QUOTE(lastakeee @ 2013 04 01, 13:00)
dar reiketu vaikisko eilerastuko apie seneli trimeciui, kazka nesudetingo, aciu labai 

Senelio kalba
Senelis eina pamažu.
Senelis kalba - man gražu.
Kalba kalbelė prakilni.
Žodelių muzika švelni.
Nešauks, nerėks balsu žvarbiu.
Senelį myliu ir gerbiu.
Ar tiks, ar dar paieškoti?
o as pradejau rinktis info mamuko jubiliejuj.gal kas turi 50mecio etikeciu sampanui?koki diploma?
patarkit merginos
mano su vyru firmoje dirba vienintelė darbininkė (5m) geras žmogus,geras darbininkas,galime visuomet pasikliauti.Mes artimi,bendraujam švenčiam (darbe ) šventes,gimtadienius.Gruodžio gale jai 50.Ką ir už kiek jai dovanoti??? Šiuo metu jai sunku
vyras bedarbis,2 studentai.Reikia praktiškos,naudingos dovanos

QUOTE(aldara @ 2013 11 14, 21:58)
patarkit merginos
mano su vyru firmoje dirba vienintelė darbininkė (5m) geras žmogus,geras darbininkas,galime visuomet pasikliauti.Mes artimi,bendraujam švenčiam (darbe ) šventes,gimtadienius.Gruodžio gale jai 50.Ką ir už kiek jai dovanoti??? Šiuo metu jai sunku
vyras bedarbis,2 studentai.Reikia praktiškos,naudingos dovanos 

aš manau dovanų čekis kokiam dideliam prekybcentryje būtų praktiškiausias sprendimas- tada galėtų įsigyti ko reikia. O prie jo kokią asmeninę smulkmeną pridėkit. už kiek tik patys galit nuspręsti- jai čia reikia dvigubai skaičiuoti kaip kalėdinę premiją (jei tokią skiriat ir dovana jubiliejaus proga). Jei darbuotoja patikima, nepagalėkit

Aldara, mano siūlymas pinigus dovanoti, o kiek, tai pagal Jūsų kišenę, kiek galite. Jei sunku, tai tikrai džiaugsis labiausiai tokia dovana, kurią galės panaudoti tinkamiausiai ir svarbiausioms reikmėms.
Paprastai pinigus vokelyje dovanoti jau pabodę, todėl galite pati pagaminti kokią nors dėžutę jiems sudėti, įrėminti pinigus kūrybiškai sugalvojus kam jie gali būti skirti, arba užsisakyti iš čia gražų vokelį http://handmadebyvirginija.blogspot.com/.
Čia yra keletas tikrai gerų idėjų. Panaršykite ir čia SM, yra moterų kurios gamina rankų darbo vokelius, atvirutes...
Paprastai pinigus vokelyje dovanoti jau pabodę, todėl galite pati pagaminti kokią nors dėžutę jiems sudėti, įrėminti pinigus kūrybiškai sugalvojus kam jie gali būti skirti, arba užsisakyti iš čia gražų vokelį http://handmadebyvirginija.blogspot.com/.
Čia yra keletas tikrai gerų idėjų. Panaršykite ir čia SM, yra moterų kurios gamina rankų darbo vokelius, atvirutes...

Ačiū Saulika,pinigai visuomet gerai
,bet bijau,kad išleis ne sau šeimai,vaikams... jei labai,labai reikia dviračio,gyvena kaime,karvės,daržai ir t.t. o dviratukas rusų laikų senučiukas net pedalai nesisuka
kaip ji dar pavažiuoja.O jai padovanotume dviratį?bet bus balta ,balta žiema
ir vėl nelabai
Papildyta:
ačiū beibis,nespaskaičaiu
taip čekis praktiška.Kai mums buvo sunku visuomet sakiau,kad toki čekiai labai gerai
ką nori ta perki

Papildyta:

QUOTE(aldara @ 2013 11 14, 22:26)
Ačiū Saulika,pinigai visuomet gerai
,bet bijau,kad išleis ne sau šeimai,vaikams... jei labai,labai reikia dviračio,gyvena kaime,karvės,daržai ir t.t. o dviratukas rusų laikų senučiukas net pedalai nesisuka
kaip ji dar pavažiuoja.O jai padovanotume dviratį?bet bus balta ,balta žiema
ir vėl nelabai
Papildyta:
taip čekis praktiška.Kai mums buvo sunku visuomet sakiau,kad toki čekiai labai gerai
ką nori ta perki

Papildyta:

tai pirkit dviratį, tai kas kad žiema. super dovana.
Pritariu beibis, pirkite, dviratį, juk jau žinote ko labiausiai reikia ir tikrai ta dovana džiaugsis draugė, nes praktiška ir naudinga, nesvarbu, kad žiema, dovana ateičiai.

Buvau dviračių parduotuvėj
kaip tik akcija:geras,gražus,geras rėmas,tvirtas,LTgamybos,vokiškos detalės 550 ar neperdidelė dovana?kad neišpuiktų?