Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(agente009 @ 2008 04 18, 11:44)
Idėjos:

Labai ispudinga thumbup.gif aciu uz pastangas aciuks.gif bet, man atrodo,nelabai tinka mano atveju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 04 18, 10:15)
labai tamsus miskas  doh.gif  pabandziau- raso sita"Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami" ...o tas photobucket  doh.gif  isvis nesusigaudau...matyt siandien diena nekokia sorry,kad ne i tema  4u.gif

nu ir man buvo tamsusis miskas lotuliukas.gif , bet jai rimtai sioje temoje labai aiskiai paaiskinta viskas, perskaiciau... pasimokiau... ir dabar viskas didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 18 balandžio 2008 - 13:20
user posted image

LINUTUKĖ,aciu aciuks.gif tu mane pastumejai knistis po tas temas ir ieskoti atsakymo ir mokintis 4u.gif notworthy.gif pagaliau gavosi su tom nuotraukom....
mergaites,ka jus manot,ka cia sugalvoti su ta komoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzula: 18 balandžio 2008 - 16:00
Agente009 superines komodas ikelei....
Papildyta:
Zuzula koki ornamenta auksini ispaisyk...
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 04 18, 12:29)
Labai ispudinga  thumbup.gif  aciu uz pastangas aciuks.gif bet, man atrodo,nelabai tinka mano atveju... g.gif

Kodėl? O man atrodo, kad yra idėjų tavąjai komodai mirksiukas.gif

QUOTE(zuzula @ 2008 04 18, 15:57)
LINUTUKĖ,aciu aciuks.gif tu mane pastumejai knistis po tas temas ir ieskoti atsakymo ir mokintis  4u.gif  notworthy.gif  pagaliau gavosi su tom nuotraukom....

Gali, kaip ir Zuzulos pateiktuose pvz. pažaisti su formomis: kai kur padaryti dryžuota, kai kur rombus. Mano akimis žiūrint visai pas jus tiktų juoda+auksinė arba ta mėlyno rašalo+auksinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 04 18, 17:57)
user posted image
LINUTUKĖ,aciu aciuks.gif tu mane pastumejai knistis po tas temas ir ieskoti atsakymo ir mokintis  4u.gif   notworthy.gif  pagaliau gavosi su tom nuotraukom....

jei kalbi paie stiklenie komoda tai turiu viena ideja maciua airijoje zurnale kaip stiklus atrestauruoja na tarkim veidrodzius ten buvo pvz veidrodyje jei turi graziu tapetu bet nebutinai gali ir is didleio lapo . nusipiesti geles ir buten geliu fragmentus iskirpti. kad lapa dideliam gautusi tos is kirptos geles. na nz kaip paiskinti. tada ta lapa dedi su jau trafaretu ant stiklo uzlipini su juostele krastus ir pajami kokiu dazu purskiam geriausia tos pacios spalvos kaip ir komoda ir ispurski tas vietas kur yra geliu trafaretai
ir guanas ikai is dziusta tos geles ant stiklo man bent si ideja labai patiko gal kada nufotkinsiu ta staraipsniuka ir idesiu i sita foruma biggrin.gif nu tikiuosi aiskia paskiau

Papildyta:
nepykit kad tokais didels nuotraukos
va tapetai kokia tinka
user posted image
user posted image
sory uz nuotrauku kokybe bet labai skubejau
o cia va darymp procesas
user posted image
na bent jau rezultatas matosi. ten aisku neaiskiai parodyta kaip kas. bet mazdaug darymo procesa aprasiau
na jei bus idomu pabandysiu kita diena ideti kokybiskesne fotke to darymo imesti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 18 balandžio 2008 - 21:27
QUOTE(zuzula @ 2008 04 18, 16:57)
LINUTUKĖ,aciu aciuks.gif tu mane pastumejai knistis po tas temas ir ieskoti atsakymo ir mokintis  4u.gif  notworthy.gif  pagaliau gavosi su tom nuotraukom....

ner uz ka mirksiukas.gif , gaila kad jokio patarimo del komodos neturiu, nesu tam specas ax.gif
Atsakyti
zuzula manau tokios papisytytos geles tikria itktu prie jos ar be tokios raso spalvos grafiti dazai. manau tai komodai kur sonuose tikria nieko nereikai daryti bet pagrazinti butent stikla . juodom gelem, rasalo spalvos gelem arbe na nebutinai gelem. kokiu piesinuku graziu dar tiktu manau ne ausksine daugiau o sidabrine nes matau kad rankenos panasios i sidabra tai manau tikrai tiktu.
thumbup.gif jegiskai tarodytu matai auskines tai nz mano nuomone jos prei nieko nederetu arba gali pasiimti 2 spalvas tarkim juoda ir sidabrine ar be ta rasalo ir pazaisti kokiais motyvais. ant stiklo
Atsakyti
ritperliukas, super super ideja thumbup.gif aciuks.gif
tik mes ja vistiek baltai dazysim, nes ta melyna visiskai netinka schmoll.gif padarysim balta,o paskui matysim- koki ornamenta desim...o gal nedesiu jokio...labai noriu ten kur stiklas, vidine sienele isklijuoti veidrodiniu popierium (ar veidrodi iklijuoti) ir itaisyti lemputes (kad vakare butu dekoratyvine sviesa)
aciu jums visoms aciuks.gif
tik biski teks palaukti su nuotraukytem blush2.gif dar nedazau...gal kita savaite blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės auksarankės bigsmile.gif

Turiu seną sekciją, kurią palikti nesinori ir išmesti gaila biggrin.gif Jau kurį laiką galvoju, kad reikėtų ją kaip nors perdažyti g.gif Bet kam tik pasakau, visi atkalbinėja, kad negražiai atrodys unsure.gif Peržiūrėjus šią temą, pamačiau, kad puikiai gaunasi dažyti thumbup.gif

Sekcija tokia (foto iš interneto pasiskolinau blush2.gif )

user posted image

Paskutiniu metu vis galvoju, kad reikėtų ją medžiaga apklijuoti. Tik nežinau, ar tai įmanoma unsure.gif Kaip paruošti paviršių? Kokiais klijais klijuoti? Viršų lakuoti?

Internete radau, kaip sienas medžiaga tapetuoti, bet baldams netiks.

Pagelbėkit, jei kokių minčių turit blush2.gif
Atsakyti
zuzula,ga; neperdazinek baltai... mastau.gif baisu,kad nesugadintum,tamsi labai neblogai atrodo
Atsakyti
O su kuo laminuotą plokštę būtų galima dažyti. Pirmiausia dėti glaistą? O po to kokius dažus?
Atsakyti