QUOTE(*Nastiushka* @ 2009 06 02, 12:27)
sveika, as irgi siek tiek noreciau pakomentuoti jusu meniu;
visu pirma smalsu kaip vaikas valgo sausainiukus su pienu? pats atsikanda sausaini ir uzsigeria pienu?
del kiausinienes sutinku, kad ankstoka, prie kiausinio reikia po truputi pratinti
del cukraus irgi keista, kam duoti vaikui toki nesveika maista ir dar taip anksti? cukrus ir suagusiam yra blogis, ka jau sakyti apie vaika. Be to ji visada galima pakeist i vaisius, uogas, tyreles.
Ir dar del naktines koses; tau neatrodo, kad ji labai apsunkina skranduka? geriau ja duoti pusryciams arba apie 19 val. ar pakeisti ja i ka nors lengvesnio: misinuka, jogurtuka...
Pagailek vaiko, atsiprasau...
Uzvirinu piena ir uzpilu ant sausainiu,poto blenderiu suplaku ir gaunasi labai skanu..
beto ir jis jau pats kramto ir atsikanda.. As taip nemanau,kad ankstoka,nes mano lialka valgo jau nuo mano stalo ir as to nematau blogo,nes jis yra sveikas jam norisi as ir duodu paragauti.. bet palauk db musu maistuose viskas nesveika,jei taip musu vaikams viskas nesveika..
Naktine kose jam labai patinka ir jis buna sotus kai pavalgo,nes bandziau ansciau duoti,bet ka tu keliasi kelis kartus per nakty,o kai pavalgo tai miega nuo vakaro iki ryto.. Misinukas mums tik pagerti,arba pazaisti..
valgo ir vaisius,ir uogas..Tos pacio tyreles kiek daug chemijos..
Papildyta:
[quote=jurtoma,2009 06 02, 13:55]
nu prisiminiau dar...neseniai buvau sutikusi drauge,kuri taip pat dedavo cukraus i arbateles ir y maistely..nu patikekit mamytes vaikiukui du metai,bet dantuku vaikiukas neturi
visi iskirmeje
taigi gali pasiklaust savo stomotologes..ji papasakos kaip kenkia cukriukas,o kiek dar kitu ligu sukelia
nu kaip ir sakiau mamyte as uz sveika gyvenimo buda :
[/quot
As ir turiu pavyzdy,mano puske ir buvo uz sveika gyvenimo buda,o db mergaite 2metuku sveria tiek kiek mano 10kg,ir nieko nevalgo... Tai kam taip kankinti vaika???
Vaikelio gaila..