susinervinau negyvai....mano 6 kedes stovi, verkia, restauruot prashosi...o as niekaip nesugalvoju ka su jom padaryt
seava, nuostabus darbeliai...man stalas ypatingai grazhus
QUOTE(uups @ 2007 04 18, 09:13)
susinervinau negyvai....mano 6 kedes stovi, verkia, restauruot prashosi...o as niekaip nesugalvoju ka su jom padaryt
Įmesk foto, pažiūresim, idėjų pametėsim
jau buvau dejus, va tokios mano kedutes:
tta tamsioji,- tokia kaip yra, o ta shviesioji, tai pradeta restauruot,-nushveista. Man jos grazhesnes tamsios, bet visi baldai, grindys mano bute shviesaus medzio. Is ju reikia padaryt kazhka shviesaus...tai ir nzn...ar dar bandyt shveist ir lakuot, ar dazhyt baltai, sendint, aptrint krashtelius? Jas tokias turiu keturias ir dar 2 ar 3 su truputeli besiskirianciom atkaltem
tta tamsioji,- tokia kaip yra, o ta shviesioji, tai pradeta restauruot,-nushveista. Man jos grazhesnes tamsios, bet visi baldai, grindys mano bute shviesaus medzio. Is ju reikia padaryt kazhka shviesaus...tai ir nzn...ar dar bandyt shveist ir lakuot, ar dazhyt baltai, sendint, aptrint krashtelius? Jas tokias turiu keturias ir dar 2 ar 3 su truputeli besiskirianciom atkaltem
Jei bendras interjeras yra šviesus tai gali bandyti kedutes šviesiai dažyti ir pervilkti kokiu tvirtu linu su raštais o atkaltes trafareto pagalba papuošti.
Jau rodžiau dekupažo temoj, bet taip pas jus čia įdomu, įdesiu ir aš kaip staliuka atnaujinau.
1 Nušveičiau švitriniu
2 nudažiau akrilo dažais
3 pasendinau "sadolin" laku
4 nudažiau šviesesnio atspalvio akrilo dažais
5 viršų dekoravau dekupažo technika
6 pakraščiu ir stalčių apklijavau dekoratyvine folija
7 nulakavau 5 sluoksniais akrilo laku
1 Nušveičiau švitriniu
2 nudažiau akrilo dažais
Mna šios gražios
QUOTE(irmulia @ 2007 04 18, 08:21)
kas tai yra gal galima tikslesį pavadinima ir kur jo įsigyti?
dabar dėl grunto? jis medienai skirtas? koks? ir kam jį naudojai? kad geriau dekupažintųsi, dažai pasidengtų ar kaip?
o kokie dažai? specialūs? gal galima pavadinimą ir iš kur?
Labai kad pasirodei su savo dabeliais ir taip išsamiai nupasakoji, tam ir yra ši tema , tad nesikuklink
O jau kėdės
Papildyta:
Yra keletas būdų nuimti seną laką:
1) švitriniu popieriumi
2) spec. fenu (kiek žinau labai brangiai kainuoja)
3) ir kažkiokiu skysčiu ar žele (užtepi, palauki, o po to lengvai nustumdai laką su mentele)
Gal dar kas gali pridėti ar patikslinti?
dabar dėl grunto? jis medienai skirtas? koks? ir kam jį naudojai? kad geriau dekupažintųsi, dažai pasidengtų ar kaip?
o kokie dažai? specialūs? gal galima pavadinimą ir iš kur?
Labai kad pasirodei su savo dabeliais ir taip išsamiai nupasakoji, tam ir yra ši tema , tad nesikuklink
O jau kėdės
Papildyta:
Yra keletas būdų nuimti seną laką:
1) švitriniu popieriumi
2) spec. fenu (kiek žinau labai brangiai kainuoja)
3) ir kažkiokiu skysčiu ar žele (užtepi, palauki, o po to lengvai nustumdai laką su mentele)
Gal dar kas gali pridėti ar patikslinti?
atsiprasau ne rugsciu,o rudziu
pavadinimas tikslesnis toks "RUST MASTER" arba "RUST TREATMENT"
grunto pavadinimo nezinau,ismeciau jau ji.
staliuko remai metaliniai ir labai linke rudyt.sitas priemones man brangusis is tevo parnese,pati nepirkau nezinau kur ju ieskot. bet speju,kad tai masinu skardom paruost naudojama buvo.ir gruntas irgi skirtas metalui.o po visu situ proceduru as daziau akriliniais dazais. kolkas laiko normaliai,
o kedem spakliu universalu naudojau,nes kaip reikiant apdauzytos ir nelygios buvo..
tai kaip ir viskas
QUOTE(pavonija @ 2007 04 18, 10:17)
Jau rodžiau dekupažo temoj, bet taip pas jus čia įdomu, įdesiu ir aš kaip staliuka atnaujinau.
1 Nušveičiau švitriniu
2 nudažiau akrilo dažais
1 Nušveičiau švitriniu
2 nudažiau akrilo dažais
Šaunuole, taip puikiai nupasakojai
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2007 04 18, 10:20)
atsiprasau ne rugsciu,o rudziu
staliuko remai metaliniai ir labai linke rudyt.sitas priemones man brangusis is tevo parnese,pati nepirkau nezinau kur ju ieskot. bet speju,kad tai masinu skardom paruost naudojama buvo.ir gruntas irgi skirtas metalui.o po visu situ proceduru as daziau akriliniais dazais. kolkas laiko normaliai,
o kedem spakliu universalu naudojau,nes kaip reikiant apdauzytos ir nelygios buvo..
tai kaip ir viskas
tai kaip ir viskas
Ačiu už kantrumą paaiškinimą
gruntas kaip suprantu tam ,kad galutinai paruost ta metala,kad jokios rudys neprasimustu.rudziu surisejas tai kazkokia stipri rugstis kuri" nueda" rudis pradzioj,kad ju neliktu ant metalo pries pradedant dirbt.
QUOTE(pavonija @ 2007 04 18, 11:17)
Kur tokios folijos ieškot?Ant jos irgi lako tepei?
Kaip atnaujinti sulankstomą kėdę išpinant sėdimąją dalį
APRAŠYMAS
Papildyta:
pasižiūrėk www.tikrosspalvos.lt
APRAŠYMAS
Papildyta:
QUOTE(bazuka @ 2007 04 18, 10:28)
Kur tokios folijos ieškot?Ant jos irgi lako tepei?
pasižiūrėk www.tikrosspalvos.lt
Papildyta: