IngaB , tavo darbai i ties šaunūs o jei dar pasidalintum visokiais niuansais kaip dekoruoji, kaip atnaujini ir t.t. būtų iš vis puiku O gali papasakoti kokias naudoji priemones kaip atrestauruoji kokį pz. baldą nuo A iki Ž
QUOTE(irmulia @ 2008 03 22, 09:01)
IngaB , tavo darbai i ties šaunūs o jei dar pasidalintum visokiais niuansais kaip dekoruoji, kaip atnaujini ir t.t. būtų iš vis puiku O gali papasakoti kokias naudoji priemones kaip atrestauruoji kokį pz. baldą nuo A iki Ž
Ačiū, irmulia
Papasakosiu Šis padėklas buvo nulakuotas, todėl pradžioje jį nušvytrinau, paskui nudažiau viena spalva. Laukiau kol pilnai išdžius ir tada paėmus ploną teptuką piešiau juodus ornamentus Viską nulakavau storu lako sluoksniu ir viskas Darbas baigtas Šiaip, šį padėklą ir norėjau pagyvinti, jam suteikti žaismingumo
Labai malonu, kad jums patinka mano darbai
QUOTE(IngaB @ 2008 03 22, 09:26)
paėmus ploną teptuką piešiau juodus ornamentus
nerealu
QUOTE(IngaB @ 2008 03 22, 09:26)
Ačiū, irmulia
Papasakosiu Šis padėklas buvo nulakuotas, todėl pradžioje jį nušvytrinau, paskui nudažiau viena spalva. Laukiau kol pilnai išdžius ir tada paėmus ploną teptuką piešiau juodus ornamentus Viską nulakavau storu lako sluoksniu ir viskas Darbas baigtas Šiaip, šį padėklą ir norėjau pagyvinti, jam suteikti žaismingumo
Ačiū taipakamantinėsiu toliau : o kokius naudoji dažus? kokį laką parekomenduotum? ir gal gali plačiau papasakoti apie tą lygintuvą (arba feną) ? Gal teko realiai su juo dirbti?
IngaB, labai gražu
QUOTE(irmulia @ 2008 03 22, 13:13)
Ačiū taipakamantinėsiu toliau : o kokius naudoji dažus? kokį laką parekomenduotum? ir gal gali plačiau papasakoti apie tą lygintuvą (arba feną) ? Gal teko realiai su juo dirbti?
Suintrigavote ir mane - apie kokį lygintuvą/feną eina kalba???
IngaB
QUOTE(irmulia @ 2008 03 22, 12:13)
dekoju visoms
Dažus naudoju vandeniu skiedžiamus (akrilinius) Vivacolor arba "Sadolin" Jei teisingai suprantu- kalba eina apie lako arba dažų sluoksnio nuemimo feną? Nesu bandžius, bet žinau, kad labai greitai ir kokybiškai nuimamas net storas dažų/lako sluoksnis Tokius fenus nuomoja kai kurios įrankių nuomos įmonės
Kaip jūsų margučiai šiandien? Jau gal išsimarginote?
Sorry
Aš esu tokį bandžius super daiktas,bet išbandyti teko padedant mokykloje restauruoti medines duris.... neįsivaizduoju,kiek kainuoja toks daikciukas,bet veikia kaip žvėris
Kiek man teko domėtis tai toks aparačiujas truputį kainuoja bet už gerą daiktą reikia ir negailėti.
Laba dienelė Tyloka čia. Vakar baigiau restauruot vieną tarpukario metų indaują Įkeliu nuotraukytes
Prieš
Po
Prieš
Po
Tikrai labai šauniai pasidarbavai, atrodo gan autentiškai. Gražu, ir pati indauja
aš tai labai į kaimynų sulankstomą kėdutę kėsinuosi. Stovi kolidoriuje tokia visa apsitrynusi . Kiekvieną kartą eidama pro ją matau vaizdinį, kokia ji bus, jei kaimynai leis ja padekoruoti. Tik labai nenoriu išlaidauti. O jos kojos metalinės. O turiu tik akrilinių dažų ir galiu gauti lako grindims, tiksliau laiptams. O jei aš tas kojas nudažyčiau akriliniais dažais ir nulakuočiau, ar labai blogai būtų ?