Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas 50-mečio jubiliejui

Labutis visoms. Gal kas šventėte tėvelio ar senelio 70- metį? labai reikia idėjų jau vyresniems žmonėms, jiems žaidimukai nelabai, tik ir plepasi visi prie stalo, seniai nesimatę doh.gif kaip juos užimt, kad bendras veiksmas vyktų, o ne po du kalbėtųsi ? lotuliukas.gif
O gal kas daro albumą, užsakyčiau, jei spėtų birželio 4 dienai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2011 05 16, 14:49)
Labutis visoms. Gal kas šventėte tėvelio ar senelio 70- metį? labai reikia idėjų jau vyresniems žmonėms, jiems žaidimukai nelabai, tik ir plepasi visi prie stalo, seniai nesimatę  doh.gif  kaip juos užimt, kad bendras veiksmas vyktų, o ne po du kalbėtųsi ?  lotuliukas.gif
O gal kas daro albumą, užsakyčiau, jei spėtų birželio 4 dienai  blush2.gif

o pati nenori pabandyt albumo pasidaryt? per copy1 arba eurokosfoto parsisiunti ju programa, ir foto lengvai susikeli kaip nori. o tada nusiunti uzsakyma ir per 7 dienas (rodos) padaro..
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2011 05 16, 16:22)
o pati nenori pabandyt albumo pasidaryt? per copy1  arba eurokosfoto parsisiunti ju programa, ir foto lengvai susikeli kaip nori. o tada nusiunti uzsakyma ir per 7 dienas (rodos) padaro..

kad aš nelabai su tom programom, o ir laiko nelabai yra, sukuosi apie du paauglius ir mažių, o po darbo ir kojas norisi ištiest blush2.gif
Atsakyti
tokiam jubiliejui reiktu ispudingos dovanos, tokios, kad sukeltu daug ispudziu. pvz as saviskiui siemet padovanojau skrydi lektuvu. labai patiko ir jam, ir man thumbup.gif o kol vieni skraido, kiti aerodrome kepasi saslykus, vazineja keturraciais ir pan. manyciau, butu puiki ideja ir del dovanos, ir del pacios jubiliejaus sventes smile.gif del informacijos skambinau situo nr +37067982577
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Liepa_: 31 gegužės 2011 - 12:59
4u.gif Sveikos kuribingosios
oi, kaip man reikia Jusu visu pagalbos.
Mano mamyte svencia 06.25 50-meti.
Aisku ji nieko nenori ir panasiai g.gif taigi, pasakiau kad prie TV ji tikrai nesedes ir kad nieko neplanuotu schmoll.gif
siandien nupirkau jai skrydi virs Traku (Dievuliau padek su oru rolleyes.gif )...
uzsakysiu dar jachta paplaukioti, ir dar bandysiu Trasalyje koki masaza uzsakyti. Itraukiau i tai dar jos sesute su seima (su vyru ir dukryte), as su MB ir mamos mama - taigi busime septyniese. Visi gyvename atskirai.
Prasau pagalbos, kaip visa tai apipavidalinti? Patiko mintys apie "kelione per desimtmecius", bet deja, turbut laimingiausias laikotarpis buvo kai atsiradau as wub.gif 4u.gif i kitus net nesinoretu lysti verysad.gif
gal kokiu ideju turite, nes, pasikartosiu jei Dievulis duos gera ora 4u.gif dar piknika koki padarysim visi kartu, KAIP VISKA GRAZIAI APIPAVIDALINTI ???? verysad.gif kaip ta mamuliuka is namu graziai pasiimti, kaip nuvesti paskraidyti, paplaukioti, i masaza, gal dar ka sugalvoti? doh.gif kokia gi ta tema padaryti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 05 31, 13:57)
tokiam jubiliejui reiktu ispudingos  dovanos, tokios, kad sukeltu daug ispudziu. pvz as saviskiui siemet padovanojau skrydi lektuvu. labai patiko ir jam, ir man  thumbup.gif o kol vieni skraido, kiti aerodrome kepasi saslykus, vazineja keturraciais ir pan. manyciau, butu puiki ideja ir del dovanos, ir del pacios jubiliejaus sventes  smile.gif del informacijos skambinau situo nr +37067982577

jei ne paslaptis kiek kainavo?

mes per mano vyro mociutes 70-meti zaidem daug zaidimu (vede muzikantas) mums tai idomu buvo, bet senimui per daug visko, taigi nepersistenkite!!!!
Ka atsimenu:
- sukviete visus anukus ir suskirste visus pagal pasaka senelis rove rope.... personazus, ir kiekvienas anukas isgirdes savo personazo varda turiu daryti pritupima. pvz senelis(vyriausias anukas tupia)rove rope, bet seenelis (vel tupia) neisrove, pasikviete senelis( vel anukas tupia) senele ( anuke kokia vyriausia tupia)......nju ir taip sekama pasaka, kol beroda pelyte paskutine padejo rauti....zinokit juoko buvo belekiek....o mano brangusis (vyriausias anukas/senelis) vos paejo!:)
- kviete koki zmogu uzleidzia muzika ir tas turi pavaizduoti ta daininka, kokie jo judesiai dainuojant ir ppan.
- pasikviete kelis zmones ant nugaru uzdejo pvz geju baras, pliazas ....visi uzdavinejo ivairius klausimus ir tie zmogiukai turejo atspeti kas pas ju ant nugaru uzrasyta
- duoda stikliuka ir kiekvienas turi ipilti kokio geralo i ji, kam jau netelpa tas turi ji visa isgerti
per mano mamos 50 tai davem korteles su juokingais klausimais ir dar juokingesniais atsakymais. is eiles duodi traukti kortele su klausimu, tas zmogus is karto pasako kuris atsakys, tada tas kas kuris atsako, traukia klausimo kortele( bet cia manau labiau tinka kai zmoniu nedaug)
- sekem kazkokia pasaka(reiktu paieskoti savo uzrasuose) apie princa ir princese. pries tai teciui i kisene idejom M$M saldainiukus....ir esme gale tokia kad sakomi tokie zodziai kad saldus, skanus ir mam turi kisti ranka i kisene (gal neaiskiai parasiau, bet buvo idomu)
gal kam pravers! mirksiukas.gif
beto mano uosvio rugsejo 9d 50-metis ir manau man reik ji pravesti, nors dar neaisku, bet po truputi renkuosi info
Atsakyti
SVEIKUTES,
ŽONOKITE PASIBAISĖJAU scenarijais...50 metų nejau yra tiek daug, kiek Jums visoms metų tada 12-16? man 35, ir iešjau sesei 45 metu proga kokiu žodžių gal kažka pasakyt per gimtadieni, pravesti, bet visi tie žodžiai seniems žmonėms na mano nuožiūra 70-80, ir tai kitas būdamas vyresnis apie ..nulingavo, pasidabravo-SIAUBAS.
kAD TIK MAN vaikai taip nerašytų ir nesveikintu.
Turiou draugų 45-55 metų amžiaus, tai man net į galvą nešautų taip pasveikinti su ..plaukai pražilo...
esu pasimetusi, noriu kažko sesei gražaus, bet minties niekur geros nerandu, gal ne čia ieškau, ar nesurandu ko reikia...
gal pagelbisite.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ASARITE @ 2011 08 10, 13:19)
SVEIKUTES,
ŽONOKITE PASIBAISĖJAU scenarijais...

Nieko naujo internete ir nesurasite. Originaliausia susikurti pačiai. O kodėl tuos apšerkšnijusius plaukus (ar pan.) nepakeisti į kitą sakinį?
Atsakyti
gal patarsit ka padovanoti 60 m tetai ax.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti savo ispudziais del vyro gimtadienio. Ilgai sukome galva ne del dovanos (sutarem, kad dovanojami vokeliai), bet del muzikanto. Norejosi, kad sventeje grotu gyvai. Vestuviu muzikantai pasirode per brangus, nes moketi po 2000 uz vakara tikrai nenorejome, juo labiau, kad musu sveciu byvo nedaug - apie 30. Galiausiai per pazistamus radom muzikanta, kuris priverte ne tik sokti ir linksmintis, bet ir asara nubraukti, toks nuosirdus dainavimas, grazus balsas. Kiek teko kalbeti - yra baiges muzika, berods 10 metu mokesis muzikos, bet zinokit jauciasi. Tai manau, kad jubilitui labai grazi dovana galetu buti toks muzikantas. Jei ka domintu turiu telefona, bet nenoriu viesai skelbti, rasykite i as.
Atsakyti
sveikos, gal kas gali pagelbeti!!:) noriu draugei padaryti jubiliejini diploma 50 metu. Internete kaip ir yra pavyzdziu, bet visi mokami, gal kas turit pavyzdi, reikia labai skubiai!!! plz HELP!!
Atsakyti
QUOTE(erikoozas @ 2011 09 30, 13:34)
sveikos, gal kas gali pagelbeti!!:) noriu draugei padaryti jubiliejini diploma 50 metu. Internete kaip ir yra pavyzdziu, bet visi mokami, gal kas turit pavyzdi, reikia labai skubiai!!! plz HELP!!

rastinese prekese labai daug yra grazaus popieriaus teksta galima nusikopijuoti ir per worda paskui atspausdinti jeigu taip greitai reikia nes as pati taip darysiu nes nerandu sablono smile.gif
Atsakyti