QUOTE(sanrea @ 2009 02 08, 20:18)
"Arba gerai miegosi, arba skaniai valgysi" - pamąstykit
Neužsiraukit ant bankų siūlančių didžiules palūkanas.. nes jau šiomis dienomis kai kuriuose iš jų pritrūksta pinigų, kai tarkim norint atsiimti didesnės sumos indėlį turi laukti porą savaičių. Šiuo metu bankai labai lengvai priima indėlius, jiems juk reikia klientus pritraukt ir jų pinigines, o kas bus kai reikės tuos pinigus atiduoti...
Tuo tarpu didieji bankai siūlo mažesnes palūkanas, bet ir rizika juose yra mažesnė.
Kiekvienam spręsti savaip

Neužsiraukit ant bankų siūlančių didžiules palūkanas.. nes jau šiomis dienomis kai kuriuose iš jų pritrūksta pinigų, kai tarkim norint atsiimti didesnės sumos indėlį turi laukti porą savaičių. Šiuo metu bankai labai lengvai priima indėlius, jiems juk reikia klientus pritraukt ir jų pinigines, o kas bus kai reikės tuos pinigus atiduoti...
Tuo tarpu didieji bankai siūlo mažesnes palūkanas, bet ir rizika juose yra mažesnė.
Kiekvienam spręsti savaip
visapusiškai Jums pritariu

nereikia bėgti į banką, kuris siūlo aukštas palūkanas, paskui gali tekti ne vieną naktį nemiegoti

aš tiesiog renkuosi tą banką, kuriame turiu visas paslaugas, jis vienas iš didžiausių rinkoje, kad reikalui esant internetinės bankininkystės pagalba galėčiau viską susitvarkyti kaip man patinka. Aš už tai, kad "geriau žvirblis rankoje, negu briedis girioje"