Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

Labukas, auksarankes 4u.gif
Siandien buvau bibliotekoje ir parsinesiau knyga apie dekoravima ir ten buvo pavyzdys kaip su tuo gipsu dekoruoti spinta bigsmile.gif man net zandikaulis atsiknojo,kaip grazu ir elegantiska bigsmile.gif ir jau galvojau,kaip as jums pasakosiu apie ta technika, bet irmulia jau papasakojo....prasysiu MB,kad skeneri instaliuotu ir jums parodysiu...
Manau,tais trafaretais ir gipsu galinma butu labai graziai dekoruoti Insomnia sekcija, labai elegantiskai atrodytu...ar ne?
QUOTE(Insomnia @ 2008 04 26, 20:23)

Dar gelvoju,ar negalima normalius trafaretus imti ir juos ant kokiu pagalveliu paklijuoti,kad nebutu prie sienos prisiglaude? ir butu galima gipsinius reljefus daryti g.gif
Atsakyti
pas mane panasi sekcija stovi 4u.gif na tikslaiu tik apatine dalis, ale as mielai perdazyciau, tik vis galvoju ar imanoma, ir kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 04 30, 15:26)
Labukas, auksarankes  4u.gif

Dar galvoju,ar negalima normalius trafaretus imti ir juos ant kokiu pagalveliu paklijuoti,kad nebutu prie sienos prisiglaude? ir butu galima gipsinius reljefus daryti  g.gif

Turi omenyje priklijuoti ant kokio porolono? aišku, galima viską išbandyti mirksiukas.gif netgi būtina biggrin.gif
Atsakyti
merginos tai ka radau laidziodama nete
user posted image
user posted image
gal kam idomu bus biggrin.gif man tas pijaninas gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 balandžio 2008 - 17:57
user posted image
Paziurekit, ar ne nuostabu bigsmile.gif .....skenuoju toliau....veliau idesiu linka,kur daugiau visokiu ideju bus mirksiukas.gif
Ir labai atsiprasau...atrodo,perdidelis formatas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 30 balandžio 2008 - 18:06
Liuks zuzula, mestėlk nuorodą į tą stebuklingą psl. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
kaip zadejau: daug ideju bigsmile.gif
Atsakyti
Dievinu tokius žurnalus wub.gif wub.gif wub.gif Ačiū zuzula 4u.gif
Atsakyti
Aciu zuzula, labai fainu ideju radau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 04 30, 14:18)
Struktūrinės masės galima įsigyti rankdarbių priemonių parduotuvėse kaip:
Taip pat galima pasižvalgyti po Senukus ar Ermitažą, jie turėtų turėti kažkokį tokios masės atitikmenį  mirksiukas.gif

Tinka paprastas statybinis glaistas medžiui, kainuoja daaaug pigiau, nei iš rankdarbių parduotuvių, o efektas - toks pats. Pvz. toks 200 g indelis (yra ir didesnių) kainuoja apie 3 Lt ir yra daugybė atspalvių nuo balto-gelsvo-rudo iki tamsių spalvų, nereikės dažyti. Gana greitai džiūsta, pagal instrukciją užtenka kelių valandų, bet geriau padžiovinti ilgiau. Bekvapis.
user posted image

QUOTE(Latelle @ 2008 04 30, 15:53)
O kur buna tokiu storesniu trafaretu? Nu labai fainai.O ta mase sudziuvus neskilineja? Ji kieta tampa?

Labai storų nereikia, užtenka ir storesnio kartono nuo ko nors, kokio įpakavimo ar pan. Dar galima panaudoti tokius polistireninius padėkliukus, kur būna maistas supakuotas - mėsytė, vaisiai, daržovės ir pan. - irgi išpjauni ornamentą ir tepi per skyles, labai paprasta.
Mano siūlytas medžio glaistas netrūkinėja - patikrinta 100 proc smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti