QUOTE(arabele @ 2007 12 18, 10:00)
tai kaip tetuko reakcija????
Tetuko reakcijos
Is pradziu, kaip sakiau, mama tampesi ji po Akropoli, jau tikraja to zodzio prasme, nes labai greit nupirko jam dzinsus ir tada neturejo ka veikti, nes labai anksti issitempe

Po to alia tai mano broliui reikia pavaziuoti iki stoties, nes kazkokiu reikalu turi. Na visi sedo ir nuvaziavo. Mama islipo is masinos, lyg tai prasiblaskyti, tetis sedi. Tuo metu kaip tik atvaziavo draugai. Tetis "oooooooooo, koks sutapimas". Jam duoda geles, jis nieko nesupranta, ju neima

Bando suprasti kas kaip. Mama sako, tai dabar i bara. Tetis "jo jo, i bara vaziuojam" ir seda i masina

O kad salia baras jo laukia

(sita visa vieta papaskojo man mama, nes mes laukem bare). Na, kai pamate mus, jau suprato, kad sveikinam ji su gimtadieniu
O buvom bare "Al Diwan". Super patiko. Taigi, vakarieniavom, vyrai

ir atejo laikas sokejos pasirodymui, tai mano tecio reakcija

Jis to net nesapnavo, o dar kai veliau iskviete ji sokti

Mums juoko buvo iki asaru... Ir pasimetes, ir bande sokti, ir nelabai kas gavosi

Jau toks buvo patenkintas

Veliau sokeja mus visus iskviete pasisokti, tai velgi smagiai visi pasijudinom

O veliau uzgeso sviesos, pradejo groti Happy Birthday To You ir sokeja ant galvos sokdama inesa torta su fejerverku. Tai tetis net susigraudino

Ir vel uzleido daina, kai dainuojama sulaukus 00val. Taigi su ta daina palinkejome laimes, sveikatos, dziaugsmo. Netgi mums tai buvo staigmena, kad taip graziai viskas suorganizuota

Nes nezinojome nei kaip nei kas

Taigi, buvome LABAI VISI patenkinti