Nu va pabaigiau savo spintutės niokojimą. Sakyčiau dabar būsiu baldų niokojimo maniakė Gal galit pamokyt, kaip nuotraukytes įkelt? Noriu teismo
QUOTE(litavkasam @ 2007 04 17, 16:16)
Nu va pabaigiau savo spintutės niokojimą. Sakyčiau dabar būsiu baldų niokojimo maniakė Gal galit pamokyt, kaip nuotraukytes įkelt? Noriu teismo
Iš pradžių sumažink nuotrauką, o tada rašant forumo žinutę apačioje yra funkcija jei nori ką patalpinti. spustelk ją ir tada suradus savo nuotrauką prisek. tik žiūrėk kad nuotraukos formatas nebūtų per didelis.
AsJa 2007 02 22, 08:17 labai puikiai aprašė kaip įkelti foto
Taip pat ČIA ir ČIA aprašyta kaip įkelti nuotraukas
Papildyta:
Turite panašų naktinį staliuką kaip šis?
Ir norite kad jis atrodytų panašiai kaip čia?
Tada užsukite peržiūrėti pilno darbo aprašymo ČIA
Papildyta:
O gal kažkur palėpėje dūla močiutės skrynia ir vis gaila jos atsikratyti?...
kažkas panašaus?
O norėtumėte, kad ji atrodytų taip?
Perskaitykite darbo aprašymą
Taip pat ČIA ir ČIA aprašyta kaip įkelti nuotraukas
Papildyta:
Turite panašų naktinį staliuką kaip šis?
Ir norite kad jis atrodytų panašiai kaip čia?
Tada užsukite peržiūrėti pilno darbo aprašymo ČIA
Papildyta:
O gal kažkur palėpėje dūla močiutės skrynia ir vis gaila jos atsikratyti?...
kažkas panašaus?
O norėtumėte, kad ji atrodytų taip?
Perskaitykite darbo aprašymą
Neįsideda perskaitysiu visas temas apie nuotraukas iki ryt ir įdėsiu
O kurioje vietoje neaišku kaip foto įkelti? padėsim tik klausk
Kokia komoda vaikų kambariui tos pastelinės spalvos
Kokia komoda vaikų kambariui tos pastelinės spalvos
sveikutes,
jusu tema tikrai nereali
Turiu jau kelis daiktelius atsirestauravus, prasysiu pagalbos dar keliems. Turiu tokia sovietine patalynes deze. Ji medine, o gal ir nelabai
Na tiksliau medis, apklijuotas tokia faniera ne faniera na gal isivaizduojat apie ka kalbu - tokios plonos medzio imitacijos juosteles (daznai balu krasteliams apjuosti naudojamos) su trupuciu blizgesio. Ar imanoma toki aatrestauruot ar jau mest lauk? Ar jei pabruzinsiu su svitriniu popierium manot, kad gausis iki medienos dasikast?
Ir dar klausimelis - kokius dazus naudojate? Pirkti akrila? Bet su juo naudotis sunku, reik dar lakuot kazkuo apacioj ir ant virsaus gal ka kita galima rinktis?
Ir paskutinis - ar matet kur pirkti klijuojamos pleveles baldams? maciau kazkada per kazkokia laida demonstravo, tai susigundziau, ale nerandu
jusu tema tikrai nereali
Turiu jau kelis daiktelius atsirestauravus, prasysiu pagalbos dar keliems. Turiu tokia sovietine patalynes deze. Ji medine, o gal ir nelabai
Na tiksliau medis, apklijuotas tokia faniera ne faniera na gal isivaizduojat apie ka kalbu - tokios plonos medzio imitacijos juosteles (daznai balu krasteliams apjuosti naudojamos) su trupuciu blizgesio. Ar imanoma toki aatrestauruot ar jau mest lauk? Ar jei pabruzinsiu su svitriniu popierium manot, kad gausis iki medienos dasikast?
Ir dar klausimelis - kokius dazus naudojate? Pirkti akrila? Bet su juo naudotis sunku, reik dar lakuot kazkuo apacioj ir ant virsaus gal ka kita galima rinktis?
Ir paskutinis - ar matet kur pirkti klijuojamos pleveles baldams? maciau kazkada per kazkokia laida demonstravo, tai susigundziau, ale nerandu
QUOTE(Siggy @ 2007 04 13, 11:01)
o jau laiptai tai fantastiški
aš turiu serviravimo staliuką tokį "krūtą" senovišką, ir apipintą vytelėm ir su metaliniais išraitymais visokiais. Bet... vytelės apipeliję, metalas aprūdijęs. Kažkas sakė beicuot reikia ar panašiai o aš net nežinau, ką tas žodis reiškia tai va, kol kas tik žinau, kaip norėsiu jį dekupažint, bet kaip jį iki to paruošt net neįsivaizduoju. Gal kas patart moteriškei galėtumėt?
P.S. Ačiū Irmulia už gerą temą, aš dar žinok Tavo darytą rankinuką nešioju ir geru žodžiu Tave minavoju
aš turiu serviravimo staliuką tokį "krūtą" senovišką, ir apipintą vytelėm ir su metaliniais išraitymais visokiais. Bet... vytelės apipeliję, metalas aprūdijęs. Kažkas sakė beicuot reikia ar panašiai o aš net nežinau, ką tas žodis reiškia tai va, kol kas tik žinau, kaip norėsiu jį dekupažint, bet kaip jį iki to paruošt net neįsivaizduoju. Gal kas patart moteriškei galėtumėt?
P.S. Ačiū Irmulia už gerą temą, aš dar žinok Tavo darytą rankinuką nešioju ir geru žodžiu Tave minavoju
metalinem detalem reikia rudziu surisejo pradziai.
Papildyta:
QUOTE(seava @ 2007 04 17, 19:26)
metalinem detalem reikia rudziu surisejo pradziai.
ir dar prisiminiau,grunto reikia.tada jau galima dazyt.
seava gal gali daugiau pakomentuoti?
mexica nelabai įsivaizduoju, bet spėju kad tai iš klijuotos medienos tavo patalynės dėžė, o jei taip yra tai užteks laką nuimti su švitriniu jei gali foto įkelk arba kalbi apie medžio lukštą
O dažų medienai yra įvairių ČIA yra tokių kuire išryškina medienos spalvą ir yra toks kaip ir gruntas medienai, kuris labai pasitarnauja jei atsirado kokių skylučių, kurias reiktų paslėpti.
O spalvotos lipnios plėvelės baldams (ir ne tik jiems tinka) mačiau berods ermitaže ar Senukuose
o čia koks skaistumas
Papildyta:
O čia straipsnis toms, kurios sumąstys pačios pasigaminti baldą (susipažinimui)
Straipsinis kaip atnaujinti minkštus baldus arba kaip juos išsirinkti
Antrojo strapsnio tęsinys
mexica nelabai įsivaizduoju, bet spėju kad tai iš klijuotos medienos tavo patalynės dėžė, o jei taip yra tai užteks laką nuimti su švitriniu jei gali foto įkelk arba kalbi apie medžio lukštą
O dažų medienai yra įvairių ČIA yra tokių kuire išryškina medienos spalvą ir yra toks kaip ir gruntas medienai, kuris labai pasitarnauja jei atsirado kokių skylučių, kurias reiktų paslėpti.
O spalvotos lipnios plėvelės baldams (ir ne tik jiems tinka) mačiau berods ermitaže ar Senukuose
o čia koks skaistumas
Papildyta:
O čia straipsnis toms, kurios sumąstys pačios pasigaminti baldą (susipažinimui)
Straipsinis kaip atnaujinti minkštus baldus arba kaip juos išsirinkti
Antrojo strapsnio tęsinys
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 20:01)
Parsivežiau vakar iš mamos tokį nediduką pufą, senas, bet man pats tas mažam kambaryje. Gal kas mestels kokių minčių kaip atnaujinti Kažkaip nusipirkt gobeleno ir aprengt paprasta, bet noris kažko įdomiau. Kojas tai perdažysiu, bet va viršui ką Lova pas mane ryškiai mėlyna, pagalvės oranžinės. Megztų irgi nenoriu jokių užvalkalų.
As (jei tureciau toki "pufika" ) tai noreciau apraukti karves oda man labai patinka (esu maciusi zurnaluose)
Prieš Po
o žinot, man dažniausiai pastarieji baldai iš pradžių, "negadinti" atrodo gražiau
Jei litavkasam nesupyks...
Iš priekio atrodo
Iš priekio atrodo