Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 02, 13:14)
nelabai moku ikelt tas nuotraukas.mat norejau ikelt tik staliuka blush2.gif dabar keliu visa albuma.ten ir senas staliukas ir naujas,ir kremo dezutes mozaikintos ax.gif zodziu jusu teismui: ax.gif
Foto

Labai grazu... Staliukas pasakiskas tiesiog!
Atsakyti
aciu merginos uz ivertinimus ax.gif labai smagu!dirbsim kursim ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamos ka tik baigiau duris vonios piesti laukiu jusu ivertinimo ax.gif

user posted image
user posted image
nu nepykit is manes nekokia fokintoja beje vietos nebuvo kur isitaisyti kad patogu butu fotkinti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 06 gruodžio 2007 - 16:12
QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 06, 17:41)
sveikos mamos ka tik baigiau duris vonios piesti laukiu jusu ivertinimo ax.gif

user posted image
user posted image
nu nepykit is manes nekokia fokintoja beje vietos nebuvo kur isitaisyti kad patogu butu fotkinti. blush2.gif

Isivaizduoju, kad gyvai dar graziau turetu atrodyti... Saunuole!
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 12 07, 01:07)
Isivaizduoju, kad gyvai dar graziau turetu atrodyti... Saunuole!

dekui jo kakzaip gyvai tas piesinys graziau atrodo, nes cia piesta su guasu ir su dekoruotu smeliukus. tai tas smelis labai ispudingai tarodo. ten tie dazai nera smirdantys nes jie vandneniniu pagrindu sukurti bet buvo smagu pazaisti su dekoruotu smeliuku biggrin.gif
Atsakyti
gražu..... bet dabar matosi, tik dutrys, įdomu kaip jos įsikomponavo į bendrą vonios interjerą.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 07, 13:50)
gražu..... bet dabar matosi, tik dutrys, įdomu kaip jos įsikomponavo į bendrą vonios interjerą.... smile.gif

kai bus visas interjeras vonios viska parodysiu. dar tik pradejau nuo vonios duru biggrin.gif
cia mano vazoniukai
user posted image

user posted image
cia daugiau
http://public.fotki....s/pb090004.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 07 gruodžio 2007 - 16:30
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 02, 12:44)
nelabai moku ikelt tas nuotraukas.mat norejau ikelt tik staliuka blush2.gif dabar keliu visa albuma.ten ir senas staliukas ir naujas,ir kremo dezutes mozaikintos ax.gif zodziu jusu teismui: ax.gif
Foto

nuostabu! trūksta žodžių bigsmile.gif
Atsakyti
blush2.gif dekui
Atsakyti
Irmulia ačiū už pakvietimą į šia temą, bet mano darbas turbūt nėra vertas jūsų dėmesio. Kėdutes restauravau, nes ant jų jau neįmanoma buvo sėdėti (vinys į šikną dūrė). O jūsų darbai įspūdingi su fantazija ir polėkiu wub.gif

Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 12 14, 00:44)
Irmulia ačiū už pakvietimą į šia temą, bet mano  darbas turbūt nėra vertas jūsų dėmesio. Kėdutes restauravau, nes ant jų jau neįmanoma buvo sėdėti (vinys į šikną dūrė). O jūsų darbai įspūdingi su fantazija ir polėkiu  wub.gif

rodyk rodyk foto man visi meniski darbai patinka kad ir kokie jie butu kad ir napanudosi ju niekur
Atsakyti
o mes su vyru ruošiamės atnaujinti seną močiutės spintą ir siuvimo mašiną, kur būdavo tokios su visu staliuku, metalinės. tai labai nekantrauju, kaip ten mums pavyks, kai padarysime, įkelsiu nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti