Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(mijaka @ 2008 03 14, 00:49)
Doliki, o tu foto įdėk ax.gif

blush2.gif tai kad negaliu foto ideti, nes ji isardyta dalimis ir sklepe...bet ji paprasta...gelsva spalva,man rodos pusies medis, paprasti apvalus strypukai, na labai paprasta, pati pigiausia.. blush2.gif bet tikuosi, jog is jos imanoma ka nors padaryti...skykima as idesiu nuoroda kokia ji yra, tik kad manoi neina nufotkinti..
http://www.babymarke...vytes/,prid.640

nu va sitokia, tik kad dar tie virsutiniai be apvalumu, lygus... 4u.gif
gal ka patarsit... smile.gif
Atsakyti
Doliki

tokią lovytę, jei dekoruosi nudažydama skirtingomis ryškiomis splavomis, vaizdas bus visiškai kitoks. Aišku galima iš faneros išpjauti kokio meškiuko, saulutės ar pan, vaikiško personažo formą, ją prisukti prie galų ir dekoruoti : išpiešti veidelius mirksiukas.gif
Atsakyti
a, supratau apie kokią lovytę, o tai galvojau kažkodėl apie visai kitokią hihihi.gif šiaip aš tai tik pašveisčiau ją ir nulakuočiau ax.gif na, taip standartiškai, bet man tokios ir yra gražiausios

Doliki, štai pažiūrėk kaip atrodytų, jei išdažytum skirtingom spalvom, nuspręsi ar tau patinka biggrin.gif mes turim štai tokią lovytę :
user posted image

tikrai ne aš ją taip išdažiau laugh.gif gavom iš senelių dovanų tokią, sakė, kad pirko parduotuvėjė, nors aš niekur nesu mačius spalvotų. Visiems, kas pamato patinka. Nors būtų mano valia rinktis, tai rinkčiausi paprastą, medinę lakuotą ax.gif nors ir mėgstu ryškias spalvas biggrin.gif
Atsakyti
niu ir as galiu parodyti kaip pagrazinau lovyte, bet nieko daugiau nepridariau tik apdekupazinau tipo, nes jau maziukas buvo, tai nedazysi juk , kazkur miegoti turi cool.gif
http://public.fotki....i/dscn1686.html
nieko beveik nedaryta, bet gyvesne atrodo, nuotraukoj tai isvis nieko gero, gyvai tai man patinka ax.gif cool.gif
Papildyta:
mijaka pamirsau pamineti, superiniskai atrodo tavo padekoruotas komplektukas thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, mergaites, aciu labai visoms uz suteiktas idejas 4u.gif , visos os puikios!ir lovytes jusu visu tiesiog pasakiskos, o as maniau, jog visos mamytes turi paprastas, banalias lovytes, o pasirodo... lotuliukas.gif thumbup.gif is jusu ideju, bandysiu susikurti savo ideja!sciu jums mirksiukas.gif
Atsakyti
niu cia kaip ir daiktas, deze visa, tai galiu parodyti ka pridariau, niu tikiuosi galiu cia deti unsure.gif
user posted image
Deze atrestauruota ir prikelta antram gyvenimui ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 16, 20:19)
niu cia kaip ir daiktas, deze visa, tai galiu parodyti ka pridariau, niu tikiuosi galiu cia deti  unsure.gif

labai graži dėžutė. Man patinka toks stilius

Atsakyti
Vaizele aciukas 4u.gif
Atsakyti
na merginos as parodysiu kaip pakeiciua savo laikroduka stardantini is maxsimos pirkta.
i stai va toky lairodukas padariau
user posted image
user posted image
Atsakyti
mijaka nu bet grozis tai nerialus o kaip cia ka darei ? smalsu pasidare. 4u.gif jezau juk gal itaip kokius lauko baldus atrestauruoti . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 19, 19:01)
na merginos as parodysiu kaip pakeiciua savo laikroduka stardantini is maxsimos pirkta.
i stai va toky lairodukas padariau

linksmas laikrodis gavosi thumbup.gif čia apdažei ?
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 20, 11:19)
mijaka nu bet grozis tai nerialus o kaip cia ka darei ?  smalsu pasidare.  4u.gif  jezau juk gal itaip kokius lauko baldus atrestauruoti .  thumbup.gif

na, daugiausia dekupažo, drugeliai ir tos spalvotos gėlės tai servetėlės. Taškiukai ir žali krašteliai ranka piešti, o boružėlės medinės pirktos ir priklijuotos biggrin.gif
Atsakyti
Labai faini baldeliai, mijaka smile.gif
Mano padėklas PRIEŠ dekoravimą
user posted image

Padėklas PO smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ax.gif
Atsakyti