Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

nežinau ar čia rodausi, nes nerestauravimas pas mane, o tiesiog pagražinimas biggrin.gif mažos mergytės senelis padarė jai baldukus ir perblankūs jie atrodė kaip vaikui, tai paprašė paryškkinti, o aš tą darbą labai mėgstu laugh.gif
štai kas buvo :
user posted image

ir štai kas gavosi :
staliukas
user posted image

suoliukas:
user posted image

kartu :
user posted image

gal perdaug čia foto įdėjau unsure.gif jei stringa, sakykit - pratrinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 12, 21:32)
nežinau ar čia rodausi, nes nerestauravimas pas mane, o tiesiog pagražinimas  biggrin.gif  mažos mergytės senelis padarė jai baldukus ir perblankūs jie atrodė kaip vaikui, tai paprašė paryškkinti, o aš tą darbą labai mėgstu laugh.gif
ir štai kas gavosi :

negaliu savo akim patikėt, koks grožis wub.gif
Atsakyti
Aha, labai gražu, o tie laipiojantys boružiukai wub.gif
Tikrai labai gyva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 12, 21:45)
negaliu savo akim patikėt, koks grožis  wub.gif

kokie malonūs žodžiai wub.gif
QUOTE(IF... @ 2008 03 12, 22:05)
Aha, labai gražu, o tie laipiojantys boružiukai  wub.gif
Tikrai labai gyva  thumbup.gif

ačiū wub.gif bus darbo mažom rankytėm, jau bando krapštyt boružžėles biggrin.gif o maniškis tai atgraužt vis stengėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 13, 08:32)
nežinau ar čia rodausi, nes nerestauravimas pas mane, o tiesiog pagražinimas  biggrin.gif  mažos mergytės senelis padarė jai baldukus ir perblankūs jie atrodė kaip vaikui, tai paprašė paryškkinti, o aš tą darbą labai mėgstu laugh.gif
štai kas buvo :
gal perdaug čia foto įdėjau  unsure.gif  jei stringa, sakykit - pratrinsiu  blush2.gif

labai thumbup.gif ,kaip ir visi tavo darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 03 12, 22:17)
labai thumbup.gif ,kaip ir visi tavo darbeliai  4u.gif

ačiū bigsmile.gif

tiesa, ant suoliuko dar yra pasiūta tokia pailga pagalvėlė, kad sedėt minksčiau būtų, ant jos irgi tokius pat drugelius patupdžiau kaip ant stalo, gaila tik, kad neturėjau jos tuo metu, kad fotkinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 12 kovo 2008 - 22:51
nu jau suoliukas wub.gif o boruzeles is ko lipdai?
Atsakyti
boružėlės medinės, pirktinės ax.gif
Atsakyti
Mijaka bigsmile.gif nuostabu thumbup.gif bet man atrodo cia ir dekupazas,ir deginimas, ir piesimas suderintas g.gif Nu nuostabus darbelis
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 13, 17:50)
Mijaka bigsmile.gif nuostabu thumbup.gif bet man atrodo cia ir dekupazas,ir deginimas, ir piesimas suderintas g.gif              Nu nuostabus darbelis

ačiū biggrin.gif čia deginimo nėra, dekupažas tik, o taškiukus piešiau ranka ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes, viena mamyte man atidave siek tiek audotavaikiska lovyte, dabar noriu ja kaip nors dekoruoti, perdaryti, perdazyti, pagyvinti .gal kuri is jusu turit kokiu nors minciu?ideju? busiu labai dekinga uz nuorodas, patarimus ir pan. smile.gif
Atsakyti
Doliki, o tu foto įdėk ax.gif
Atsakyti