Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas 50-mečio jubiliejui

4u.gif Sveikutes,
Ramiai sau gyvenau doh.gif , kol nepakviete dede i savo jubilieju. Jau kita savaitgali. Zinau, kad tikisi is manes vakaro pravedimo. Ir dabar mintis blink.gif ka daryt?? Kad ir kiek turejau scenariju, kartotis negaliu, publika beveik ta pati. Reiks rankiotis dar info, manau suspesiu. Domina labai visokie zaidimukai, nes vakaras vyks sodyboje prie ezero. Gal kas ka naujo turit?
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 05 01, 17:22)
Na va, nupirkom su broliu kvietima i SPA centra (kuno vyniojimas, masazas, pedikiuras, manikiuras, plaukams proceduros, sukuosena ir makiazas). Viskas vyks ta pacia diena, kada ir gimtadienis, tai po SPA proceduru vakare i gimtadieni visa atsigavus ir isgrazinta vaziuos  ax.gif

bigsmile.gif , pakisai minti, ka anytai dovanu daryti, pries gimtadieni ir mes ja issiusim i spa, ot bus patenkinta, o ir kaip atsigaus, sutiks 50 - meti kaip 20 -meti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2008 05 20, 11:08)
4u.gif Sveikutes,
Ramiai sau gyvenau  doh.gif , kol nepakviete dede i savo jubilieju. Jau kita savaitgali. Zinau, kad tikisi is manes vakaro pravedimo. Ir dabar mintis  blink.gif ka daryt?? Kad ir kiek turejau scenariju, kartotis negaliu, publika beveik ta pati. Reiks rankiotis dar info, manau suspesiu. Domina labai visokie zaidimukai, nes vakaras vyks sodyboje prie ezero. Gal kas ka naujo turit?

karaoke jei dar nebandet visai smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pactior @ 2008 05 22, 11:17)
karaoke jei dar nebandet visai smagu smile.gif

thumbup.gif Šiandien, kaip tik su teta apkalbėjom šitą atrakcija. Pas dukra yra karaoke centriukas su mikrofonu, belieka tik įsirašyti muzika ir atsispausdinti žodžius.
Atsakyti
Labas vakaras mergaites,

Gelbekite mane!! Birzelio 6diena ivyks mano vyro 50-metis blush2.gif
Nu man dar toli iki 50, bet turiu brangu zmogu, kurio laukia sia iskilminga svente. Jis labai netiketai nusprende visgi svesti si jubilieju, sveciai sukviesti, kavine yra, muzikantai yra, bet nera jokio scenarijaus, apart Power point pristatymo, nuo mazens iki siudienu. Bet MB si pristatyma nori pats komentuoti. Ok, o ka man tada daryti? Kaip sudomiti svecius, kuom juos uzimti?? Dauguma yra tarp 40 ir 50 metu rolleyes.gif
Labai lauksiu jusu pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
Mes svogerio 40m. jubiliejui samdom pilvo sokio sokeja, manau bus ne tik linksma bet ir ispudinga.
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2008 05 01, 21:22)
Na va, nupirkom su broliu kvietima i SPA centra (kuno vyniojimas, masazas, pedikiuras, manikiuras, plaukams proceduros, sukuosena ir makiazas). Viskas vyks ta pacia diena, kada ir gimtadienis, tai po SPA proceduru vakare i gimtadieni visa atsigavus ir isgrazinta vaziuos  ax.gif

Labas. Labai faina dovana sugalvojot. O kiek , jei nepaslaptis, visa tai kainavo? Ir as noreciau tokia dovana padovanoti savo mamai smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano mama baliaus kelt nenorėjo, tai aš šiek tiek surengiau pasisėdėjimą. Tėvai išvažiavo į sodą, o aš su MB nakvojau pas juos ir ruošiau vaišes nedideles. Kai tėvai grįžo, įkišau mamą į šliopkes ir nuvedžiau manikiūro ir pedikiūro (buvau užrašiusi). Per tą laiką, kol ją gražino, suruošėm stalą iki galo, o kai ji grįžo (žvilgčiodama į nagučius vis hihihi.gif), susėdom visi paminėti šventės smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

prašau man padėti smile.gif mano mama neduoda man ramybės, ir neatstoja nuo manęs kad tik jum parašyčiau biggrin.gif

taigi ką galėtumėt pasiūlyti mamos darbe simboliškai surengti baliuką bendradarbiams? ax.gif kokias vaišes pirkti? gal ką įdomaus žinot, o ne tik kavutė, šampanas ir tortas? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o mes mamos 50-meciui uzsakeme muzikantus - kas nebuvo jos planuose, nors ir sventeme kavineje. Liko tikrai nustebinta, net is pradziu bego ten su jais aiskintis is kur jie cia atsirado, kas juos kviete ir panasiai doh.gif lotuliukas.gif O dar geresnis siurprizas buvo taureles. Paprasciausiai nupirkome paprastus stikliukus, ant lipnios pleveles atspausdinome mamos fotke su uzrasu "O man tik 50" ir uzklijavome ant stikliuku. Kavineje paprasiau, kad padetu ant stalu butent situs stikliukus. Is pradziu niekas net demesio neatkreipe, kol kazkas is sveciu nepaklause ar stikliuka galima bus pasiimti namo. Tik tada dauguma puole atidziau apziurineti thumbup.gif Siurprizas buvo superinis. Ypac mamai. O dar gerai tai, kad sveciai pasieme savo taureles kaip prisiminima apie mamos 50-meti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 01 04, 11:48)
sveikutės merginos reik jūsų pagalbos viską lyg ir jau susiradau tik man reikia linksmų žaidimukų  kur galėtų dalyvauti žmonės nuo 0-70 gal kas tokių turite pasidalinkite prašau nes jau baliukas ne už kalnų ir visoms ačių kurios pasidalinote savo idėjomis labai daug kuo pasinaudojau

sveikos mirksiukas.gif as ir kokiu linksmu zaidimuku ieskau, liko dvi savaiteles iki jubiliejaus, tai reik jau rimtai galvele pasukt. gal kas zinot kokiu zaidimuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&T: 02 rugpjūčio 2008 - 14:02
o gal zinote kur galima siauliuose atsvesti mamos jubilieju:~10 zmoniu..noretusi,kad butu galimybe pasisokti kur..ar yra kavinu kuriose groja muzika, geras maistas ir jauku? aciu uz pagalba
Atsakyti