 12 18, 10:00)
tai kaip tetuko reakcija????

Tetuko reakcijos thumbup.gif lotuliukas.gif
Is pradziu, kaip sakiau, mama tampesi ji po Akropoli, jau tikraja to zodzio prasme, nes labai greit nupirko jam dzinsus ir tada neturejo ka veikti, nes labai anksti issitempe lotuliukas.gif Po to alia tai mano broliui reikia pavaziuoti iki stoties, nes kazkokiu reikalu turi. Na visi sedo ir nuvaziavo. Mama islipo is masinos, lyg tai prasiblaskyti, tetis sedi. Tuo metu kaip tik atvaziavo draugai. Tetis "oooooooooo, koks sutapimas". Jam duoda geles, jis nieko nesupranta, ju neima lotuliukas.gif Bando suprasti kas kaip. Mama sako, tai dabar i bara. Tetis "jo jo, i bara vaziuojam" ir seda i masina lotuliukas.gif O kad salia baras jo laukia biggrin.gif (sita visa vieta papaskojo man mama, nes mes laukem bare). Na, kai pamate mus, jau suprato, kad sveikinam ji su gimtadieniu biggrin.gif

O buvom bare "Al Diwan". Super patiko. Taigi, vakarieniavom, vyrai drinks_cheers.gif ir atejo laikas sokejos pasirodymui, tai mano tecio reakcija doh.gif Jis to net nesapnavo, o dar kai veliau iskviete ji sokti lotuliukas.gif Mums juoko buvo iki asaru... Ir pasimetes, ir bande sokti, ir nelabai kas gavosi lotuliukas.gif Jau toks buvo patenkintas smile.gif Veliau sokeja mus visus iskviete pasisokti, tai velgi smagiai visi pasijudinom smile.gif O veliau uzgeso sviesos, pradejo groti Happy Birthday To You ir sokeja ant galvos sokdama inesa torta su fejerverku. Tai tetis net susigraudino cray.gif Ir vel uzleido daina, kai dainuojama sulaukus 00val. Taigi su ta daina palinkejome laimes, sveikatos, dziaugsmo. Netgi mums tai buvo staigmena, kad taip graziai viskas suorganizuota smile.gif Nes nezinojome nei kaip nei kas smile.gif Taigi, buvome LABAI VISI patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 12 20, 14:55)
Tetuko reakcijos  thumbup.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Fainai, kad labai puikiai pavyko...Staigmenos visad sukelia teigiamas emocijas thumbup.gif ...Nepamirs tetukas niekad savo sio gimtadienio drinks_cheers.gif

krisstukas, prasom, balioncika 4u.gif ..organizuota jusu seimyna mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mamos sausio 7 diena gimtadienis- 50 metis tai galvojam nupirkti 2 bilietus i muzikini teatra (nes labai megsta taip ji pasikulturinti)ir ir dar pasamdyti limuzina kad nuvestu i ta muzikini teatra.
krisstukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2007 12 20, 14:55)
Tetuko reakcijos  thumbup.gif  lotuliukas.gif
O buvom bare "Al Diwan". Super patiko. Taigi, vakarieniavom, vyrai  drinks_cheers.gif ir atejo laikas sokejos pasirodymui, tai mano tecio reakcija  doh.gif kas smile.gif  Taigi, buvome LABAI VISI patenkinti smile.gif

Jei nepaslaptis kiek tas džiaugsmas su šokėjom kainavo?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2007 12 23, 22:57)
Jei nepaslaptis kiek tas džiaugsmas su šokėjom kainavo?

O gi visai nedaug. Jos ten kiekviena vakara soka, tik nzn ar ta pati vienintele visus vakarus, ar ju yra daugiau, bet mums Super pasitaike mergina, berods Marija vardu. O kainavo tiek, kiek davem. Kai su ja kalbejom, sako taigi nieko nereikia, mano toks darbas, bet visgi LABAI graziai soko, pasiode, tai ir negaila buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitatuka @ 2007 12 20, 15:43)
drinks_cheers.gif Fainai, kad labai puikiai pavyko...Staigmenos visad sukelia teigiamas emocijas  thumbup.gif ...Nepamirs tetukas niekad savo sio gimtadienio drinks_cheers.gif

krisstukas, prasom, balioncika  4u.gif ..organizuota jusu seimyna mirksiukas.gif

Aciu uz balioncika biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(arabele @ 2007 12 22, 10:55)
perskaičiau ir supavydėjau tavo tėtukui tongue.gif

Kad turbut tie keli musu vyrai ir supavydejo lotuliukas.gif
Atsakyti