Joho ir IngaB Super!
QUOTE(Joho @ 2008 02 12, 13:27)
nu super atrodo labai graziai o is ko ta medziaga kur ant spintutes virsaus. seip ispudingai atrodo. tokios skaldytos plytos. na as dar panasia vienspalvia sveisiai ruda spalva nudazyciau medines vietas. na bet cia tik mano nuomone.
jo, ten grindu plyteles, tiksliau ju gabaliukai
Sveikutės
Joho, labai gražiai atnaujinai spintelę
Jei galima, tai ir aš įkeliu neseniai dekoruotų baldų nuotraukas
Kėdė- PRIEŠ atnaujinimą
Kėdė- PO
Dar viena kėdė- PO
Krėslas- PRIEŠ
Krėslas- PO
Papildyta:
Staliukas su stalciukais - PO
Komoda- PO
Didelė komoda- PO
Na, ir viskas... Labai gaila, kad nenufotografavau komodų- kaip jos atrodė prieš pasikeitimą... Gaila...
Joho, labai gražiai atnaujinai spintelę
Jei galima, tai ir aš įkeliu neseniai dekoruotų baldų nuotraukas
Kėdė- PRIEŠ atnaujinimą
Kėdė- PO
Dar viena kėdė- PO
Krėslas- PRIEŠ
Krėslas- PO
Papildyta:
Staliukas su stalciukais - PO
Komoda- PO
Didelė komoda- PO
Na, ir viskas... Labai gaila, kad nenufotografavau komodų- kaip jos atrodė prieš pasikeitimą... Gaila...
QUOTE(IngaB @ 2008 02 12, 19:56)
Nerealiai grazu man labai patinka toks baldu stilius
Kaip suprantu, priimi uzsakymus restauravimui?
IngaB, labai gražiai atnaujinti baldai labiausiai tai man kėdės patinka tiesiog pasaka kaip gražiai jos atrodo
IngaB Darbelis tur but sunkus,bet kai rezultatai tokie puikus, tai smagu
IngaB, kedes ir kreslai fantastiski... As pritrukau zodziu...
Labai viskas gražu ir skoninga
Norėčiau paklausti kur pirkai šitam krėslui medžiagą (čia gobelenas ar kažkas kita?)
Taip pat būtų įdomu su kuo auksavai (kas per dažai?)baldus?
Antikvariniai baldai mano silpnybė
Norėčiau paklausti kur pirkai šitam krėslui medžiagą (čia gobelenas ar kažkas kita?)
Taip pat būtų įdomu su kuo auksavai (kas per dažai?)baldus?
Antikvariniai baldai mano silpnybė
Ačiū, merginos, už gražius žodžius bei paskatinimą toliau dirbti
IF... - šiuos audinius, kuriais aptraukti krėslai bei kėdės- pirkau ne aš, o mano klientas . Pirko užsienyje. Tikrai kokybiški audinukai Klausei dėl paauksavimo- auksuoju dažais (aukso milteliai skiedžiami su laku) , kurie tinka medžio dekoravimui
IF... - šiuos audinius, kuriais aptraukti krėslai bei kėdės- pirkau ne aš, o mano klientas . Pirko užsienyje. Tikrai kokybiški audinukai Klausei dėl paauksavimo- auksuoju dažais (aukso milteliai skiedžiami su laku) , kurie tinka medžio dekoravimui
QUOTE(IngaB @ 2008 02 13, 22:46)
Ačiū, merginos, už gražius žodžius bei paskatinimą toliau dirbti
esi auksaranke suanuole labai grazus baldai
InbaB, visi tavo baldeliai super , tikrai pasistengei. Na bet tie ratukai komodai, tai visiskai nedera ir gadina visa vaizda. Bet gal cia taip klientas pageidavo