nežinau ar čia rodausi, nes nerestauravimas pas mane, o tiesiog pagražinimas mažos mergytės senelis padarė jai baldukus ir perblankūs jie atrodė kaip vaikui, tai paprašė paryškkinti, o aš tą darbą labai mėgstu
štai kas buvo :
ir štai kas gavosi :
staliukas
suoliukas:
kartu :
gal perdaug čia foto įdėjau jei stringa, sakykit - pratrinsiu
QUOTE(mijaka @ 2008 03 12, 21:32)
nežinau ar čia rodausi, nes nerestauravimas pas mane, o tiesiog pagražinimas mažos mergytės senelis padarė jai baldukus ir perblankūs jie atrodė kaip vaikui, tai paprašė paryškkinti, o aš tą darbą labai mėgstu
ir štai kas gavosi :
ir štai kas gavosi :
negaliu savo akim patikėt, koks grožis
Aha, labai gražu, o tie laipiojantys boružiukai
Tikrai labai gyva
Tikrai labai gyva
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 12, 21:45)
negaliu savo akim patikėt, koks grožis
kokie malonūs žodžiai
QUOTE(IF... @ 2008 03 12, 22:05)
ačiū bus darbo mažom rankytėm, jau bando krapštyt boružžėles o maniškis tai atgraužt vis stengėsi
QUOTE(mijaka @ 2008 03 13, 08:32)
štai kas buvo :
štai kas buvo :
labai ,kaip ir visi tavo darbeliai
QUOTE(QWERTI @ 2008 03 12, 22:17)
labai ,kaip ir visi tavo darbeliai
ačiū
tiesa, ant suoliuko dar yra pasiūta tokia pailga pagalvėlė, kad sedėt minksčiau būtų, ant jos irgi tokius pat drugelius patupdžiau kaip ant stalo, gaila tik, kad neturėjau jos tuo metu, kad fotkinau
nu jau suoliukas o boruzeles is ko lipdai?
boružėlės medinės, pirktinės
Mijaka nuostabu bet man atrodo cia ir dekupazas,ir deginimas, ir piesimas suderintas Nu nuostabus darbelis
QUOTE(isdykelee_ @ 2008 03 13, 17:50)
Mijaka nuostabu bet man atrodo cia ir dekupazas,ir deginimas, ir piesimas suderintas Nu nuostabus darbelis
ačiū čia deginimo nėra, dekupažas tik, o taškiukus piešiau ranka
sveikutes, viena mamyte man atidave siek tiek audotavaikiska lovyte, dabar noriu ja kaip nors dekoruoti, perdaryti, perdazyti, pagyvinti .gal kuri is jusu turit kokiu nors minciu?ideju? busiu labai dekinga uz nuorodas, patarimus ir pan.
Doliki, o tu foto įdėk