Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Will @ 2008 03 21, 11:42)
Keičiant didesnę sumą, galima derėtis dėl kurso  mirksiukas.gif  Tik tiek, kad ta didesnės sumos sąvoka skiriasi priklausomai nuo banko  ax.gif

Mums Parex pats pasakė, kad nuo 6000 jau kitu kursu eina.. nežinau, ar galima dar kažką prisiderėt. Iš manęs dėrėtoja ne kokia blush2.gif
Dėl skaičiavimo ne visai to klausiau. Man įdomu, ar Snore sąskaitos atsidarymas mokamas, ar jie nusiima kažkiek pinigų už pinigų pervedimus ir pan. Parex man sakė, kad jiems duodant ir iš jų paimant grynais nieko jie nenuskaito, bet jei pervesi iš kito banko ar pan, tai 0,4% nusiima ar kažkas pan. Nelabai supratau g.gif
Atsakyti
Saskaitos atidarymas nemokamas, o del pinigu nuskaitymo uz pavedima is kito banko tiksliai pasakyt negaliu. Bet siaip bankai dazniausiai ima uz tai pinigu. As is hansa banko pinigus pervedu i ukio banka, tai nuskaito ukio bankas man 1.20
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 03 21, 13:47)
Parex man sakė, kad jiems duodant ir iš jų paimant grynais nieko jie nenuskaito, bet jei pervesi iš kito banko ar pan, tai 0,4% nusiima ar kažkas pan. Nelabai supratau  g.gif

jeigu į sąskaitą įneši kažkokią sumą grynais - tai tą sumą grynai nemokamai galėsi nusiimti wink.gif bet jei gausi pavedimą į sąskaitą, tai norėdama iš jos nusiimti už pirmą 1000 Lt nemokėsi nieko, o kas bus viršaus - bus 0,4 proc. nuo sumos smile.gif t.y. iš sąskaitos (jei į ją pinigai gauti pavedimu) kiekvieną dieną nemokamai gali nusiimti iki 1000 Lt smile.gif
tikiuos dabar aiškiau 4u.gif
Atsakyti
Aš pati internetu pasidedu pinigėlius, nes labai įsižeidžiau doh.gif kai doh.gif parašiau užklausą į VB, kad noriu investuoti į fondus, o man atsiuntė telefonus kur galiu pasiteirauti, o anksčiau patys skambindavo, siūlydavo susitikimus ir pan ax.gif
Atsakyti
Pameginkit pasnekinti kredito unijas,
www.lku.lt
dazniausiai pas juos buna geresni procentukai.

Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2008 03 22, 11:50)
jeigu į sąskaitą įneši kažkokią sumą grynais - tai tą sumą grynai nemokamai galėsi nusiimti wink.gif bet jei gausi pavedimą į sąskaitą, tai norėdama iš jos nusiimti už pirmą 1000 Lt nemokėsi nieko, o kas bus viršaus - bus 0,4 proc. nuo sumos smile.gif t.y. iš sąskaitos (jei į ją pinigai gauti pavedimu) kiekvieną dieną nemokamai gali nusiimti iki 1000 Lt  smile.gif
tikiuos dabar aiškiau 4u.gif

Jau aiškiau 4u.gif Tik ar čia nusiimant grynais, ar ir už pavedimą reik mokėt?
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 03 23, 16:36)
Jau aiškiau  4u.gif Tik ar čia nusiimant grynais, ar ir už pavedimą reik mokėt?

tie 0.4 proc. už nusiėmimą grynais smile.gif pavedimų įkainiai yra atskiri smile.gif
Atsakyti
sveikos. gal galit patarti koki banka pasirinkti kaupti terminuotuosius indelius?kuriame didziausios palukanos? suma butu apie 10000.noretume deti metams ar ilgiau.aciu uz patarimus.
Atsakyti
neapsimoka dėto ilgam laikotarpiui, nes fiksuojate visam laikotarpiui, suma jūsų maža vis tiek daug neuždirbs, o padėjus mažesniam turite galimybe daryt i auto pratęsimą tai jei bus palūkanos aukštesnės daugiau uždirbsite.
o kiek kurio banko standartas - užeik į jų netinius pusl ir rasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 07 14, 20:35)
neapsimoka dėto ilgam laikotarpiui, nes fiksuojate visam laikotarpiui, suma jūsų maža vis tiek daug neuždirbs,  o  padėjus mažesniam turite galimybe daryt i auto pratęsimą tai jei bus palūkanos aukštesnės daugiau uždirbsite.
o kiek kurio banko standartas -  užeik į  jų netinius pusl ir rasi smile.gif

o tai cia jau 10 000 mazai???
Atsakyti
As i Parex dejau. Panasias palukanas ir Ukio bankas duoda. Kiti berods maziau. Bet aisku reiktu dar rimciau pasidometi pries dedant. Kaip jau minejau man Parex pasirode priimtiniausias.
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2008 07 14, 21:27)
o tai cia jau 10 000 mazai???

Man - ne. Kitiems - mažoji atlyginimo dalis lotuliukas.gif
O laikysi banke litais? Aš apie eurinę sąskaitą mąstau g.gif
Atsakyti