QUOTE(_Liepa_ @ 2011 05 31, 13:57)
tokiam jubiliejui reiktu ispudingos dovanos, tokios, kad sukeltu daug ispudziu. pvz as saviskiui siemet padovanojau skrydi lektuvu. labai patiko ir jam, ir man

o kol vieni skraido, kiti aerodrome kepasi saslykus, vazineja keturraciais ir pan. manyciau, butu puiki ideja ir del dovanos, ir del pacios jubiliejaus sventes

del informacijos skambinau situo nr +37067982577
jei ne paslaptis kiek kainavo?
mes per mano vyro mociutes 70-meti zaidem daug zaidimu (vede muzikantas) mums tai idomu buvo, bet senimui per daug visko, taigi nepersistenkite!!!!
Ka atsimenu:
- sukviete visus anukus ir suskirste visus pagal pasaka senelis rove rope.... personazus, ir kiekvienas anukas isgirdes savo personazo varda turiu daryti pritupima. pvz senelis(vyriausias anukas tupia)rove rope, bet seenelis (vel tupia) neisrove, pasikviete senelis( vel anukas tupia) senele ( anuke kokia vyriausia tupia)......nju ir taip sekama pasaka, kol beroda pelyte paskutine padejo rauti....zinokit juoko buvo belekiek....o mano brangusis (vyriausias anukas/senelis) vos paejo!
- kviete koki zmogu uzleidzia muzika ir tas turi pavaizduoti ta daininka, kokie jo judesiai dainuojant ir ppan.
- pasikviete kelis zmones ant nugaru uzdejo pvz geju baras, pliazas ....visi uzdavinejo ivairius klausimus ir tie zmogiukai turejo atspeti kas pas ju ant nugaru uzrasyta
- duoda stikliuka ir kiekvienas turi ipilti kokio geralo i ji, kam jau netelpa tas turi ji visa isgerti
per mano mamos 50 tai davem korteles su juokingais klausimais ir dar juokingesniais atsakymais. is eiles duodi traukti kortele su klausimu, tas zmogus is karto pasako kuris atsakys, tada tas kas kuris atsako, traukia klausimo kortele( bet cia manau labiau tinka kai zmoniu nedaug)
- sekem kazkokia pasaka(reiktu paieskoti savo uzrasuose) apie princa ir princese. pries tai teciui i kisene idejom M$M saldainiukus....ir esme gale tokia kad sakomi tokie zodziai kad saldus, skanus ir mam turi kisti ranka i kisene (gal neaiskiai parasiau, bet buvo idomu)
gal kam pravers!
beto mano uosvio rugsejo 9d 50-metis ir manau man reik ji pravesti, nors dar neaisku, bet po truputi renkuosi info