Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Meškėnė @ 2009 03 07, 19:54)
o gal galit ivardinti tuos klibancius wink.gif

Vienu metu sklido gandas, kad kliba SNORAS, vėliau - HANSA, o kaip ten iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 08, 09:27)
niekas niekada jų neįvardins, nes laikomės visi solidarumo politikos ir apie jokius konkrečius  klibėjimo atvejus nešnekės kol tai nebus vieša.
O ir info 100proc neturint  blevyzgoti nesinori.

O kokie saugiausi šiuo metu Lietuvoje? Swedbank, SEB...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2009 03 08, 18:03)
O kokie saugiausi šiuo metu Lietuvoje? Swedbank, SEB...?  g.gif

schmoll.gif
Pagal saugausii banku 50-tuka,iš Lietuvoje esančių bankų yra Nordea bei Nord Lb

bankai
Atsakyti
už 12 mėn. Ūkio banke 10,3 proc. duoda, gal ten saugu? O ir eur bus faina manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wajew: 12 kovo 2009 - 23:31
Šiai dienai nerekomenduoju niekur laikyti litų ar kitos valiutos terminuotame metams, maximalus protingas laikotarpis 3-6mėn. bet tik jau ne 12.
Atsakyti
as i ukio banka padejau menesiui.palukanos 9.2.SEB buvau sugalvojusi metams,bet paskui nutraukiau ir nunesiau i ub. ir padejau menesiui.manau,kad islosiau,nes ten procentai didesni uz menesi nei SEB uz metus.
Atsakyti
As irgi padejus i ukio banka .jau metai kaip pinigai stovi ,bet irgi nedejau metams 6 menesiams paskui vel pratesiau 6 menesiam. snoro bankas man kazkuo i sekundes banka panasus juo visiskai nepasitikiu nezinau net kodel .dabar nauja terminuota indeli desiu tai 3 menesiam su automatisku pratesimu .
Atsakyti
Ingakalni, o kodėl 12 mėn. neapsimoka pasidėti indėlio pvz eurais, manau, Ūkio banke saugiausia, vis pinigėliai užsidirbs
Svarstau galimybę į kokį banką pasidėti, reikia 10 klasės mokinės dukros būsimoms studijoms taupyti
Šiaip visada laikydavau namie, o dabar, kai žvilgterėjau į palūkanas, ocho kokias duoda bankas, vistiek pas mane namie tūno, tai gal taip bus geriau.....
Atsakyti

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 22, 10:52)
Jūs čia pačios tokios drąsios teigti, kad visi indėliai yra apdrausti. doh.gif  Taigi valstybė neturi pinigų, skolose paskendusi, Sodra skolose ir kt. Iš kokių pinigų leiskit paklausti išmokės prarastus indėlius, kur tie mlrd?

O jei išmokės kaip rublinius, kai jie galutinai nuvertės, po kokių 10 m.

QUOTE(ingakalnis @ 2009 03 06, 22:53)
kaip kažkuri minėjo, indeliai apdrausti bet miela ponia, iš kur valstybė gaus lėšų  išmokėti  visiem, jei taip atsitiktų kad bankrutuos tokios įstaigos kaip Kredito unija ir t.t.

Ismoka ne valstybe, o tam ikurtas valstybes fondas, kuriame sukaupiamos privalomos draudziamosios lesos: http://iidraudimas.l...eliu-draudimas/
yra taisykles: indelis ismokamas per 3-9menesius, aisku per tieklaiko nuvertes bet nezymiai, nebent bus litais ir devalvuos ar valstybe bankrutuos
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 02 23, 10:25)
Jei turi nemazai, ir pinigu nereiks ilgesni laika, pirk obligacijas.

jau tik ne obligacijas-jos nedraustos. yra investiciju draudimas 20 000 eur, bet jis man atrodo neatidirbtas

QUOTE(madagaskaras @ 2009 03 13, 12:38)
As irgi padejus i ukio banka .jau metai kaip pinigai stovi ,bet irgi nedejau metams 6 menesiams paskui vel pratesiau 6 menesiam. snoro bankas man kazkuo i sekundes banka panasus juo visiskai nepasitikiu nezinau net kodel .dabar nauja terminuota indeli desiu tai 3 menesiam su automatisku pratesimu .

snoro bankas man rimciau atrodo, negu Ukio valdomas Romanovo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIMPL: 26 kovo 2009 - 23:08
QUOTE(SIMPL @ 2009 03 27, 00:07)
Ismoka ne valstybe, o tam ikurtas valstybes fondas, kuriame sukaupiamos privalomos draudziamosios lesos: http://iidraudimas.l...eliu-draudimas/
yra taisykles: indelis ismokamas per 3-9menesius, aisku per tieklaiko nuvertes bet nezymiai, nebent bus litais ir devalvuos ar valstybe bankrutuos
jau tik ne obligacijas-jos nedraustos. yra investiciju draudimas 20 000 eur, bet jis man atrodo neatidirbtas
snoro bankas man rimciau atrodo, negu Ukio valdomas Romanovo
Tame fonde sukaupta net 1 mlrd. Lt, jei krachas ju neuzteks ir vieno banko indelininku nuostoliams kompensuoti. Taip, kad be valstybės piniginės niekaip neišsiversti. Kiek gali nuverteti per 3-9 menesius manau dar visi pamena - prisiminkim 1990-1991 m. infliacija smile.gif
obligacijos ir kiti VP nedraudziami, investiciju draudimas taikomas, jei savininkas patiria nuostoliu del VP saugotojo piktavalisku veiksmu.
Kas gali buti su obligacijomis parodė Agrowill Group, kuri sia savaite saviskiu obligaciju emisijos nesugebejo ispirkti. Manau krizes salygomis tokia bus ne vienintelė.
Kuris bankas saugiausias, nebesilazinciau. Zinau, kas Swedbank ir SEB motininiuos dedas. Pagal logika - kuo didesnis, tuo saugesnis - rizikingi Medicinos, Siauliu, Ukio ir Snoras. Bet... skandinavu motininiuos ne pyragai, jei kuris is Baltijos salyse esanciu skes, manau, kad paliks kapanotis savarankiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 03 27, 08:55)
Zinau, kas Swedbank ir SEB motininiuos dedas. Pagal logika - kuo didesnis, tuo saugesnis - rizikingi Medicinos, Siauliu, Ukio ir Snoras.

dabar ir logika negali vadovautis, nes mateme kas atsitiko su didziausiais pasaulio bankais

Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2009 03 27, 08:55)
Kiek gali nuverteti per 3-9 menesius manau dar visi pamena - prisiminkim 1990-1991 m. infliacija smile.gif

indelius laikykite eurais
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2009 03 27, 12:13)
dabar ir logika negali vadovautis, nes mateme kas atsitiko su didziausiais pasaulio bankais
Papildyta:
indelius laikykite eurais

del logikos ir buvo parasyta bet su daugtaskiu smile.gif
siandien pat persiversiu visus indeliu i eurus, jei man savo pinigais garantuosite, jog euras nebus devalvuotas smile.gif garantuosite?
Atsakyti