Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

Aciu! Bet kad palukanos vel nukrite. Reiks laukt savaitele, nes jei ilgiau - nebeapsimokes nutraukt sutarties.
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2009 08 28, 20:56)
Cia matosi labai gerai, kur ir uz kiek galima padet.
Mano Indelis

O as turiu klausima - jei noriu nutraukti pries menesi sudaryta terminuoto indelio sutarti, ir padeti tuos pinigus vel is naujo, nes pakilo palukanos, ar galiu tai padaryti be finansinio nuostolio (isskyrus aisku palukanu uz 1 men praradima?). Buciau dekinga, jei kas galetu pakomentuot  4u.gif

o iš kur čia tas memelis, kur čia toks bankas ar kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 08 31, 21:08)

vat ir aš ilgai apie šitą masčiau, bet kadangi provincijoj gyvenu nedrįsau klaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 08 31, 22:08)

QUOTE(kastonele @ 2009 08 31, 22:15)
vat ir aš ilgai apie šitą masčiau, bet kadangi provincijoj gyvenu nedrįsau klaust blush2.gif

Klaipėdos kredito unija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 08 31, 21:08)

o man tai smalsu ar zmonems siaip idomu kas per daiktas tas memelis, ar siaip noretumet bile kam pinigelius patiketi, svarbu tik kad geras palukanas pasiulytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2009 09 02, 16:24)
o man tai smalsu ar zmonems siaip idomu kas per daiktas tas memelis, ar siaip noretumet bile kam pinigelius patiketi, svarbu tik kad geras palukanas pasiulytu  blush2.gif

man nesvarbu kokios palūkanos pinigus nešu tik į 2 tuos pačius bankus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2009 09 02, 17:24)
o man tai smalsu ar zmonems siaip idomu kas per daiktas tas memelis, ar siaip noretumet bile kam pinigelius patiketi, svarbu tik kad geras palukanas pasiulytu  blush2.gif
Kredito unijos kuriamos arba geografiniu (Kauno kredito unija) arba profesiniu („Achemos“ kredito unija) principu, indeliai jose drausti taip pat kaip ir bankuose, plius siekiama ne pelno, o maksimalios naudos unijos nariams. Kredito unijos nariu bet koks pasalietis tapti negali, o tapes juo gauna ir didesnes palukanas, ir mazesnius mokescius 4u.gif
Visas uniju sarasas pagal apskritis pradedant Alytaus apskritimi yra cia 4u.gif Pasibaigus mokejimo korteliu terminams labai rimtai svarstau galimybe pereiti i viena is kredito uniju - ju ir ikainiai mazesni, ir pagaliau internetine bankininkyste bei mokejimo korteles normaliai susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 02, 16:50)
Kredito unijos kuriamos arba geografiniu (Kauno kredito unija) arba profesiniu („Achemos“ kredito unija) principu, indeliai jose drausti taip pat kaip ir bankuose, plius siekiama ne pelno, o maksimalios naudos unijos nariams. Kredito unijos nariu bet koks pasalietis tapti negali, o tapes juo gauna ir didesnes palukanas, ir mazesnius mokescius 4u.gif
Visas uniju sarasas pagal apskritis pradedant Alytaus apskritimi yra cia 4u.gif Pasibaigus mokejimo korteliu terminams labai rimtai svarstau galimybe pereiti i viena is kredito uniju - ju ir ikainiai mazesni, ir pagaliau internetine bankininkyste bei mokejimo korteles normaliai susitvarke smile.gif

niekad nieko negirdėjusi apie unijas buvau tokios geros trumpos info 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastonele @ 2009 09 02, 17:59)
niekad nieko negirdėjusi apie unijas buvau tokios geros trumpos info 4u.gif  4u.gif  4u.gif
aciu blush2.gif ju minusas, kad tampant nariu reikia paju issipirkti, o jo dydis pagal konkrecios unijos istatus gali siekti 100-500 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 02, 16:50)

Cia aisku tik mano nuomone, bet atlyginimui pervesti gal ir nera didelio skirtumo ar i skandinaviska (tipo patikimesni) banka ar i unija, bet vat tokiu metu savo santaupu tai nepatikeciau niekam ax.gif Dzin man tie ju draudimai, labai jau man abejotina tikimybe atgauti savo pinigelius, jei jiems kas nors atsitiktu. Gal ir nebus taip kaip su Sekunde, nu bet atgauti pinigus, kad ir kita menesi, ar metus po bankroto man atrodo utopija.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2009 09 02, 19:08)
Cia aisku tik mano nuomone, bet atlyginimui pervesti gal ir nera didelio skirtumo ar i skandinaviska (tipo patikimesni) banka ar i unija, bet vat tokiu metu savo santaupu tai nepatikeciau niekam  ax.gif Dzin man tie ju draudimai, labai jau man abejotina tikimybe atgauti savo pinigelius, jei jiems kas nors atsitiktu. Gal ir nebus taip kaip su Sekunde, nu bet atgauti pinigus, kad ir kita menesi, ar metus po bankroto man atrodo utopija.

bet kur laikyti tuos pinigus, kojinėj po pagalve g.gif g.gif g.gif
sako sutaupyti pinigai turi dirbti, tai yra turi iš jų gauti pajamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 09 02, 17:01)
aciu blush2.gif ju minusas, kad tampant nariu reikia paju issipirkti, o jo dydis pagal konkrecios unijos istatus gali siekti 100-500 Lt 4u.gif

Taip pajų reikia išpirkti, tačiau išstojant tuos pinigėlius atgauni.
Atsakyti