Įkraunama...
Įkraunama...

10 men .

QUOTE(Ievamul @ 2009 01 20, 13:33)
Sveikos, mamytes, patarkit, gal kam taip buvo? Mano maziukas nebenori gerti misinuko rytais  schmoll.gif  Anksciau apie 7 val. isgerdavo misinuko, apie 10 valgydavo kose. Dabar atsikeles misinuko nenori, sulciu irgi nenori, bandziau duoti varskytes su vaisiais - neima. Valgo kose tik apie 10 val. As nesuprantu, ar gali taip buti, kad jis atsikelia nealkanas ir neisalksta  keleta valandu g.gif

Mano mazajai irgi taip pat buvo. Atejo laikas kada nustojo gerti misinuka rytais ir pusryciu be 11 neikisdavau. Taip koki menesiuka tesesi. Dabar pienuko rytais irgi nebegeria, bet pusrycius jau kokia 10 galima isiulyti smile.gif . Nors ji rytais niekada valgi nebuvo, atsiima uztai per pietus biggrin.gif
Atsakyti
Sunus kelisi apytiksliai pries 7, irgi misinuko tik pora gurksneliu schmoll.gif. 10 val. valgom kose ir apie 10.30 miegucio. smile.gif
Atsakyti
labas mamytes 4u.gif na prisijungsiu ir as prie Jusu, atkeliavom is 9men temeles wink.gif
na mesapetitu nesiskundziam, tik mum iprasta pasidareta pati per ta pati valgyti smile.gif pienuko nelabai jau geria(misinuko), o vakaraispries miega neikisi.. keista g.gif be jo gyventnegaledavo, na keiciasi,tad nekisu per prievarta, jis gerai pas mane tik arbatele, nes nieko daugiau neisiulysi wink.gif o perpietus suvalgo apie 350-400ml/g darzovienes +mesyte, rytais duodu ryziu pudingo 250g tuose tarpuose tai jogurtass, vaisius , sausainis, vakarienei duodu lengva kosyte kokia, kartais grikiu manu smile.gif sriubyte karta isbandem ir kiausiniene ant garu wink.gif patiko smile.gif
ar galimakokioburokelio imest i darzoviene? na pasiulykit ka, didelis ACIU! wink.gif 4u.gif
Atsakyti
As kai mums verdu burokeliu sriuba, tai ir pupai duodu. Su blenderiu suplaku dar, tai gaunasi tirsta trinta burokeliu sriuba biggrin.gif . Dukrytei labai patinka smile.gif
Atsakyti
veiva as aplamai be blenderio niekur biggrin.gif
maniskis gabaliukais nevalgo, net nesistengia, o kitu girdejau jau bando g.gif na bandysiu pasiulyti..ir siaip ar duodat maisto, kuri pacios valgot??
Atsakyti
4u.gif Mano taip pat nekramto, tai valgo tik smulkinta ir savo patiekalu dar neduodu isskyrus sriubos skyscio paragavimui bet tik pora gurksneliu ir tenorejo.
Atsakyti
neju as tai va galvoju, gal pabandyt jamkotletuka su blenderiu sumalt???na i darzoviene? g.gif maziau prieskoniu ideciau... bet abejoju....
Atsakyti
Aciu, mamytes, nuraminot mane siek tiek del to misinuko nevalgymo rytais unsure.gif Svarbu, kad dienom nenustotu valgyti ax.gif
Atsakyti
As savo panai duodu jau kotletukus su bulvytem, sutrinu su sakute, padaziuko bigsmile.gif . Tai vajeeee kaip valgo. smile.gif
Atsakyti
Sakoma, kad kepto nelabai gerai duot. Gal geriau troskint kukuliukus g.gif Bet aisku, jei vaikutis noriai valgo 4u.gif
Atsakyti
labutis
va mums ryt jau 10men. thumbup.gif mes jau daug ka valgem,bet uzklupo alergija,tai db teks biskuti pakoreguot maisteli doh.gif tiesa sakant jau net nzn ka ir duot g.gif o jums mamos kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2009 01 23, 12:41)
labutis
va mums ryt jau 10men. thumbup.gif mes jau daug ka valgem,bet uzklupo alergija,tai db teks biskuti pakoreguot maisteli doh.gif tiesa sakant jau net nzn ka ir duot g.gif o jums mamos kaip atrodo?

O nuo ko butent sualergizavo vaikuti?
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2009 01 20, 22:34)
As savo panai duodu jau kotletukus su bulvytem, sutrinu su sakute, padaziuko  bigsmile.gif . Tai vajeeee kaip valgo.  smile.gif

Keptus kotletukus, ar kaip? Kas per padaziukas? blink.gif
Atsakyti