QUOTE(gintariux.82 @ 2008 08 30, 17:25)
mes apie 7.30 - 8 val valgom grūdų košę (dažniausiai avižų) kuo nors paskanintą (obuoliuku, bananu, slyvų nektaru.
apie 10.30 - 11 val geriam mišinuko ir dažniausiai užmiegam.
pietaujam apie 13.00 - 13.30. valgom mėsytę su daržovėm
iki pavakarių kokį obuolį ar bananą, ar sausainį pagraužiam.
pavakariai apie 18 val. dažniausiai grūdų košė. bandėm jogurtą porą kartų.
vakarienei dažniausiai daržovienė. ją valgom apie 21 val. miegoti einam apie 21.30 - 22 val. mišinuką geriam prieš miegelį. meniu nėra labai įvairus, nes esam alergiški. dabar mąstau, kad gal negerai, kad rytinį mišinuką geriam po valgio, o o ne prasibudę. gal negerai taip?
tai tiek
apie 10.30 - 11 val geriam mišinuko ir dažniausiai užmiegam.
pietaujam apie 13.00 - 13.30. valgom mėsytę su daržovėm
iki pavakarių kokį obuolį ar bananą, ar sausainį pagraužiam.
pavakariai apie 18 val. dažniausiai grūdų košė. bandėm jogurtą porą kartų.
vakarienei dažniausiai daržovienė. ją valgom apie 21 val. miegoti einam apie 21.30 - 22 val. mišinuką geriam prieš miegelį. meniu nėra labai įvairus, nes esam alergiški. dabar mąstau, kad gal negerai, kad rytinį mišinuką geriam po valgio, o o ne prasibudę. gal negerai taip?
tai tiek
Kodėl blogai gerti mišinuko po košes? Žinau kad košes galima užgerti mišinelių arba pienu. Negalima po mėsos patiekalu gerti pieno ,jis iškarto gelėžį naikina.
gintariux82 norejau paklausti dėl rytinio maitinimo. Tai kelinta valanda tu keliesi? Man tai patogiau ryte mišinelio duoti (šiap vyras prieš darba maitina )o aš galiu dar pamieguoti. Tai dar koki valanda pasnaudžiu ir tada einu koše virti. O kaip koše gamini? Iš pakelio ar pati? Aš kaip kada.
Papildyta:
QUOTE(Daivosh @ 2008 08 30, 20:20)
norejau paklausti o kokias arbatas duodat savo pupom?ar tik pirktines skrirtas vaikams ar ir zoleliu ?ir kokiu ?
Aš duodu pirktines iš granulių. Bet galima jau ir iš žolelių ,ypač gerai duoti čiobrelio,liepžiedžių,ramunelės jeigu pilvukas streikoja. Aš šeis metais daug visokių žolelių turiu tai reikės ir man jau pabanditi normalios arbatos duoti.