Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

Joho ir IngaB Super!
Atsakyti
QUOTE(Joho @ 2008 02 12, 13:27)

nu super atrodo thumbup.gif labai graziai o is ko ta medziaga kur ant spintutes virsaus. seip ispudingai atrodo. tokios skaldytos plytos. na as dar panasia vienspalvia sveisiai ruda spalva nudazyciau medines vietas. na bet cia tik mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
jo, ten grindu plyteles, tiksliau ju gabaliukai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Joho, labai gražiai atnaujinai spintelę thumbup.gif

Jei galima, tai ir aš įkeliu neseniai dekoruotų baldų nuotraukas smile.gif

Kėdė- PRIEŠ atnaujinimą
user posted image

Kėdė- PO
user posted image

Dar viena kėdė- PO
user posted image

Krėslas- PRIEŠ
user posted image

Krėslas- PO
user posted image

user posted image

Papildyta:
Staliukas su stalciukais - PO
user posted image

user posted image

Komoda- PO
user posted image

user posted image

Didelė komoda- PO
user posted image

Na, ir viskas... Labai gaila, kad nenufotografavau komodų- kaip jos atrodė prieš pasikeitimą... sad.gif Gaila...
Atsakyti
QUOTE(IngaB @ 2008 02 12, 19:56)

Nerealiai grazu thumbup.gif man labai patinka toks baldu stilius bigsmile.gif

Kaip suprantu, priimi uzsakymus restauravimui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 vasario 2008 - 02:58
IngaB, labai gražiai atnaujinti baldai wub.gif thumbup.gif labiausiai tai man kėdės patinka wub.gif tiesiog pasaka kaip gražiai jos atrodo wub.gif
Atsakyti
IngaB Darbelis tur but sunkus,bet kai rezultatai tokie puikus, tai smagu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 13 vasario 2008 - 08:14
IngaB, kedes ir kreslai fantastiski... As pritrukau zodziu... thumbup.gif
Atsakyti
Labai viskas gražu ir skoninga thumbup.gif
Norėčiau paklausti kur pirkai šitam krėslui medžiagą (čia gobelenas ar kažkas kita?)
user posted image

Taip pat būtų įdomu su kuo auksavai (kas per dažai?)baldus? ax.gif

Antikvariniai baldai mano silpnybė wub.gif

Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražius žodžius bei paskatinimą toliau dirbti 4u.gif biggrin.gif
IF... - šiuos audinius, kuriais aptraukti krėslai bei kėdės- pirkau ne aš, o mano klientas . Pirko užsienyje. Tikrai kokybiški audinukai bigsmile.gif Klausei dėl paauksavimo- auksuoju dažais (aukso milteliai skiedžiami su laku) , kurie tinka medžio dekoravimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaB @ 2008 02 13, 22:46)
Ačiū, merginos, už gražius žodžius bei paskatinimą toliau dirbti  4u.gif  biggrin.gif
IF... - šiuos audinius, kuriais aptraukti krėslai bei kėdės- pirkau ne aš, o mano klientas . Pirko užsienyje. Tikrai kokybiški audinukai  bigsmile.gif  Klausei dėl paauksavimo- auksuoju dažais (aukso milteliai skiedžiami su laku) , kurie tinka medžio dekoravimui  smile.gif

esi auksaranke suanuole labai grazus baldai smile.gif
Atsakyti
InbaB, visi tavo baldeliai super thumbup.gif , tikrai pasistengei. Na bet tie ratukai komodai, tai schmoll.gif visiskai nedera ir gadina visa vaizda. Bet gal cia taip klientas pageidavo g.gif
Atsakyti