QUOTE(kucci_kucci @ 2009 09 07, 10:30)
as tai siulyciau dar nenuimti rytinio pienelio
gali po pienelio duoti dar jogurtuko ar varskytes, ar taip negalima iskart po pienuko
nes man jogurtukas ar varskute tai atrodo kaip uzkandis, o ne pagrindinis patiekalas
maniskiui irgi buvo keli rytai kad vietoj 240ml. tik kazkur 140ml. isgerdavo, tai poto dar ir jogurtuko gavo, ir siaip vaisiu.... bet jei jau nuspresciau nuimti pienuka, tai kose grudine gal duociau
as ko norejau paklausti - mes visiskai nedraugaujam su soske, bet siuo metu pas mus tokia situacija - migdantis isgeria apie 200ml. vandens, kartais maziau - isikandes laiko ta bonke, soske traukia,toks vaizdas kad ne gerti nori, o traukti kazka, bet soskes nemoka o as jau jos ir duoti nenoriu, juk jau sitoks vyras
tai taip iseina, kad per diena isgeriam ~ 600ml. vandens
keistas musu migdymosi budas
nors daktare sake kad jei skysciai nevirsija 2l. tai nieko tokio...
Aciu uz pasisakyma... grudiniu nenroeciau dukart dienoj duoti...
QUOTE(airv @ 2009 09 07, 10:56)
Aš rytais duodu jogurtuko, nes irgi nedaug mišinuko išgeria...
Man tai amžinas klausimas...kiek košės jūsų vaikai suvalgo?
Kotais maniškis ėmė spyriotis, tai per dieną vos 300-400 ml sulapnoja...na ir mišinuko nedaug ~400-500 ml (čia per parą)
As va sakiau dar pora rytuku palauksiu, jei vis tas pats kartosis bandysiu irgi keisti i kitka pieniska... juolab kaloringumu nei jogurtas, nei varskyte nuo misinio neatsilieka
___
Apie kiekius, na tai rytinis misinys aisku... - mazai. Tada pietums ir vakarienei (pietums mesa su darzovem, vakarienei grudines su misiniu gamintos ar vaisiais skanintos) apie 300-340 ml suvalgo (nu siandien tai vakarienei suvalge apie 390 ml
), misinio vakare 230 ml, skysciu (sultys arbatos) per para apie 500 ml
Pastebejau, kad lyginant su kitais, maniskis retas valgytojas, bet talpus baisingai