litavkasam
nu nieko sau...cia...ee..mozaika ar dazhei?
primena taškelinę tapybą
QUOTE(irmulia @ 2007 04 17, 19:55)
seava gal gali daugiau pakomentuoti?
mexica nelabai įsivaizduoju, bet spėju kad tai iš klijuotos medienos tavo patalynės dėžė, o jei taip yra tai užteks laką nuimti su švitriniu jei gali foto įkelk arba kalbi apie medžio lukštą
O dažų medienai yra įvairių ČIA yra tokių kuire išryškina medienos spalvą ir yra toks kaip ir gruntas medienai, kuris labai pasitarnauja jei atsirado kokių skylučių, kurias reiktų paslėpti.
O spalvotos lipnios plėvelės baldams (ir ne tik jiems tinka) mačiau berods ermitaže ar Senukuose
o čia koks skaistumas
Papildyta:
O čia straipsnis toms, kurios sumąstys pačios pasigaminti baldą (susipažinimui)
Straipsinis kaip atnaujinti minkštus baldus arba kaip juos išsirinkti
Antrojo strapsnio tęsinys
mexica nelabai įsivaizduoju, bet spėju kad tai iš klijuotos medienos tavo patalynės dėžė, o jei taip yra tai užteks laką nuimti su švitriniu jei gali foto įkelk arba kalbi apie medžio lukštą
O dažų medienai yra įvairių ČIA yra tokių kuire išryškina medienos spalvą ir yra toks kaip ir gruntas medienai, kuris labai pasitarnauja jei atsirado kokių skylučių, kurias reiktų paslėpti.
O spalvotos lipnios plėvelės baldams (ir ne tik jiems tinka) mačiau berods ermitaže ar Senukuose
o čia koks skaistumas
Papildyta:
O čia straipsnis toms, kurios sumąstys pačios pasigaminti baldą (susipažinimui)
Straipsinis kaip atnaujinti minkštus baldus arba kaip juos išsirinkti
Antrojo strapsnio tęsinys
kaip grazuuuu!!!!
o pakomentuot pabandysiu
pirmiausia nusveiciau su svitriniu popierium,paskui ta rugsciu suriseja tepiau.reikia ji palaikyt kazkiek(tikrai nepamenu kiek laiko) tada nuplauni nudziovini ir dedi grunta.gruntas pas mane buvo purskiamas,tai paprasciau gal nei dazyt,nors koks skirtumas. bet turiu perspet tas gruntas velniskai smirda.reikia atviroj patalpoj ji naudot.na o paskui jau dazai kaip nori.
idesiu pavyzduka .pasigirsiu truputi ka dariau jei nieko pries. gal kas ir mate bus ,nes jau demonstravau ,tik ne cia
Papildyta:
Papildyta:
dar truputi pasirodysiu ka nuveikiau
tik medziaga netikusia parinkau,katino plaukus labai sunku isvalyt.o katyte kedes tai pripazino,ant visu paguli
bazuka, griebk kokį daiktelį ir pirmyn, tada ir mums pasirodysi
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 17, 17:52)
oi, koks spintelių grožis. Tai ir niežti nagučius ką nors pačiai atrestauruoti.
Ir aš jau žvairuoju į savo ''saloninį''staliuką jis toks suvargęs,dėmėtas nuo karštų kavos puodelių , bet turbūt palauksiu vasaros , kai bus atostogos išsivešiu į kaimą ir galėsiu ten smardintis , bute nėra kaip Kaip atnaujinsiu dar nežinau , bet kad kojas patrumpinsiu ir uždėsiu ratukus , tai tikrai ...gal nepersigalvosiu ir užsidegę norai gal neperdegs O jūs šaunuolės
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 04 18, 08:07)
bazuka, griebk kokį daiktelį ir pirmyn, tada ir mums pasirodysi
Nu spirgu jau , bet manau , kad sunkiausia bus tą seną laką nugramdyt
QUOTE(seava @ 2007 04 17, 23:38)
o pakomentuot pabandysiu
pirmiausia nusveiciau su svitriniu popierium,paskui ta rugsciu suriseja tepiau.reikia ji palaikyt kazkiek(tikrai nepamenu kiek laiko) tada nuplauni nudziovini
pirmiausia nusveiciau su svitriniu popierium,paskui ta rugsciu suriseja tepiau.reikia ji palaikyt kazkiek(tikrai nepamenu kiek laiko) tada nuplauni nudziovini
kas tai yra gal galima tikslesį pavadinima ir kur jo įsigyti?
ir dedi grunta.gruntas pas mane buvo purskiamas,tai paprasciau gal nei dazyt,nors koks skirtumas. bet turiu perspet tas gruntas velniskai smirda.reikia atviroj patalpoj ji naudot.na
dabar dėl grunto? jis medienai skirtas? koks? ir kam jį naudojai? kad geriau dekupažintųsi, dažai pasidengtų ar kaip?
o paskui jau dazai kaip nori.
idesiu pavyzduka .pasigirsiu truputi ka dariau jei nieko pries. gal kas ir mate bus ,nes jau demonstravau ,tik ne cia
o kokie dažai? specialūs? gal galima pavadinimą ir iš kur?
Labai kad pasirodei su savo dabeliais ir taip išsamiai nupasakoji, tam ir yra ši tema , tad nesikuklink
tik medziaga netikusia parinkau,katino plaukus labai sunku isvalyt.o katyte kedes tai pripazino,ant visu paguli
O jau kėdės
Papildyta:
QUOTE(bazuka @ 2007 04 18, 07:13)
Nu spirgu jau , bet manau , kad sunkiausia bus tą seną laką nugramdyt
Yra keletas būdų nuimti seną laką:
1) švitriniu popieriumi
2) spec. fenu (kiek žinau labai brangiai kainuoja)
3) ir kažkiokiu skysčiu ar žele (užtepi, palauki, o po to lengvai nustumdai laką su mentele)
Gal dar kas gali pridėti ar patikslinti?
Gražu, man patinka vyšninės spalvos subtilūs akcentai
Nu nieko sau, aš čia vargau vargau, o Irmulia, ėmei šast ir įdėjai Ačiū
Ten va kur priekis matosi, tai aš dar išsukau rankenėles ir vaikas per tuos taškiukus nebemato kaip atidaryt O man taip be rankenų ir gražiau ir paišiau taškiukais, dar reiks pabaigt viską, paryškint kai kur ir nulakuot. Tikiuosi neblizgės labai. Man vyras jau pareiškė, kad dabar viską namie apipaišyt turėsiu O iš tikrųjų toks tepliojimas nereali meditacija...
Ten va kur priekis matosi, tai aš dar išsukau rankenėles ir vaikas per tuos taškiukus nebemato kaip atidaryt O man taip be rankenų ir gražiau ir paišiau taškiukais, dar reiks pabaigt viską, paryškint kai kur ir nulakuot. Tikiuosi neblizgės labai. Man vyras jau pareiškė, kad dabar viską namie apipaišyt turėsiu O iš tikrųjų toks tepliojimas nereali meditacija...
litavkasam pabandyk dėti foto į http://img134.imageshack.us/ jei iš kompo tai pažymi "image" ir 'brousini" tada uždedi varnele ant "resize image" ir pasirenki norimą dydį , arba jei nori dėti iš internetinio puslapio tai pažymi ties "url" ir toliau kaip ir su 'image", o tada įkelinėji taip, kaip aprašyta vienoje iš temų kaip įkelti nuotraukytes (buvau įkėlusi nuorodas)
Bandau vėl Nieko, nieks negimė mokėdamas ir nuotraukos nelabai tos mano kokybiškos, gyvenime gražiau
Papildyta:
Įdėjau Šleivai biškį, ale gi nepykstat, ką? Na, ir kaip jau turbūt aišku, mano darbo tikslas ir buvo padaryti tą spintutę ryškią ir įdomią, o ir gyvenam vienam kambary su dukryte Bus jos daiktam (kai išmoks atsidaryti ).