QUOTE(cipciukas @ 2008 08 20, 23:06)
Cia ne nuo dantuku priklauso
, maniske 6 turedama irgi ziaukciodavo , bet po truputi priprato , kiti vaikuciai ir be dantuku viska kramto su smegenelem ir ryja gabaliukais
aš irgi galvoju, kad ne nuo dantukų..maniškė dabar jau dantuota, bet kai buvo be dantų, vistiek mėgdavo 'gromuliuoti", kramtyti dantenėlėm,džiuvesėlį ar duoniuką... ir dabar jau košę rupiai grustą valgo, tik aš jai visada kartoju, kramtyk, kramtyk, reikia kramtyti
ir man atrodo, kad jai košė be jokių gabaliukų nepatinka, nes nėra kas veikti
bet visi vaikučiai labai skirtingi, vieni "draugauja" su šaukštu ir kietu maistu, o kiti ilgia nepripažysta...maniškė tai su šaukštuku kažkaip anksti susidraugavo, vitaminą D vis su šaukščiuku duodavau, tai mielai žiodavosi ir kai pradėjau košes/tyreles įvedinėti, tai kaip paukščiukas išsižioja ir laukia
Papildyta:
QUOTE(Lina5555 @ 2008 08 20, 22:52)
Sveikos mamytės, apie kokia čia sriubytes su kukuliais šnekat
Mano dukrutė da nė vieno danties neturi, pabandyk paduoti rupesnę tyrę, pradeda žiaukčioti
Na bet mes valgom, jau be košių užpilamų ir daržovienių su mėsa ir žuvim, kefyriuką, tikrą pertrintą varškę, ekologišką jogurtą, kartais supilu į buteliuką geriamo jogurto. Viskas atrodo ok, neberia.
o kokį geriamą jogurtą duodate ir kiek į parą jo galima duoti?