Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(Glamour @ 2008 04 03, 20:54)
aš tai labai į kaimynų sulankstomą kėdutę kėsinuosi. Stovi kolidoriuje tokia visa apsitrynusi  ax.gif. Kiekvieną kartą eidama pro ją matau vaizdinį, kokia ji bus, jei kaimynai leis ja padekoruoti. Tik labai nenoriu išlaidauti. O jos kojos metalinės. O turiu tik akrilinių dažų  ir galiu gauti lako grindims, tiksliau laiptams. O jei aš tas kojas nudažyčiau akriliniais dažais ir nulakuočiau, ar labai blogai būtų  blush2.gif  ax.gif  rolleyes.gif ?

Sveikutė smile.gif Visad džiaugiuos pamačius žmones, kurie nori kurti gražesnę aplinką wub.gif Pati, aš nebandžiau akrilą tepti ant metalo, bet vis dėlto, manau, kad nesukibs, ir greitai nusilukštens dažai g.gif Nežianu, gal yra geriau žinančių unsure.gif Aš dekoruodama metalines baldo detales, naudoju metalui skirtus dažus. Man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
IngaB na ir pas tave nerealus darbai thumbup.gif thumbup.gif ,Reikia gi tiek kantribes turet.. 4u.gif
Tavo darbai man suteike ikvepimo,mama namo partempe sena lentyna(toks amzius,kaip baraxolkinas viska tempe namo,o gal kada reikes)tai as nutariau pagrazint,tik kvaisa pamirsau nufotografuot kokia buvo.
Mano lentyna
Atsakyti
Evemaska, labai dailus tavo darbai, man labai patiko vazonai gelems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2008 04 09, 09:21)
IngaB na ir pas tave nerealus darbai  thumbup.gif  thumbup.gif ,Reikia gi tiek kantribes turet.. 4u.gif
Tavo darbai man suteike ikvepimo,mama namo partempe sena lentyna(toks amzius,kaip baraxolkinas viska tempe namo,o gal kada reikes)tai as nutariau pagrazint,tik kvaisa pamirsau nufotografuot kokia buvo.
Mano lentyna

Labai smagu, kad mano darbai dar kažką ir įkvepia wub.gif Faina lentyna thumb_yello.gif Šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Įkeliu vakar dienos darbo vaisius 4u.gif
Senučiukas veidrodis, kuriam jau link 100 metukų vakar pakliuvo man į rankas 4u.gif

Nuotraukos tradiciškai- PRIEŠ ir PO smile.gif

user posted image 4u.gif user posted image

user posted image user posted image

Daugiau šio veidrodžio nuotraukų- mano parašiuke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaB @ 2008 04 15, 10:40)
Labas rytas smile.gif

Įkeliu vakar dienos darbo vaisius  4u.gif
Senučiukas veidrodis, kuriam jau link 100 metukų vakar pakliuvo man į rankas  4u.gif

Nuotraukos tradiciškai- PRIEŠ ir PO  smile.gif

user posted image  4u.gif user posted image

user posted image user posted image

Daugiau šio veidrodžio nuotraukų- mano parašiuke smile.gif

lentyna ir veidrodis super atrodo saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
Labuka, auksarankes 4u.gif
turiu jums parsyma...aukcijone nusipirkom komoda-vitrina labai pigiai, mate ja tik nuotraukose...vyras parveze namo ir sako- kokia cia siuksle!iskart reikejo prie konteineriu palikt!spalva jam nepatinka ir apsibraizius, o kadangi ji tamsi (melyno rasalo spalva) tai kiekvienas ibrezimas-nuskilimas matosi unsure.gif jauciuosi kalta,nes as buvau labai uzsidegus,kad tos komodos reikia unsure.gif tai dabar galvoju ja nudazyti. I ka man reiketu atkreipti demesi,nes niekad nesu tokio didelio ir atsakingo (vistik salione stoves) daikto dazius...ir kokia spalva rinktis? Baltos nelabai noriu,nes sienos baltos....
Dabar rasiau ir kilo mintis,o ka jei as zebriskai nudazyciau tas didesnes spinteles? Idomiai turetu atrodyti...bet ar "nesipjaus" melyna su balta? Nezinau...visai susimeciau...laukiu jusu patarimu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 balandžio 2008 - 17:17
QUOTE(zuzula @ 2008 04 17, 13:11)
Labuka, auksarankes  4u.gif
turiu jums parsyma...aukcijone nusipirkom komoda-vitrina labai pigiai, mate ja tik nuotraukose...vyras parveze namo ir sako- kokia cia siuksle!iskart reikejo prie konteineriu palikt!spalva jam nepatinka  ir apsibraizius, o kadangi ji tamsi (melyno rasalo spalva) tai kiekvienas ibrezimas-nuskilimas matosi  unsure.gif  jauciuosi kalta,nes as buvau labai uzsidegus,kad tos komodos reikia  unsure.gif  tai dabar galvoju ja nudazyti. I ka man reiketu atkreipti demesi,nes niekad nesu tokio didelio ir atsakingo (vistik salione stoves) daikto dazius...ir kokia spalva rinktis? Baltos nelabai noriu,nes sienos baltos....
Dabar rasiau ir kilo mintis,o ka jei as zebriskai nudazyciau tas didesnes spinteles? Idomiai turetu atrodyti...bet ar "nesipjaus" melyna su balta? Nezinau...visai susimeciau...laukiu jusu patarimu  blush2.gif 
user posted image

idek komodos nuotrauka,o kur uzsisakei? 4u.gif
Atsakyti
nerodo nuotraukos g.gif tikriausiai niekada neismoksiu ikelti nuotraukas doh.gif komoda-vitrina cia
As ne Lietuvoje gyvenu ax.gif pirkau ricardo.ch- toks kaip ebay... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 04 18, 08:31)
nerodo nuotraukos  g.gif  tikriausiai niekada neismoksiu ikelti nuotraukas 

pakeisk "fotki" i "photobucket" ir nuotraukos nedingines mirksiukas.gif
Atsakyti
labai tamsus miskas doh.gif pabandziau- raso sita"Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami" ...o tas photobucket doh.gif isvis nesusigaudau...matyt siandien diena nekokia sorry,kad ne i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 04 17, 12:11)
Labuka, auksarankes  4u.gif
turiu jums parsyma...Dabar rasiau ir kilo mintis,o ka jei as zebriskai nudazyciau tas didesnes spinteles? Idomiai turetu atrodyti...bet ar "nesipjaus" melyna su balta? Nezinau...visai susimeciau...laukiu jusu patarimu  blush2.gif 

Idėjos:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti