Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas 50-mečio jubiliejui

QUOTE(remini @ 2012 07 16, 15:36)
birštone  4u.gif  pirkome per tuos grupinius akcijinius puslapius, tai mokėjom 299 lt už 2 nakvynes su pusryčiais, vakariene, vynu, masažais ir pan.  4u.gif

Maciau ir as dabar, kad akcija vyksta 299 "nEMUNO SLENIS" viesbutyje. Bet girdejau, kad ten didelis kicas. Gal ten pat teveliai buvo?
Atsakyti
sveikos,turiu dideli prasyma jau perziurejau visas jusu temas,ir akys baigia isvarvet gal galit kas uzvest ant kelio reikia labai paprastu neilgu izanginiu zodziu 60 metu jubiliejuj gal kuri galit padet ....aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2012 06 16, 14:39)
na ka mes jau po jubiliejaus,buvo visi savi.sventee vyko kavynej.kol visi susirinkom,gerem sampana.susirinkus visiem iteikinejom geles ir vokelius.tiesa stala dekoravom balta raudona.ant tauriu klijavom boruzytes gerai atrode  mirksiukas.gif  ant sienos iskabinom jubiliato foto,tai visi ziurynejo ypac tas mazu dienu  thumbup.gif  paskui iteikiau medali uz pirmam pasiekus pusiaukele-taip gavos kad ta diena buvo vyriausias  drinks_cheers.gif .zaidem viena zaidimuka.tiesa sveciai visi gavo po segtuka su angelu-kad tas angelas visiem nestu ta gera nuotaika kuria turi ir jubilijatas.buteliukus klijavom su 50-cio etiketem.torta buvom uzsake bokalo formos nes tevukas alaus megejas.ant virsaus zvakutes 50 degem.kelem anksti kad visi nebut gan isgere,bet kelem 10-20-30-40-50valioooo.....

sveikute - labai grazi svente turejo but,su tokiomis graziomis idejomis 4u.gif
gal galetum pasidalint daret ar pirkot tas boruzeles ir angeliukus, labai idomi ir man dar negirdeta ideja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2012 07 23, 09:23)
sveikute - labai grazi svente turejo but,su tokiomis graziomis idejomis  4u.gif
gal galetum pasidalint daret ar pirkot tas boruzeles ir angeliukus, labai idomi ir man dar negirdeta ideja  blush2.gif

boruzytes pirkom dovanu pardej tai ieskokit kur gelem ir visokiom smulkmenytem prekiauja.ten berods50cnt iseina viena,ten pat piorkom gelytes irgi raudonas pabarstyti ant stalo
ir tuos angeliukus ant segtuku 1lt vienetas.gaila foto nemoku ikelt parodyciau kaip atrode
Atsakyti
labas merginos,
gal galėtumete padeti su 50 jubiliejaus laikrastuku? lapelis24@gmail.com
aciu labai, lauksiu laisku
Atsakyti
QUOTE(erikuza @ 2012 07 23, 07:26)
boruzytes pirkom dovanu pardej tai ieskokit kur gelem ir visokiom smulkmenytem prekiauja.ten berods50cnt iseina viena,ten pat piorkom gelytes irgi raudonas pabarstyti ant stalo
ir tuos angeliukus ant segtuku  1lt vienetas.gaila foto nemoku ikelt parodyciau kaip atrode

na bandysiu pasniurinet, kai grysiu Lietuvon gal rasiu, man labai patiko tavoji ideja - turetu but begalo grazu 4u.gif
Atsakyti
aš ir labai ruošiaus mamos 50, bet šeimoj netektis ir teko daug ką iš scenarijauišmest verysad.gif , po gimtadienio, kuris vyks kitą šešt truputį aprašysiu ką veikėm, nes bus tik paprastas pasisėdėjimas , tačiau visvien bandysiu jį pagyvint
Atsakyti
niu ką gi baigiau laikraštuką, scenarijų sutrumpinau, išmečiau visas didesnes linksmybes, bet stengiausvisai liūdno nepadaryt 4u.gif . tikiuos mamai viskas patiks. tortuką kepa viena mamytė.visi vaikai atsivešim dar po gėlytę, kai bus žodis nuo vaikų pasakysim trumpą ketureilį ir padovanosim gėles. wub.gif
Atsakyti
na ir bus labai grazu 4u.gif
mes taip pat planuojam 60meti, tai prisirinkau cia graziu mamyciu ideju, sudeliojau jas pagal save ir vistiek kas nors pavyks. mirksiukas.gif
sale sugalvojau pati padarysius tuos pompoms burbulus ir papuosiu. is tapeto ant sienos padarysiu dideli plakata su uzrasu kad svenciam 60meti ir visa prirasinesiu, bus kai zvaigzdes visi stosis prie jo ateje ir nusifotkins smile.gif manau bus siokia tokia atrakcija, juolab kad rinksis vyresnio amziaus zmones.na o daugiau vakaro pravedimas su kai kuriu zmoniu prisiminimais apie jubiliate,anuku sveikinimas ir keli zaidimukai. o musu dovana bus muzikantas, kurio tikrai nesitikes jubiliate, dar tik sugalvosim koki idomu su humoru to muzikanto atsiradima g.gif gal turit kokiu ideju unsure.gif
Atsakyti
skaičiau skaičiau šią temą ir tikrai išsirinkau tai, kas pravers man scenarijui. thumbup.gif tik dar noriu truputį paprašyti pagalbos. kadangi švęsime septyniasdešimtmetį ir žinoma bus programa, kur suskirstyta dešimtmečiais. bet dar trūksta dviejų dešimtmečių - tai nuo 50 iki 60 ir nuo 60 iki 70. ką patartumėte per šiuos laikotarpius pakalbėti? nuo 50 iki 60 tai reiktų ką nors apie dvi anūkes,o ką toliau? prašau, padėkite sugalvoti. padėsite atsikratyti man galvos skausmo. biggrin.gif ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rossa @ 2012 08 23, 18:45)
skaičiau skaičiau šią temą ir tikrai išsirinkau tai, kas pravers man scenarijui. thumbup.gif  tik dar noriu truputį paprašyti pagalbos. kadangi švęsime septyniasdešimtmetį ir žinoma bus programa, kur suskirstyta dešimtmečiais. bet dar trūksta dviejų dešimtmečių - tai nuo 50 iki 60 ir nuo 60 iki 70. ką patartumėte per šiuos laikotarpius pakalbėti? nuo 50 iki 60 tai reiktų ką nors apie dvi anūkes,o ką toliau? prašau, padėkite sugalvoti. padėsite atsikratyti man galvos skausmo. biggrin.gif ačiū. 4u.gif

tai iš žmogaus gyvenimo imk kažką, gal naują draugą susirado pensijon išėjęs (us) , ar keliaut labai mėgsta, ar proanūkis koks gimė biggrin.gif, gal kažkokį darbą dirbt pradėjo, ar kaip tik tingėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

merginos atsiuskit man i pasta laikrastuko, stalo korteliu pvz..Mamos 50-metis jau ateinanti sestadieni...PRASAUUUU.... laurast1981@gmail.com
Atsakyti