Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

Su sventem visas 4u.gif
Ziurekit ka radau bigsmile.gif kedes restauravimas
Atsakyti
Neitiketina bigsmile.gif

Mane tai zavi, kai po atrestauravimo neitarsi, kad jos restauruotos bigsmile.gif ir dar stilingesnes nei buvo thumbup.gif

Noreciau ir as taip pavaryt ax.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

skubu pasidžiaugti savo nauju dekoruotu baldeliu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau mano baldų
Atsakyti
QUOTE(IngaB @ 2008 01 19, 08:21)
Sveikutės smile.gif

skubu pasidžiaugti savo nauju dekoruotu baldeliu smile.gif

Labas labai gražiai atrodo thumbup.gif ,kokiais dažais dažei ir dar ar čia trafaretas naudotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 23, 12:17)
Labas labai gražiai atrodo  thumbup.gif ,kokiais dažais dažei ir dar ar čia trafaretas naudotas  ax.gif

Ačiū smile.gif

čia tapyta viskas. Dažai VIVACOLOR skirti baldams.
Atsakyti
QUOTE(IngaB @ 2008 01 23, 13:52)
Ačiū smile.gif

čia tapyta viskas. Dažai VIVACOLOR skirti baldams.

IngaB, sauniai atnaujinote spinta 4u.gif man asmeniskai nepatinka balta/juoda (cia skonis mano toks, nepriimkit asmeniskai) doh.gif bet jei megstat toki kontrasta - kodel gi ne rolleyes.gif is esmes grazu ir svarbiausia - originalu thumbup.gif tik reiktu, kad tas dureles vyras gal kazkaip patvarkytu blush2.gif virsutines bent jau - nelygiai, nevienodai kabo doh.gif gal ten reiktu vyriukus paverzti ar kazkaip g.gif blush2.gif tai tik pastebejimas. sekmes darbuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 06, 17:11)
sveikos mamos ka tik baigiau duris vonios piesti laukiu jusu ivertinimo ax.gif

vertinu pastangas ir darbstuma 4u.gif prasau neisizeisti, bet man tai nelabai grazu blush2.gif unsure.gif na, as pati tai visa nemoku piesti doh.gif ir siaip megstu visokius originalius sprendimus namuose blush2.gif bet sitos durys man kazkaip per daug rekiancios gal, spalvos kiek per ryskios g.gif unsure.gif tos kriaukles nlb tikroviskos atrodo blush2.gif na, bet jeigu jums ir namiskiams smagiau ir grazu, tai neklausykite tokiu kritiku 4u.gif
Atsakyti
Kažkada vaikų kambarys buvo tiek pripieštas, kaip pasakoje, man tai būdavo per daug spalvų, tai dabar džiaugiuosi pastelinėmis spalvomis. Į margintus galiu tik žiūrėti. Šaunuolės, kad kažką sugalvojat ir Jums, aplinkiniams tai patinka. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 31, 14:59)
IngaB, sauniai atnaujinote spinta 4u.gif man asmeniskai nepatinka balta/juoda (cia skonis mano toks, nepriimkit asmeniskai) doh.gif bet jei megstat toki kontrasta - kodel gi ne rolleyes.gif is esmes grazu ir svarbiausia - originalu thumbup.gif tik reiktu, kad tas dureles vyras gal kazkaip patvarkytu blush2.gif virsutines bent jau - nelygiai, nevienodai kabo doh.gif gal ten reiktu vyriukus paverzti ar kazkaip g.gif  blush2.gif tai tik pastebejimas. sekmes darbuose 4u.gif
Papildyta:

smile.gif Ačiū labai . Man labai patinka atnaujint daiktus... wub.gif O dėl durelių, tai tikrai reiktų patvarkyti, bet mano užsakovei tinko taip smile.gif Nuotraukoje, gal labiau pastebima, kad jos nevienodame aukštyje, iš tiesų, tikrai ne taip stipriai matosi 4u.gif blush2.gif biggrin.gif
Ačiū dar kartelį smile.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][SIZE=7]Inga B,na jau tavo mėlyna komoda tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
nu nerialiia atrodo ta spinta saunuole IngaB
Atsakyti
mano retauruota spintele ax.gif
http://www.supermama...;#entry14937488
Atsakyti