Įkraunama...
Įkraunama...

Radiatorių keitimas

QUOTE(ingrida.nag @ 2014 06 05, 11:25)
sveikos smile.gif susidurem su problema, gal kas gali ka patarti is patirties, pries perkeldami radiatoriu nuo vienos sienos ant kitos nemanem kad darom sau meskos paslauga:(

pas mus vieną radiatorių reiktų pasukti 90 laipsnių kapu (t.y., palikti tą patį įvadą, tą patį radiatorių, tik pasukus perkelti ant kitos sienos). Ar pas Jus prie tokio projekto prisikabino? g.gif
Atsakyti
sukineti tiek radiatoriu tiek gyvatuka aplink savo asy galima kieki tik nori, bent jau mum taip sake smile.gif pas mus reikia perkelti ant priesingos sienos smile.gif
Atsakyti
kokio dydzio radiatorius pasirinkti i nuosava nama?
vieni sako pagal lango dydi ( ne panoraminiai), kiti kad vienam kv 100w doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2014 06 10, 14:14)
kokio dydzio radiatorius pasirinkti i nuosava nama?
vieni sako pagal lango dydi ( ne panoraminiai), kiti kad vienam kv 100w  doh.gif

pagal lango dydi renkasi tie, kuriems svarbu bendras kambariu vaizdas. Bet jei jums svarbiau siluma, tai rinkities pagal kvadratura.
Atsakyti
pralaimėjom kovą dėl radiatorių... tikrai nemokesim 2500 lt, keliam atgal į savo vietą, esu žiauriai pikta ir nusiminus, nes keičiasi ir virtuvinio planelis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 06 11, 10:56)
pralaimėjom kovą dėl radiatorių... tikrai nemokesim 2500 lt,  keliam atgal į savo vietą, esu žiauriai pikta ir nusiminus, nes keičiasi ir virtuvinio planelis sad.gif

liepė mokėti vis tiek arba kelt atgal?

mes nusprendėm iš viso nebekeist, nes pagal nuostatus deda ne tokius kokie priklauso nuo kvadratūros ar dar ten ko, bet tokius pat kokie buvo, galimas nuokrypis tik 5 proc. ką padarysi, kad pas mus 5 sekcijos, o pas kaimyną apačioj pvz 10 ir jie žiemą atidarytais langais gyvena.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2014 06 11, 10:46)
liepė mokėti vis tiek arba kelt atgal?
mes nusprendėm iš viso nebekeist, nes pagal nuostatus deda ne tokius kokie priklauso nuo kvadratūros ar dar ten ko, bet tokius pat kokie buvo, galimas nuokrypis tik 5 proc. ką padarysi, kad pas mus 5 sekcijos, o pas kaimyną apačioj pvz 10 ir jie žiemą atidarytais langais gyvena.

jo liepė mokėti, arba kelti atgal, tai kelsim atgal smile.gif apie radiatorių keitimą net negalvojom nes esu įsitikinus kad pagal kvadratūrą žymiai mažesnius leistų dėtis smile.gif
Atsakyti
is karto prisipazinsiu, kad visos temos neskaiciau, tai jei apie tai buvo rasyta, labai nemuskit unsure.gif
man idomu pasidare... Na, tarkim sugalvoju keist radiatorius. Gaunu leidima kazkokiem ir kazkuriam kiekiui. Bet paskui kas ateis ir patikrins ar pagal leidima susidejau? O jie daugiau bus ir ne tokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 06 11, 13:23)
is karto prisipazinsiu, kad visos temos neskaiciau, tai jei apie tai buvo rasyta, labai nemuskit  unsure.gif
man idomu pasidare... Na, tarkim sugalvoju keist radiatorius. Gaunu leidima kazkokiem ir kazkuriam kiekiui. Bet paskui kas ateis ir patikrins ar pagal leidima susidejau? O jie daugiau bus ir ne tokie? g.gif

bent jau pas mus name, tai pakeitus radiatorius ateina namą prižiūrinčio įmonės darbuotojas + bendrijos pirmininkas ir patvirtina/nepatvirtina
Atsakyti

aš su klausimu. Planuojam keisti radiatorius. Užsisakėm planą iš bendriją aptarnaujančios įmonės. Norim pirkti radiatorius, bet va kažkaip suabejojom dėl skaičiavimų:
user posted image

user posted image

user posted image

blokinis namas, vidurinė laiptynė, 4 ir 5 aukštas. Namas nerenovuotas.

Negi tikrai reikia tokių mažų (mažo pajėgumo) radiatorių? Kiek esu skaičius tai 100W vienam kv.metrui. Tai čia kambariams geroookai mažesnius nurodo.
Atsakyti
tai niekas nepasisakys unsure.gif
Atsakyti
4u.gif nusipirkom ir mes buteli ir norim keist radiatorius, o cia pasirodo nera taip paprasta blink.gif doh.gif pasiskambinau i aptarnaujancia musu nama firma, pasakiau, o jie man tipo pozna batia doh.gif sistemos patikrintos ir negalima nieko keist...as jam sakau kad ten TOKIE seni radiatoriai kad prilietus turbut ir nukristu, tai jis ir pasake avarijos atveju tik galima keist g.gif tai kaip dabar iseis as naujai susiremontuosiu ir lauksiu kol nukris radiatorius ir aplies man viska doh.gif lotuliukas.gif tai kaip cia daryt geriau? g.gif
Atsakyti