Su sventem visas
Ziurekit ka radau kedes restauravimas
Neitiketina
Mane tai zavi, kai po atrestauravimo neitarsi, kad jos restauruotos ir dar stilingesnes nei buvo
Noreciau ir as taip pavaryt
Mane tai zavi, kai po atrestauravimo neitarsi, kad jos restauruotos ir dar stilingesnes nei buvo
Noreciau ir as taip pavaryt
! | Forume draudžiama: Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ). rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu). rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos. Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos. |
QUOTE(IngaB @ 2008 01 19, 08:21)
Sveikutės
skubu pasidžiaugti savo nauju dekoruotu baldeliu
skubu pasidžiaugti savo nauju dekoruotu baldeliu
Labas labai gražiai atrodo ,kokiais dažais dažei ir dar ar čia trafaretas naudotas
QUOTE(QWERTI @ 2008 01 23, 12:17)
Labas labai gražiai atrodo ,kokiais dažais dažei ir dar ar čia trafaretas naudotas
Ačiū
čia tapyta viskas. Dažai VIVACOLOR skirti baldams.
QUOTE(IngaB @ 2008 01 23, 13:52)
IngaB, sauniai atnaujinote spinta man asmeniskai nepatinka balta/juoda (cia skonis mano toks, nepriimkit asmeniskai) bet jei megstat toki kontrasta - kodel gi ne is esmes grazu ir svarbiausia - originalu tik reiktu, kad tas dureles vyras gal kazkaip patvarkytu virsutines bent jau - nelygiai, nevienodai kabo gal ten reiktu vyriukus paverzti ar kazkaip tai tik pastebejimas. sekmes darbuose
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 06, 17:11)
vertinu pastangas ir darbstuma prasau neisizeisti, bet man tai nelabai grazu na, as pati tai visa nemoku piesti ir siaip megstu visokius originalius sprendimus namuose bet sitos durys man kazkaip per daug rekiancios gal, spalvos kiek per ryskios tos kriaukles nlb tikroviskos atrodo na, bet jeigu jums ir namiskiams smagiau ir grazu, tai neklausykite tokiu kritiku
Kažkada vaikų kambarys buvo tiek pripieštas, kaip pasakoje, man tai būdavo per daug spalvų, tai dabar džiaugiuosi pastelinėmis spalvomis. Į margintus galiu tik žiūrėti. Šaunuolės, kad kažką sugalvojat ir Jums, aplinkiniams tai patinka.
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 01 31, 14:59)
IngaB, sauniai atnaujinote spinta man asmeniskai nepatinka balta/juoda (cia skonis mano toks, nepriimkit asmeniskai) bet jei megstat toki kontrasta - kodel gi ne is esmes grazu ir svarbiausia - originalu tik reiktu, kad tas dureles vyras gal kazkaip patvarkytu virsutines bent jau - nelygiai, nevienodai kabo gal ten reiktu vyriukus paverzti ar kazkaip tai tik pastebejimas. sekmes darbuose
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū labai . Man labai patinka atnaujint daiktus... O dėl durelių, tai tikrai reiktų patvarkyti, bet mano užsakovei tinko taip Nuotraukoje, gal labiau pastebima, kad jos nevienodame aukštyje, iš tiesų, tikrai ne taip stipriai matosi
Ačiū dar kartelį
[FONT=Arial][SIZE=7]Inga B,na jau tavo mėlyna komoda tai
nu nerialiia atrodo ta spinta saunuole IngaB
mano retauruota spintele
http://www.supermama...;#entry14937488
http://www.supermama...;#entry14937488