Sveiki!
Nugi nenurasykit tu 50-meciu taip jau labai. Kokie zili plaukai, rauksletos rankos? Mes dar jauni pakankamai ir dziaugiames gyvenimu. Pernai sventem mano 50-meti. Vakariene restorane, po to sokiai=pokiai naktiniame klube iki paryciu ir jokiu tostu, etc. 50-ties gyvenimas yra puikus, gyveni sau ir dziaugiesi
![]()
![]()
![]()
50 man "ant nosies"būtent taip ir įsivaizduoju savo jubiliejaus šventimą
![]()
Pasiteiraukit, ar tikrai jūsų tėvai nori tos tuštybės mugės su visokiais scenarijų rašymais ir tostais
Sveiki!
Pati suku galvą, kaip nustebinti savo tėvelius (abiejų gimtadienis lapkričio 18 ir 19 d.) 50 jubiliejaus proga![]()
Balių su scenarijais, tostais apie žilus plaukus ir t.t. tikrai nesinori dar nei jiems nei man![]()
... norisi nustebinti, kad liktų gera emocija ir gražus prisiminimas. Mastau apie kokia kelionę gal...
Man teko organizuoti uosvio 60-mecio jubilieju. Viskas pavyko puikiai,sveciai buvo patenkinti. Labiausiai suzaveti foto filmu,kuri sukuriau is nuotrauku- nuo vaikystes dienu iki dabar,itraukiant anuku,giminaiciu foto..zodziu,buvo visiems labai idomu,nes kiekvienas svecias galejo atrasti fotofilme save. Pritaikiau to laikmecio muzika..Kas verke,kas juokesi,gera buvo ziureti is salies kiek emociju sukelia...Jei kam idomu,galiu atsiusti per skype paziureti
Parasykite i AZ